LEPOTA ili SARM ?!

ko sto rece davno neko pametan - lepota je relativna stvar..
pre neko vece sedim sa dve forumasice :* i pretresamo zenske teme..
dodjemo i do analize onih koji se vrte oko nas..i pokazem im fotku sarmera koji me spopada vec dve godine, a u meni ne izaziva ono sto treba..
komentar obe u isto vreme je bio - previse je lep :mrgreen:
ja imam drugaciju dilemu..
hemija ili racio..obojica lepi i sarmantni taman koliko treba..
jedan - hemijski uragan..
drugi - racionalana stabilnost..
ako uzmem, kajacu se..ako ne uzmem, kajacu se..

jedno kajanje mi sigurno ne gine..
ziva nisam..

Mislio sam kako nije `slucaj da biras`. tek sad vidim sta sam napisao
Ma i mene uvek privuce sarm,................ i ne mogu da se odlepim.

u mom slucaju obicno je u pitanju pogresna vrsta sarma...no ionako ne volim preterano ozbiljnost... :D
ko sto rece davno neko pametan - lepota je relativna stvar..
pre neko vece sedim sa dve forumasice :* i pretresamo zenske teme..
dodjemo i do analize onih koji se vrte oko nas..i pokazem im fotku sarmera koji me spopada vec dve godine, a u meni ne izaziva ono sto treba..
komentar obe u isto vreme je bio - previse je lep :mrgreen:
ja imam drugaciju dilemu..
hemija ili racio..obojica lepi i sarmantni taman koliko treba..
jedan - hemijski uragan..
drugi - racionalana stabilnost..
ako uzmem, kajacu se..ako ne uzmem, kajacu se..

jedno kajanje mi sigurno ne gine..
ziva nisam..

ja sam za hemijski uragan... :zper: tj zavisi sta hoces od veze, tj dal uopste hoces vezu...

Postoji situacija:
Udvara vam se muskarac koji je lep,doteran,elokventan,duhovit,zgodan,uspesan...
i nista ne osetite,samo vam prija jedan udvarac vise...
I onda se pojavi muskarac koji vas osvaja na sarm,kod koga nije presudna lepota vec njegov mentalni sklop... poklapaju vam se stavovi,pogled na svet,prija vam svaka njegova sala,paznja...

E sada pitanje::think:
S'obzirom da kazemo da nam je bitan fizicki izgled, kako onda dodje do situacije da vas emotivno privuce osoba koja je manje lepa,a sarmantna...A onaj sto je lep "ostane samo lep" ...:)
ja sam pisala u zenskom rodu,ali i muskarci mogu samo da zamene uloge i da i oni odgovore na pitanje,daju komentar...:D

iskreno ne gotivim ljude ni muškarce ni žene koji su previše lepi i takoreći savršeni po nekim društvenim merilima
to mi je zavine i film okej ali mi ne izaziva nikakvu emociju osim one koju mi izaziva i savršena evropski orujentisana šargarepa
lepo ej na oko al koja je poenta
ne iskreno volim vrljavije žene, što znači nesavršenih proporcija i crta sa ogromnom spoljanjom i unutrašnjom energijom
takozvani šarm definitivno
upakovan u svrsishodnu ambalažu
situacija je prosta, lutke i ljudi nisu isto

...harizma i sarm nisu isto - harizmaticni ljudi vas privlace svojom licnoscu poput magneta a sarmeri su mediokriteti koji manipulisu da bi od vas dobili ono sto hoce...npr. kazu vam da izgledate bajno a u sebi misle da licite na ocerupanu kokosku :D

Pa "sarm"... Mada iskreno ne bih mogla da imam decka koji je tu nekgde moje visine ili (pu pu) nizi... Ili npr nekog decka koji je premrsav 9jer su mi gadni), a opet jako tesko da bih mogla da funkcionisem sa nekim ko nije u mom fazonu, jer tu su prevelike razlike (pokusala sam, vise puta... i svaki put je puklo)... :/
A sigurna sam da dobar deo nas tako misli, samo sto ne zeli da prizna... :)

Glasam za sarm.Lepota sama po sebi nije dovoljna a i vrlo je relativna.Na lepotu se covek navikne isto kao i na sve drugo i nakon izvesnog vremena ako npr.zivis sa nekim ko je zaista lep to ti postaje obicno i normalno, vise ne primeceujes.Dakle,isto kao i sa ruznocom.
imam nekoliko lepih derugarica,lepe zene nema sta ali hladne, odbojne, svojim stavom i ponasanjem odaju utisak ledenog brega.Ponekad imam utisak da su pojedine svesne svoje lepote i da smatraju da im je to dovoljno...Lepa sam i sta sad imam kog djavola da se trudim i budem i simpaticna, sarmantna i prijatna za okolinu...Po meni veeeeliiiiikaaaa greska.

Sarm, svakako. Duhovit, spontan i recit. I tom svojom unutrasnjom lepotom nadomesti manjak spoljasne fizicke lepote. I tu ga lepa zena i pametna naravno,uzme pod svoje i sredi pa bude i lepuskast.To je to!
Lep,isprazan i povrsan, kombinacija za kratko.

Postoji situacija:
Udvara vam se muskarac koji je lep,doteran,elokventan,duhovit,zgodan,uspesan...
i nista ne osetite,samo vam prija jedan udvarac vise...
I onda se pojavi muskarac koji vas osvaja na sarm,kod koga nije presudna lepota vec njegov mentalni sklop... poklapaju vam se stavovi,pogled na svet,prija vam svaka njegova sala,paznja...

E sada pitanje::think:
S'obzirom da kazemo da nam je bitan fizicki izgled, kako onda dodje do situacije da vas emotivno privuce osoba koja je manje lepa,a sarmantna...A onaj sto je lep "ostane samo lep" ...:)
ja sam pisala u zenskom rodu,ali i muskarci mogu samo da zamene uloge i da i oni odgovore na pitanje,daju komentar...:D

Uvijek šarm, on je nenadomjestiv. Fizičke ljepote ima koliko hoćete. Duhovne, mnogo manje :cool:

Zene kazu sharamantan a mi onako izmedju sebe mislim na muske kazemo namazan..e sad sto vi volite da vas mazu i lazu mislim da je - ..koliko treba da vam je dosadno kad trazite u muskarcu da vas zabavlja na taj nacin igrama reci i s takvim se upustate u brak i decu..nonsens

Back