Lepota je prednost?

uh, tako te volim :heart: (samo da ne vidi kreptosucks da se svalerisem, ali poso je poso)
no, otkud ti znas da li sam ja dovoljno vest za takav poduhvat... mislim otkud znas da mogu da te zadovoljim :zper:
:heart:
pa vezbaj na kreptosucks,neke koristi i od nje:mrgreen:
Kako bih volio da mogu ovako opušteno i hedonistički da razmišljam :mrgreen:

Kod mene sve racionalizam.
:mrgreen:
pa msm,meni je to racionaln-ako bas ne zna nista,ubacicu nekog strebercica da radi,a ovaj moze samo meni da se posveti:mrgreen::andjeo:
Ja kad kazem riba, to znaci da je dobro gradjena, a bez imalo mozga...:P
Sto ih je bolje zeleti nego imati?:D

->P.S. Takkva meni deluje Hatorka...nekako mirno, a ustvari veoma perverzno celjade...:lol:
u kakvoj si ti zabldi:tuganj:
evo,kakva sam ja,sam si lepo napisao,citaj dole boldovano:ljutko::
Ne brini Hat, primetili smo...:mrgreen:

@tema

Meni se svidi neka devojka koja je dobro gradjena, ali mi se svidi samo na nacin da je imam tj. da mogu da kazem da mi je to devojka.
Ali mi se nekoliko puta desilo da mi se svidi devojka koja je slatka, nezna, dobra, pametna,a niko nikad ne bi rekao da je ribetina iako je bas slatka...jednostavno mi dodje da je zagrlim i izljubim cim je ugledam(mogao bi i sex pasti, ali...)...:):)
:andjeo:
@boldovano-vidis funny,kako si me lepo definisao?:D:andjeo:
dobro sto me nikada neces ugledati,silovanje je kaznjivo:aha::P

Naravno da je lepota prednost, ali samo donekle; isto tako i pamet. Bio sam i sa lepim a glupim devojkama, a i sa ruzhnim a pametnim, i ni jedna od ove dve kombinacije nije mogla da osigura dugu vezu. Dakle, idealno bi bilo lepa i pametna, jelte. A s ozbirom na to da je pojam lepote subjektivan, nije to ni tako teshko pronatji.

Evo vam primjer, ovaj Helsing nije lijep ali bih se ja za njega udala :lol:
P.S.Mislim na pravog Helsinga iz Helsing Ova :mrgreen:

Naravno da je lepota prednost, ali zavisi kako ce je ko iskoristiti i na kakav nacin...

Npr postoje zene koje ce uvek teziti da coveka privuku otkrivajuci svoje "atribute" ,ali time ce samo postici sexualnu privlacnost i to je to, sto je najgore danasnje devojke tako izbace sise, krenu da hodaju ko paja patak, nabace kilo sminke, i onda ocekuju da ih neko voli zbog onoga sto su :hahaha:

Barem meni se mnogo vise svidja prirodna lepota(mada nemogu da kazem da sam otporan na ovu drugu :D), sto bi rekli, prava zena za tebe je ona sa kojom se probudis ujutru, i uprkos srozanoj kosi, i jutarnjoj faci, i dalje ti se svidja....

Back