Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.818
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TakodjeUkusi su različiti to moraš priznati, a ovde si ti maltene jedini koji kritikuješ temu.
Ovo što si napisao mene lično vređa jer su meni teme -enterijeri, eksterijeri, gnezdo- najlepše na celom krstinom forumu, ali opet kako rekoh, ukusi su različiti.
Podsetio si me na davne osamdesete kada je kod nas počela da se prikazuje serija "Dinastija". Meni lično je to bila obična kičerica, a jedna moja prijateljica je imala u svakom delu grada po jednu prijateljicu za gledanje iste. Tada su bile restrikcije struje i njoj nije bilo teško da po mrkloj noći baulja od jedne do druge u zavisnosti gde je mogla da odgleda omiljenu seriju. Jednom sam je upitala šta je to što je toliko privlači toj glupoj seriji koja nema veze s'mozgom i realnošću a usput da ti se digne kosa na glavi od onih šljaštećih i nakinđurenih haljina. Odgovorila mi je da sam potpuno u pravu ali je njoj dosta naše sive svakodnevice, naših filmova i serija gde glavni junaci najčešće nemaju ni kadu ni wc šolju i stalno su obučeni u neke rite i opanke. A tek kad krene ulicama pa vidi babe i dede u roze trenerkama koje su nasledili od unuka...

Kakav interesantan ambijent
Kakav interesantan ambijent![]()
Ah, kupatila...