- Poruka
- 129.155
sta mislite, da li je za ovako lepo vreme kad mu vreme nije zasluzna evropa i amerika koji uticu na vreme zbog energetske krize koja je nastala zbog rata u ukrajini i nedostatka gasa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jes, ali sad mi glupo da ti kažem da je to zbog ispuštanja stakleničkih plinova u atmosferumeni je zanimljiva tema![]()
Lokalno je moguće uticati na vremenske prilike,globalno nijea kako objasnjavas da u rusiji na dan pobede kad je vojna parada nikad nije padala kisa?
iako je u pitanju pocetak maja kad je najnestabilnije vreme.
zaista mislsi da ne utricu na vreme?
pa i ovo je lokalno..iznad svake zemlje lokalnoLokalno je moguće uticati na vremenske prilike,globalno nije
Početak maja je kasno proljeće, trebaš biti baš baksuz da padne kišaa kako objasnjavas da u rusiji na dan pobede kad je vojna parada nikad nije padala kisa?
iako je u pitanju pocetak maja kad je najnestabilnije vreme.
zaista mislsi da ne utricu na vreme?
Za ovo lepo vreme zaslužno je sunce koje dosta sija ovih dana.
sad ja malo tebe da edujujem.Početak maja je kasno proljeće, trebaš biti baš baksuz da padne kiša![]()
Najviše kiše padne u junu i maju.
Da Putin može da menja vreme, sad bi naterao oluju na Herson.sad ja malo tebe da edujujem.
sedi pisi
![]()
ti ocigledno nisi cula za majske poplave
maj je mesec sa najvise padavina u godini
https://www.hidmet.gov.rs/latin/meteorologija/klimatologija_padav_rezim.php
tacno je, mom drugaru su uzeli.Tačno mi je tvoja tema baksuz, jel moguće da za prolazak kroz crveno osim para uzmu i vozačku na 30 dana?![]()
Dobila dvije kazne evo odjednom, druga za parkiranjetacno je, mom drugaru su uzeli.
ali on je imao dva prolaska na crveno, ne secam se da li su samo uzeli kad je ponovio ili i kad je prvi put prosao.
u redu je..zasto si prosla na crveno?Dobila dvije kazne evo odjednom, druga za parkiranje40 km
Pa nije ok i pare i vozačka, fakat! Mislim jednom prošla, a i to možda lažu. i 2 boda???
Pogledajte prilog 1255630
Zaista se ne sjećam da jesam, ali stvarno, veoma sam oprezna zbog pješaka, uslikala kamera kod studentskog kampusa i tu najviše i pazim. Bukvalno nemam pojma da jesam, za parkiranje ok, to priznajem ali ovo. Mislim jesam, mogu provjeriti ako želim ali stvarno ne znam kako.u redu je..zasto si prosla na crveno?
ja sam iskreno vrlo ostar sto se tice saobracaja.
mogao je neko da naidje i da napravis sudar.
ja sam za apsolutno postovanje saobracajnih propisa..
zar ti nisu poslali sliku?Zaista se ne sjećam da jesam, ali stvarno, veoma sam oprezna zbog pješaka, uslikala kamera kod studentskog kampusa i tu najviše i pazim. Bukvalno nemam pojma da jesam, za parkiranje ok, to priznajem ali ovo. Mislim jesam, mogu provjeriti ako želim ali stvarno ne znam kako.![]()
Nisu, samo roza papir i uplatnicu, popunjenuzar ti nisu poslali sliku?
u srbiji ti posalju fotku na kojoj se vidi snimak kamere kako si u prestupu.
valjda barem pise vreme i mesto?Nisu, samo roza papir i uplatnicu, popunjenu
Ne znam jel moralno da tatu ubijedim da je to bilo onaj dan kad je išao da mi zamijeni gume?![]()
Piše, sve piše uredno ali iz iskustva znam da je to bačeno vrijeme. Ko se normalan sa rogatim bode? Ne znam samo kako ide sa tim oduzimanjem, odmah ili dogovor kad?valjda barem pise vreme i mesto?
ulozi zalbu..idi na sud da se suocis sa policajcem ako je on pisao ili da ti pokazu snimak.
Gori si od mog tate, gle kako me naružiu redu je..zasto si prosla na crveno?
ja sam iskreno vrlo ostar sto se tice saobracaja.
mogao je neko da naidje i da napravis sudar.
ja sam za apsolutno postovanje saobracajnih propisa..
Moraće tata da te vozi 30 dana ako ostaneš bez dozvole.Ima nade za tatu, plješče rukama![]()