Lepo vreme i uticaj nauke na takvo vreme

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.155
sta mislite, da li je za ovako lepo vreme kad mu vreme nije zasluzna evropa i amerika koji uticu na vreme zbog energetske krize koja je nastala zbog rata u ukrajini i nedostatka gasa?

people-enjoying-a-nice-weather-in-green-park-as-today-will-be-the-F2E2BH.jpg

Tačno mi je tvoja tema baksuz, jel moguće da za prolazak kroz crveno osim para uzmu i vozačku na 30 dana? :(
tacno je, mom drugaru su uzeli.
ali on je imao dva prolaska na crveno, ne secam se da li su samo uzeli kad je ponovio ili i kad je prvi put napravio prekrsaj

doduse meni se cini da je period bio duzi, par meseci :think:

cek da pogledam zakon

Dobila dvije kazne evo odjednom, druga za parkiranje :( 40 km
Pa nije ok i pare i vozačka, fakat! Mislim jednom prošla, a i to možda lažu. i 2 boda???

Pogledajte prilog 1255630
u redu je..zasto si prosla na crveno?
ja sam iskreno vrlo ostar sto se tice saobracaja.
mogao je neko da naidje i da napravis sudar.
ja sam za apsolutno postovanje saobracajnih propisa..

u redu je..zasto si prosla na crveno?
ja sam iskreno vrlo ostar sto se tice saobracaja.
mogao je neko da naidje i da napravis sudar.
ja sam za apsolutno postovanje saobracajnih propisa..
Zaista se ne sjećam da jesam, ali stvarno, veoma sam oprezna zbog pješaka, uslikala kamera kod studentskog kampusa i tu najviše i pazim. Bukvalno nemam pojma da jesam, za parkiranje ok, to priznajem ali ovo. Mislim jesam, mogu provjeriti ako želim ali stvarno ne znam kako. :(

Zaista se ne sjećam da jesam, ali stvarno, veoma sam oprezna zbog pješaka, uslikala kamera kod studentskog kampusa i tu najviše i pazim. Bukvalno nemam pojma da jesam, za parkiranje ok, to priznajem ali ovo. Mislim jesam, mogu provjeriti ako želim ali stvarno ne znam kako. :(
zar ti nisu poslali sliku?
u srbiji ti posalju fotku na kojoj se vidi snimak kamere kako si u prestupu.

jednom drugom drugaru su tako posllai fotku da je bio u zutoj traci.

Back