duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek' nisi![]()

Samo da znate kuhinja uopšte ne bi bila loša kada bi se izbacile stvari iz nje...![]()

A može i samo za Melitu, ako izbacimo luster i one zekane, meni bi se ova kujna baš dopala u tamo nekim pedesetim godinama prošlog veka. Ma baš je medena.
I, da, sve ovako kako jeste ali u sivoj bojiCi.
Duska, ovo su slike sa ocigledno pojacanim kontrastom i bojama. Sigurna sam da ti prostori sasvim drugacije tj. losije izgledaju uzivo.
To je nesto sto odaberem kako bi ja voljela da uredim neki prostor.
O ukusima je suvisno raspravljati ...
Razumjela sam te.
Malo ideja nikad odvise ,za ovaj od mene mladji narastaj ...
Ne raspravljam uopste o ukusu. Samo sam ukazala na to da je ispalo mnogo zanimljivije zato sto boje nisu realne. Tesko se moze naci posudje i ostale potrepstine koje imaju tako upecatljiv ''fluorescentni'' look. Znam to, posto sam pokusala upravo takve predmete da iskopam da bi mi kuhinja postala vesela i nigde nije bilo dovoljno jarkih boja.
Ne raspravljam uopste o ukusu. Samo sam ukazala na to da je ispalo mnogo zanimljivije zato sto boje nisu realne. Tesko se moze naci posudje i ostale potrepstine koje imaju tako upecatljiv ''fluorescentni'' look. Znam to, posto sam pokusala upravo takve predmete da iskopam da bi mi kuhinja postala vesela i nigde nije bilo dovoljno jarkih boja.

Što dobre ove mete na zidu
![]()
Što dobre ove mete na zidu![]()
Ugadnubabu onaj veliki prostor gore je preeeedobar![]()