LEPOTA ili SARM ?!

gost 112926

Ističe se
Poruka
2.223
Postoji situacija:
Udvara vam se muskarac koji je lep,doteran,elokventan,duhovit,zgodan,uspesan...
i nista ne osetite,samo vam prija jedan udvarac vise...
I onda se pojavi muskarac koji vas osvaja na sarm,kod koga nije presudna lepota vec njegov mentalni sklop... poklapaju vam se stavovi,pogled na svet,prija vam svaka njegova sala,paznja...

E sada pitanje::think:
S'obzirom da kazemo da nam je bitan fizicki izgled, kako onda dodje do situacije da vas emotivno privuce osoba koja je manje lepa,a sarmantna...A onaj sto je lep "ostane samo lep" ...:)
ja sam pisala u zenskom rodu,ali i muskarci mogu samo da zamene uloge i da i oni odgovore na pitanje,daju komentar...:D

...ljepota je estetika
često ništa više
nego slika
ali i od šarma
znaju ostati ožiljci
kao od jarma

...u manjim kolicinama ljudske su doze i ne otimaju se kontroli a, kad i jedno i drugo izadju preko patosa, po pravilu razlozi su vecih
lomova i brodoloma. Nikad nista s pravilima i savjetima. Udje se u rijeku i kad se izpliva,- ako se izpliva ...

Ko se još od tuđe lepote uvajdio na duže staze?
Lepota ume da dosadi, ako nije upotpunjena bogatstvom duha.
S druge strane, džabe i bogatstvo duha ako čovek nema iole fizičke privlačnosti.
Držim se svog starog zaključka:
lepota je za prvi utisak, šarm je dopadljivost a harizma fascinacija.
E, harizmi je najteže odoleti.

Ma djavola bismo se mi zene smuvale sa sarmantnim ruznim procelavim bubuljicavim poslovno nesposobnim klempavim nosatim krezubim kepecom pa sve da takav jedan malisha puca od sharma.
Obicno sharm presudjuje samo ako su uz to sasvim zanemarljive razlike u lepoti.

Slazem se.Ako je covek RUZAN,a sarmantan,ne moze da mi se svidi u tom smislu.Da bih se druzila snjim ,da ,naravno sto da ne.
A ovaj lep,ako ja mislim da je mentalno zaostao tj. supalj u mozgu,i ako nema nista sto se meni svidja,sem izgleda,taj ima da mi se zgadi do kraja zivota.
A ako taj sarmantan meni jeste i lep,ima ono nesto u izgledu sto se meni svidja,pa mislim,....pogodak!:D

Slazem se.Ako je covek RUZAN,a sarmantan,ne moze da mi se svidi u tom smislu.Da bih se druzila snjim ,da ,naravno sto da ne.
A ovaj lep,ako ja mislim da je mentalno zaostao tj. supalj u mozgu,i ako nema nista sto se meni svidja,sem izgleda,taj ima da mi se zgadi do kraja zivota.
A ako taj sarmantan meni jeste i lep,ima ono nesto u izgledu sto se meni svidja,pa mislim,....pogodak!:D

upravo o tome i ja pricam....
Ne pricam o malom bubuljicavom coveku...:lol:

Recicu samo dve reci:
Nikola Djuricko!
djuricko.jpg
:heart::heart::heart:

tako nekako..... koliko puta ces vidjeti zapustenu zenu uz zgodnog muskarca
.... a koliko puta obratno? :lol:

E pa bas sad...
Niko ne govori o zapustenosti=barem ja... ja nikada nisam bila sa nekim koji makar malo nije slican meni...
Ja volim doterane muskarce,sa stilom,drzanjem,stavom i ponasanjem...
Ja sam veoma detaljna i zapazam sitnice na muskarcu..mnogo svari kod mene imaju znacaja..gledam kako hoda,kako prica,kave carape nosi,kakve su mu ruke,zubi,osmeh.... :roll: kompikovana zena!

Ko se još od tuđe lepote uvajdio na duže staze?
Lepota ume da dosadi, ako nije upotpunjena bogatstvom duha.
S druge strane, džabe i bogatstvo duha ako čovek nema iole fizičke privlačnosti.
Držim se svog starog zaključka:
lepota je za prvi utisak, šarm je dopadljivost a harizma fascinacija.
E, harizmi je najteže odoleti.

Harizmaticni ljudi mogu biti zli :neutral:

Pa onda ti pricas o sarmantnim i lepim. A izmedju cega se onda bira na ovoj temi? Naravno da ce pobediti lep i sarmantnan, a onaj koji je samo lep izgubiti utrku.:neutral:

Zanimalo me je da li ste ikada vi bili u slicnoj situaciji...?
ili neko vama blizak,imate li iskustva...i zasto je uvek to tako...? Barem sam ja videla na desetine slucajeva... Da izmedju onog VAU muskarca (zene) i onog sarmantnog-kod kog je u prvom trenu presudio mentalni sklop pa vremenom i izgled- izaberemo onog drugog... ;)

Zanimalo me je da li ste ikada vi bili u slicnoj situaciji...?
ili neko vama blizak,imate li iskustva...i zasto je uvek to tako...? Barem sam ja videla na desetine slucajeva... Da izmedju onog VAU muskarca (zene) i onog sarmantnog-kod kog je u prvom trenu presudio mentalni sklop pa vremenom i izgled- izaberemo onog drugog... ;)

Bemumisha, bas ponekad mora da mi se crta.:rumenko:
Jednom sam samo videla jednog VAU i raskinula na brzaka jer mi je bio bedak da on bude VAU, a ja samo sarmantna. :lol: Salim se, raskinula zbog drugara sa kojim nisam ni htela da se smuvam, ali je onaj VAU ipak nekako smetao nama dvoma. :confused: Eto odgovora na temu.

Bemumisha, bas ponekad mora da mi se crta.:rumenko:
Jednom sam samo videla jednog VAU i raskinula na brzaka jer mi je bio bedak da on bude VAU, a ja samo sarmantna. :lol: Salim se, raskinula zbog drugara sa kojim nisam ni htela da se smuvam, ali je onaj VAU ipak nekako smetao nama dvoma. :confused: Eto odgovora na temu.

Nisam ni ja bolja..plavusa dooook objasni .... :D

Back