blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
plasticne sudove - nema da peres samo da bacassinnke:A kakav imas za mene poklon?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
plasticne sudove - nema da peres samo da bacassinnke:A kakav imas za mene poklon?

marlon:Da mi stoji samo tako.....razmisljam i znam samo jednu, al' bogme ne bi se menjo sa njom pa nek mi i ne stoji....ima scena u "Casanovi" Fellinijevoj, nije mogao da mu stoji za neku groficu ..ocvalu....te on lepo pored kreveta postavi neku mladu koja poce da mrda...i miracolo...stoji ko kod one zivotinjke![]()
![]()
![]()
blondi:plasticne sudove - nema da peres samo da bacas![]()
ma volim i ja tebe 8)sinnke:Ma mozemo i iz lonca jesi i to jednog. Dokaz neizmerne ljubavi.
marlon:A sto njemu dve a meni jedna?![]()
divlja u srcu:Slicka za Marlonceka, super sam raspolozena, delim poklone: :-D
![]()

blondi:ma volim i ja tebe 8)
ma trpacemo se misinnke:Meni je bitno da ja tebe volim a ja ne volim da me vole nego samo da me mogu trpeti.

marlon:A bre divlja ...al' je ovaj stego ovu, ko da ce bega![]()

Nesto nemam Vujakliju, znaci voli vise jagnje koje trchi za pichkom, nego ono koje trci za sisom...ili obratno...ili....divlja u srcu:Promiskuitetniji je od tebe.:razz:

nikad me nije muvala devojka, a ni žena :shock:raindog:ma nece, sad josh jedino ostaje da te muvam![]()
ra-ta-tat:nikad me nije muvala devojka, a ni žena :shock:
ne znam da li to govori nešto dobro ili loše... ili ništa
ra-ta-tat:Divlja... izvini što kasnim, kada sam završila sa supom, oprala sam i posuđe, nešto me onaj sinnke podsetio da ne bi bilo u redu da budim muža u sred noći da mi opere šerpe i tanjire i slično...
ma vidiš da se zezam... nemam ja mužasinnke:Ma kakvo budjenje u sred noci pa to je tortura? Prava zena ne pere u ovo doba sudove, nego su vec odavno oprani.

Ma gde da je kroti...vis da je stego ko zivinche..samo sto joj siju nije zavrnuo. Nego ovako, ako bata sinke oce, da mu ja munem ovu, a on meni jednu od onih...divlja u srcu:Hoce covek da je ukroti.![]()

ra-ta-tat:divlja je pesma!
ona je crvena do crnila!
dobra je kad se ne svađa, onda je jako dobra i fina i pametna
8-) Niko me nije pljun'o, a mislim da mogu da kažem i u ime etotako...nije ni nju!marlon:Jeb*te ova ratata pljunuta eto tako...![]()
marlon:Ma gde da je kroti...vis da je stego ko zivinche..samo sto joj siju nije zavrnuo. Nego ovako, ako bata sinke oce, da mu ja munem ovu, a on meni jednu od onih...![]()