Lepa zena

Ne mislim da si u pravu... Po toj vašoj logici svi treba da idemo zapušteni kao Robinzon Kruso, da ne vodimo računa o sebi, ne treba se doterivati, itd, itd... Volim da vidim ljude koji vode računa o sebi i doteruju se, ne smatram ih kompleksašima ni nesigurnim ljudima, smatram ih ljudima koji vole da izgledaju lepo, uredno, ja to poštujem. Naravno da postoje i ljudi o kojima ti pričaš, to su ljudi sa pet kilograma šminke, koji su opsednuti izgledom, to je već bolest, ali ne vidim zašto pričati tako o ljudima koji vode računa o sebi i sređuju se u granicama normalnog i ukusnog?

taman posla ko Robinzoni da idu ljudi, valja se doterati, pre svega higijena, sve ostalo je dodatna opcija
koja može ali i ne mora

na stranu neukusno šminkanje i preterivanje u količni šminke, najpre sam hteo istaći sindrom kod žena
zbog čega pridaju toliku pažnju u tom doterivanju pa postane preterivanje u vremenskom smislu i o tolikom
vođenju računa o izgledu

pominje se to da žena jednostavno želi da izgleda lepo...ne mislim da je to osnova
sve ima svoj motiv, poriv za rezultiranjem krajnjeg cilja
pomenuo si opsednutost izgledom..upravo je to glavno pitanje --- Zašto ?
takve osobe koje su opterećene izgledom su upravo bez samopuzdanja, sa kompleksima
pa ga nadoknađuju "preteranim" doterivanjem misleći da će im to nadoknaditi ono što nemaju

a poznajem žene/devojke koje ni u kiosk po cigarete preko puta, ne idu bez prethodnog detaljnog montiranja
šta bi to onda moglo biti u pitanju...samo puko vođenje računa o izgledu da bi jednostavno bila lepa, ili je nešto drugo u pitanju ?
ne sme se pojaviti u javnost da je ljudi ne vide doteranu a samim tim da je ne okarakterišu kao manje lepu i privlačnu ?

p.s.

niko nikom ne brani da se doteruje kako želi, nek se šljema kako ko hoće,
ali pošto je tema na tu temu, onda i pričamo o tome...

taman posla ko Robinzoni da idu ljudi, valja se doterati, pre svega higijena, sve ostalo je dodatna opcija
koja može ali i ne mora

na stranu neukusno šminkanje i preterivanje u količni šminke, najpre sam hteo istaći sindrom kod žena
zbog čega pridaju toliku pažnju u tom doterivanju pa postane preterivanje u vremenskom smislu i o tolikom
vođenju računa o izgledu

pominje se to da žena jednostavno želi da izgleda lepo...ne mislim da je to osnova
sve ima svoj motiv, poriv za rezultiranjem krajnjeg cilja
pomenuo si opsednutost izgledom..upravo je to glavno pitanje --- Zašto ?
takve osobe koje su opterećene izgledom su upravo bez samopuzdanja, sa kompleksima
pa ga nadoknađuju "preteranim" doterivanjem misleći da će im to nadoknaditi ono što nemaju

a poznajem žene/devojke koje ni u kiosk po cigarete preko puta, ne idu bez prethodnog detaljnog montiranja
šta bi to onda moglo biti u pitanju...samo puko vođenje računa o izgledu da bi jednostavno bila lepa, ili je nešto drugo u pitanju ?
ne sme se pojaviti u javnost da je ljudi ne vide doteranu a samim tim da je ne okarakterišu kao manje lepu i privlačnu ?

p.s.

niko nikom ne brani da se doteruje kako želi, nek se šljema kako ko hoće,
ali pošto je tema na tu temu, onda i pričamo o tome...

