Lepi enterijeri

tumblr_l61qoyjoW51qcucato1_500.jpg

:mrgreen:
Samo da znate kuhinja uopšte ne bi bila loša kada bi se izbacile stvari iz nje...:D

Nije losa kuhinjica ali i meni bi bila ljepsa bez "zenskih" detalja:)
:hahaha: A može i samo za Melitu, ako izbacimo luster i one zekane, meni bi se ova kujna baš dopala u tamo nekim pedesetim godinama prošlog veka. Ma baš je medena.
I, da, sve ovako kako jeste ali u sivoj bojiCi.

Tebi da, ali tesko da bi Mario svario roze zavjese, tufnice i cvjetice, :D

To je nesto sto odaberem kako bi ja voljela da uredim neki prostor.
O ukusima je suvisno raspravljati ...
Razumjela sam te.
Malo ideja nikad odvise ,za ovaj od mene mladji narastaj ...

Ne raspravljam uopste o ukusu. Samo sam ukazala na to da je ispalo mnogo zanimljivije zato sto boje nisu realne. Tesko se moze naci posudje i ostale potrepstine koje imaju tako upecatljiv ''fluorescentni'' look. Znam to, posto sam pokusala upravo takve predmete da iskopam da bi mi kuhinja postala vesela i nigde nije bilo dovoljno jarkih boja.

Ne raspravljam uopste o ukusu. Samo sam ukazala na to da je ispalo mnogo zanimljivije zato sto boje nisu realne. Tesko se moze naci posudje i ostale potrepstine koje imaju tako upecatljiv ''fluorescentni'' look. Znam to, posto sam pokusala upravo takve predmete da iskopam da bi mi kuhinja postala vesela i nigde nije bilo dovoljno jarkih boja.

Pa nema kod nas, ali u AmeriKi i u svetu ima...

pogledaj u kiki, imaju neke interesantne stvarcice za kuhinju bas bas jakih fluorescentnih boja ;)

ps ja se skoro odusevila nekim drecavim zelenim univerom :aha:

Back