Lepa zena

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Zasto se muskarci odmah zalepe kada vide ful sredjenu, nasminkanu, doteranu, isfeniranu,( svaka dlaka na svom mestu...) zenu...

a kada je ista ta zena u opustenoj varijanti - nenasminkana, farmerke,majica... kosa vezana u rep..
Oni su 1000x manje zainteresovani i ne primecuju je.

Ovo sam primetila kod bukvalno svih muskaraca, bez obzira na tip licnosti, inteligenciju, obrazovanje...

Zar oni ne znaju da postoji - svakodnevna varijenata, i ona elegantna glamurozna ?

I da je to - jedna te ista zena ?? :eek:

Zasto se muskarci odmah zalepe kada vide ful sredjenu, nasminkanu, doteranu, isfeniranu,( svaka dlaka na svom mestu...) zenu...

a kada je ista ta zena u opustenoj varijanti - nenasminkana, farmerke,majica... kosa vezana u rep..

Ovo sam primetila kod bukvalno svih muskaraca, bez obzira na tip licnosti, inteligenciju, obrazovanje...

Zar oni ne znaju da postoji - svakodnevna varijenata, i ona elegantna glamurozna ?

zato sto prosek deluje atraktivniji kad je doteran

zato sto prosek deluje atraktivniji kad je doteran

A top-modeli ne ?

- - - - - - - - - -

Ta je spremna sad, i to je zov prirode nama. Sad ili nikad, ona zove svojim trudom na spremnost sad, a mi se dabome sad ljepimo. Pretvorimo se u prezent.

Ali zar to nije glupo ?

Meni je to , posmatrano ovako sa strane - glupo,
ako zna da je samo pitanje trenutka..... i da je ta zena, bas ta - ista ona obicna koju je video dan ranije, i koju ce videti dan kasnje u opustenoj varijenti ??

Za lepom zenom uvek se okrecu bez obzira da li je skockana ili u nekoj kezual varijanti.:D

A top-modeli ne ?

- - - - - - - - - -

Ali zar to nije glupo ?

Meni je to , posmatrano ovako sa strane - glupo,
ako zna da je samo pitanje trenutka..... i da je ta zena, bas ta - ista ona obicna koju je video dan ranije, i koju ce videti dan kasnje u opustenoj varijenti ??

Nije to glupo nego prirodno, nije to drukcije nego kad te vidim da gologuza hodas po kuci. Sta da ti kazem, nema tu mnogo razmisljanja, valjda su takvi bozji zakoni, visa sila.

Ako je u opuštenoj varijanti ne znači da je u zapuštenoj varijanti, naravno da se pre okrenu za ful sređenom jer automatski privuče pažnju bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne, kao što i vi pre pogledate tipa u Poršeu nego u Golfu 2 koji viđate svaki dan, to ne znači da bi svaka i bila sa tim koji vozi Poršea.

Inače, aljkave ste i neugledne većinom, tako da sređujte se kukala vam majka.

Ja ne mislim da je tako....

Evo, jedna lepa devojka je isla sa mnom u razred. Niko je nije drzao za neku ribu..

i onda kad se jednom pojavila na zurci sredjena, u kracoj suknji - svi decaci su poludeli za njom ~~~

i posle par dana u skoli - opet ona prica iz pocetka - "nije nesto"

:lol:

- - - - - - - - - -

Ako je u opuštenoj varijanti ne znači da je u zapuštenoj varijanti, naravno da se pre okrenu za ful sređenom jer automatski privuče pažnju bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne, kao što i vi pre pogledate tipa u Poršeu nego u Golfu 2 koji viđate svaki dan, to ne znači da bi svaka i bila sa tim koji vozi Poršea.

Inače, aljkave ste i neugledne većinom, tako da sređujte se kukala vam majka.

A ti si tako uredan i ugledan :zaljubljena:

Slazem se :ok:

Ja mislim da su svi takvi...

onda se dolazi do pitanja :
da li treba da budem 24/7 super sredjena, ako hocu da konstantno pokazuje da se lozi na mene ? :))

Наравно бре да требаш, само ти буди фул риба видећеш како се лепе на тебе, ко мушице на говвно. Ако волиш мушице, онда ћеш бити говвно. Само после немој да кукаш како смо сви исти, како остављамо, варамо, ебавамо шта стигнемо. Има нас који смо пчелице па не летимо на говвно већ на цветак.

Kad bih ti objasnio ništa ne bi razumela. Moraš sama da shvatiš.

Back