ti pričaš o ekstremima, a tema je kako se mužjaci lože na ribu kad je skockana, ali ne i kad je raspad
prosto, mislim da je normalno da svako želi da izgleda lepo i da to nije ništa nenormalno i preterano
šminka je normalna, garderoba je normalna, stil je normalan, svako treba da ga ima, pojava jeste bitna

to je isto kao i kod životinja, kod nekih vrsta su ženke jarko obojene baš zbog toga da bi privukle mužjake u sezoni parenja (negde su to mužjaci), neki drugi se oglašavaju da bi privukli partnera

žena da se ne šminka verovatno bi jodlovala, a ova tema bi bila na temu kako to da se mužjaci lože na ribe koje zavijaju, a kad ćute nikom ništa

Poslednja izmena:
Lepa zena je celina spoljasnje i unutrasnje lepote.

Lepota sigurno nije savrsen fizicki izgled jer zaboga ne ne mogu sve biti lepe.Harizma,stil,karakter i naravno briga o svom izgledu cine pravu zenu.

Lepota je fizički izgled... Ostalo jeste harizma, energija, ponašanje, stil, briga o izgledu... Ali kada pričamo o lepoti, pričamo o fizici. Sad, lepota jeste relativna, ali mi je smešno to kada pojedine žene, iz par razloga njima poznatih, pričaju kako lepota nije fizički izgled, naravno da neće lepota zadržati nekoga, ali je to svakako ono što privuče. :)

Lepota je fizički izgled... Ostalo jeste harizma, energija, ponašanje, stil, briga o izgledu... Ali kada pričamo o lepoti, pričamo o fizici. Sad, lepota jeste relativna, ali mi je smešno to kada pojedine žene, iz par razloga njima poznatih, pričaju kako lepota nije fizički izgled, naravno da neće lepota zadržati nekoga, ali je to svakako ono što privuče. :)
Ne bih se slozila ali ti si muskarac pa recimo da si merodavniji od mene da pises o zenskoj lepoti.
Predpostavljam da bi savrseno lepa hladna zena bila privlacnije od neke druge....

Ne bih se slozila ali ti si muskarac pa recimo da si merodavniji od mene da pises o zenskoj lepoti.
Predpostavljam da bi savrseno lepa hladna zena bila privlacnije od neke druge....

Nisi me razumela, pričamo o istoj stvari ali drugim pristupom. :)

Ja mogu reći i za neku koja je hladna i prazna da je lepa ako je lepa, dok ću za neku reći da je super, zabavna, pametna, harizmatična, ali ako mi se ne svidi fizički, biću sa njom ok ovako... :)

Naravno, savršen spoj je i onoga što nam se svidi fizički, ali gde nam se svidi i harizma, energija, ponašanje, stavovi... Valjda tome svi i težimo. :ok:

Nisi me razumela, pričamo o istoj stvari ali drugim pristupom. :)

Ja mogu reći i za neku koja je hladna i prazna da je lepa ako je lepa, dok ću za neku reći da je super, zabavna, pametna, harizmatična, ali ako mi se ne svidi fizički, biću sa njom ok ovako... :)

Naravno, savršen spoj je i onoga što nam se svidi fizički, ali gde nam se svidi i harizma, energija, ponašanje, stavovi... Valjda tome svi i težimo. :ok:

Poradi malo na jasnoci izrazavanja misljenja :)

Ili ti na shvatanju onoga što je neko želeo da kaže. :) Ja sam odgovoran za ono što kažem, nisam odgovoran za ono kako se shvati. :)
cek malo pa i ti nisi razumeo moj post koji je kristalno jasan a dosli smo do toga da mislimo isto...uh al smo zakomplikovali.:)

Ovako lepa zena ne sme da bude komplikovana :)

Zasto se muskarci odmah zalepe kada vide ful sredjenu, nasminkanu, doteranu, isfeniranu,( svaka dlaka na svom mestu...) zenu...

a kada je ista ta zena u opustenoj varijanti - nenasminkana, farmerke,majica... kosa vezana u rep..
Oni su 1000x manje zainteresovani i ne primecuju je.

