Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Савић-Стаменић је згодна и секси.
Косјерина је пример неке српско-медитеранске лепоте. Једноставно је атрактивна.
Жена пријатних црта лица.
Ивана је пријатних црта лица и складна, типична црнка, али тип "девојчице".
Душица је једноставно слатка (многима, чини ми се) и типична "нежна плавуша".
Атрактивна и згодна опајдара.
Reč i delo est. hirurga.
Secam je se kad bila klinka na Pinku.
Vesnu sam vidjao. Drusna je da ne kazem debela.Разлика је што је Весна Дедић неупоредиво бољи новинар, а и друсна је. Видео сам их обе у природи, Сања је сићушна.
Takodje. Smara u pm. Neko reče zato što zaradjuje vise. Da, ne znam koliko vise nego na SK, ali 132 000 plus neke naknade, bonusi. Mislim da samo te naknade su 132.većina se neće složiti sa mnom ali Kosjerina mi ide na krac pomalo.. nafurana je previše i to me odbija.. dok je bila na SK bila je super a sada ne
Ko je ova ? Iz ovog mljac.
Lepa mala. Dugo je nisam video, jer ne gledam Prvu vise u tom terminu.Zanimljivo da Teodora Todorović sa TV Prva nema ni jednu lepu sličicu na google pretrazi. Zato malo YT materijala. Jedna od, po meni, lepših novinarki na srpskim malim ekranima
Razvela se pre par godina. Vataj je.
Ma kako da ne evo odmah sam potrčao za njom.Razvela se pre par godina. Vataj je.
Au brate kolki nožni prstiAna Radulović bomba![]()
Treba takoAu brate kolki nožni prsti
aha od Fiće do FerarijaNapravismo kao katalog za automobile, samo otvoriš i nađeš šta te zanima.![]()
Ne može to tako da se posmatra, sve su ovi ,,aktivni" modeli, a Fića je odavno u penzij. Ja bih rekao od Audija do Ferarija. O ukusima ne vredi raspraljati, pogotovu kada su kola i žene u pitanju.aha od Fiće do Ferarija