gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
Ne mislim da si u pravu... Po toj vašoj logici svi treba da idemo zapušteni kao Robinzon Kruso, da ne vodimo računa o sebi, ne treba se doterivati, itd, itd... Volim da vidim ljude koji vode računa o sebi i doteruju se, ne smatram ih kompleksašima ni nesigurnim ljudima, smatram ih ljudima koji vole da izgledaju lepo, uredno, ja to poštujem. Naravno da postoje i ljudi o kojima ti pričaš, to su ljudi sa pet kilograma šminke, koji su opsednuti izgledom, to je već bolest, ali ne vidim zašto pričati tako o ljudima koji vode računa o sebi i sređuju se u granicama normalnog i ukusnog?
taman posla ko Robinzoni da idu ljudi, valja se doterati, pre svega higijena, sve ostalo je dodatna opcija
koja može ali i ne mora
na stranu neukusno šminkanje i preterivanje u količni šminke, najpre sam hteo istaći sindrom kod žena
zbog čega pridaju toliku pažnju u tom doterivanju pa postane preterivanje u vremenskom smislu i o tolikom
vođenju računa o izgledu
pominje se to da žena jednostavno želi da izgleda lepo...ne mislim da je to osnova
sve ima svoj motiv, poriv za rezultiranjem krajnjeg cilja
pomenuo si opsednutost izgledom..upravo je to glavno pitanje --- Zašto ?
takve osobe koje su opterećene izgledom su upravo bez samopuzdanja, sa kompleksima
pa ga nadoknađuju "preteranim" doterivanjem misleći da će im to nadoknaditi ono što nemaju
a poznajem žene/devojke koje ni u kiosk po cigarete preko puta, ne idu bez prethodnog detaljnog montiranja
šta bi to onda moglo biti u pitanju...samo puko vođenje računa o izgledu da bi jednostavno bila lepa, ili je nešto drugo u pitanju ?
ne sme se pojaviti u javnost da je ljudi ne vide doteranu a samim tim da je ne okarakterišu kao manje lepu i privlačnu ?
p.s.
niko nikom ne brani da se doteruje kako želi, nek se šljema kako ko hoće,
ali pošto je tema na tu temu, onda i pričamo o tome...