Ovo sam primetila kod bukvalno svih muskaraca, bez obzira na tip licnosti, inteligenciju, obrazovanje...

Zar oni ne znaju da postoji - svakodnevna varijenata, i ona elegantna glamurozna ?

I da je to - jedna te ista zena ?? :eek:
Odakle ti ovo, molim te?
Stvarno privlacna zena i dzak da obuce ce pre privuci nego neka tutto completo namontirana bez zenstvenosti i seksipila kojim zraci.

ti pričaš o ekstremima, a tema je kako se mužjaci lože na ribu kad je skockana, ali ne i kad je raspad
prosto, mislim da je normalno da svako želi da izgleda lepo i da to nije ništa nenormalno i preterano
šminka je normalna, garderoba je normalna, stil je normalan, svako treba da ga ima, pojava jeste bitna

to je isto kao i kod životinja, kod nekih vrsta su ženke jarko obojene baš zbog toga da bi privukle mužjake u sezoni parenja (negde su to mužjaci), neki drugi se oglašavaju da bi privukli partnera

žena da se ne šminka verovatno bi jodlovala, a ova tema bi bila na temu kako to da se mužjaci lože na ribe koje zavijaju, a kad ćute nikom ništa

naravno da pričam o ekstremnim slučajevima kojih nije malo

i naravno da se žene ulepšavaju kad izlaze da bi bile privlačne,
ali što bi se recimo tako kinđurila udata žena ili devojka koja je u vezi
a da ne ide na ljubavni sastanak, ako je u pitanju 'životinjsko' udvaranje i kočoperenje ?

a da ne ide na ljubavni sastanak, ako je u pitanju 'životinjsko' udvaranje i kočoperenje ?

Po tebi udate zene i devojke treba da nose feredze,Svasta.

cek malo pa i ti nisi razumeo moj post koji je kristalno jasan a dosli smo do toga da mislimo isto...uh al smo zakomplikovali.:)

Ovako lepa zena ne sme da bude komplikovana :)

Naravno, samo što sam ja seo, razmislio šta si htela reći i onda odgovorio, a nisam jednostavno prebacio tebi loptu sa "poradi na jasnoći"... :) Jer i ovo moje bilo dovoljno jasno meni, tebi sam morao da razlažem. :)

:)

pa valjda ti je to zensko ponasanje da se zene doteruju, e sad verovatno ima razlike kako ce da se dotera ako je udata i ako nije, pa kom drustvenom sloju pripada etc
ako ne izgleda lepo a udata je onda je nesto nesrecna ili ce da je proglase
ok ima zena koje se nesto ne doteruju ali one teraju drugi neki fazon tipa imaju karakter ili tako a da ne spadaju u nesrecne

Doteruju se da bi mamile uzdahe i poglede, realno, svako se lepo oseća kada je doteran/a i kada ima pažnju... Žene pogotovo, ali svakome to prija. Napravismo filozofiju oko toga što se ljudi sređuju... Mada, nije ni čudo koliko ima aljkavih i neurednih da se ovo pitanje postavlja. :)

Zasto se muskarci odmah zalepe kada vide ful sredjenu, nasminkanu, doteranu, isfeniranu,( svaka dlaka na svom mestu...) zenu...

a kada je ista ta zena u opustenoj varijanti - nenasminkana, farmerke,majica... kosa vezana u rep..
Oni su 1000x manje zainteresovani i ne primecuju je.

Ovo sam primetila kod bukvalno svih muskaraca, bez obzira na tip licnosti, inteligenciju, obrazovanje...

Zar oni ne znaju da postoji - svakodnevna varijenata, i ona elegantna glamurozna ?

I da je to - jedna te ista zena ?? :eek:
Pa ako me zove da pijemo sok kod nje a obučena je u širokoj trenerci svakako da je idiot, a još ako i ima što da pokaže a ipak je u trenerci... a lak joj spao sa noktiju.. al ne skroz nego ono 50 - 50

Back