Lepa tema

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pada
a sve ti zimica niz kičmicu
pa se promeškoljiš
pa ti osmejak neke
neizmerne neke
nerazložne sreće treperi
pa lepo ti
a ja imam kisobran
providni znas
i izgleda kao da nosim
samo okvir
posto je crn
to je mozda cudno
zasto se judi svadjaju
evo sada su se svadjali
i vikali su
i skocili su im vec visoki pritisci
i ovo mi izgleda kao da sam vec pisala
cak i ovo
jao!
dobro jutro
predivno!

gospodjice jesi li ti farmaceut?

@tema
volim jesen..
i jesenje boje
volim park prepun opalog lisca..
ne volim sto je jutros bio mrak kad sam se probudila...

lepa je jesen
ali moze da dovuce depresiju

ako treba neki sastav, ja cu da prepisem od moje nine
ona bas pise lepe sastave
i lepo recituje
ima fenomenalnu dikciju

SAD (Seasonal Affective Disorder) is a type of winter depression which affects millions of people every winter between September and April, in particular during December, January and February. SAD is caused by a biochemical imbalance in the hypothalamus due to the shortening of daylight hours and the lack of sunlight in winter. For many people SAD is a seriously disabling illness, preventing them from functioning normally without continuous medical treatment. For others, it is a milder condition, causing discomfort, referred to as sub-syndromal SAD or winter blues. There is also a rare reverse form of SAD, known as summer SAD, where symptoms occur each summer and remit in winter.

Symptoms

a desire to oversleep and difficulty staying awake, but in some cases, disturbed sleep and early morning wakening;
feeling fatigue and an inability to carry out normal routine;
a craving for carbohydrates and sweet foods, usually resulting in weight gain;
feelings of misery, guilt and loss of self-esteem, sometimes hopelessness and despair, sometimes apathy and loss of feelings;
an irritability and desire to avoid social contact;
a tension and inability to tolerate stress;
a decreased interest in sex and physical contact
and in some sufferers, extremes of mood and short periods of hypomania (overactivity) in spring and autumn..................

Okrutna, sto farmaceut?! Nisam, ali sam scepala necije srce i telo, pa mi jesen ne pada tesko... Doduse, malo me hvata frka kad posmislim sta li ce s ovim biti, mnogo je strastveno, previse, i lepo je dok strast radi u pozitivnom smeru, ali cenim da ce pri prvom okrsaju doci do nuklearne eksplozije. Pa ko ziv ko mrtav. Inace mi jesen nije neko gotivno godisnje doba, iako sam rodjena u oktobru... ljudi rodjis mi je za koji dan:D. Odlucila sam da odem na planinu sa mamo i tatom i da se malo odvojim od... njega. Brrrr, najezim se kad pomislim na njega, zaljubila sam se:smile:

Meni je jesen ok, ....

1) Vreme da sokiras javnost novim stajlingom jesen/ zima, .... kupujes krpice, a svi znamo kako je blagotvorna soping terapija- visestruka korist
2) Pokrivanja ispod cebenceta kad te on pozove da mu doneses lekove jer je bolestan, a ti mu poneses i neki lep film, pa se raspilavite, ... a cebence mekano.....
3) Vise si u kuci, a ja bas to volim
4) Konacno se ljudi rasuti po bastama strpaju u klubove, pa , iako je uzasno zagusljivo od guzve i dima, ima neke cari u tome
5) Mozda sam seljanka, al meni je suuuuper onaj misris paprike kad je iza zgrade peku za ajvar, ..mmmmm
Imam ja jos aduta da promovisem jesen, ali mi je ova ovogodisnja uzasno mucna, ali, dorbo, mora i tom jednom da se resi i da prodje

kada smo kod kestena...kesten pire sa shlagom:D njamii
prizor jeseni u mom starom kraju...gornja Topolska, porodichne kuce, drvece, machke
kafic petrograd, moze i moment...pijucka se neki capuccino ili topla chokolada, zapali se po koja cigareta, podsecanje na proshlost ( na osnovu shkolu preko puta )

jedino me ljuti shto su Maru premestili na Karaburmu???:twisted:
pa Mara je bila jedan od simbola Vrachara i dobre klope...
kakve su pljeskavice pravili a tek one pilece filee na zaru :)

e pazi
rasplakacu se bambo
ovde osim prostakluka treba zabraniti
i suvise emotivne izjave
jer ima nas koji jos uvek vucaramo svoja izgubljena telesa po ovom svetu
sa čežnjom i željom
usmerenom za nekim ko je nepovratno izgubljen
pa nam tesko padne dok lupamo
po sajber serpama
kada naidjemo na iskricu tracak
trenutno zabasurene misli

Cao, alice... nema te...

Kad vidim klince s torbama, meni jesen izaziva srecu sto ne moram u skolu... volela sam skolu bas.. ali smrt mi je kad pomislim na 7 casova od 45 minuta...

Volim ajvar, ne umem da ga pravim, al ima da se kupi... svekrva pravi dobar... vazno je da nije ljut ni mrvu... ljuto ne podnosim...

a da... naravno muzichka shkola "Slavenski", pa plato, pa Loznichka ulica, sportski centar Vrachar ....idila
pa Banana club koji ne znam da li su zatvorili...po meni najbolji kokteli u gradu

Cao, alice... nema te...

Kad vidim klince s torbama, meni jesen izaziva srecu sto ne moram u skolu... volela sam skolu bas.. ali smrt mi je kad pomislim na 7 casova od 45 minuta...

Volim ajvar, ne umem da ga pravim, al ima da se kupi... svekrva pravi dobar... vazno je da nije ljut ni mrvu... ljuto ne podnosim...

De si ti Gosscice...evo radila sam dosta, sada malo odmaram :)

kada smo kod kestena...kesten pire sa shlagom:D njamii
prizor jeseni u mom starom kraju...gornja Topolska, porodichne kuce, drvece, machke
kafic petrograd, moze i moment...pijucka se neki capuccino ili topla chokolada, zapali se po koja cigareta, podsecanje na proshlost ( na osnovu shkolu preko puta ) /quote]

Moze i caj sa rumom, to je isto super, ali ne u kuci caja , nego bas u momentu, ili onom isto tako lepom kaficu u jednoj bocnoj ulici od Save Kovacevica kako se ono zvase, ...., ...uf, to je stvarno uzivancija. Da, Vracar je bas romantican, ... zavidim ti malkice

a da... naravno muzichka shkola "Slavenski", pa plato, pa Loznichka ulica, sportski centar Vrachar ....idila
pa Banana club koji ne znam da li su zatvorili...po meni najbolji kokteli u gradu

Zatvorili su Bananu, jedno vreme su radili jedino ako organizujes zurku,...

Mada, mislim da je Banana super leti, kad izbace one lavore u basti da potopis noge, ..... Ipak vladala je tu opasna korupcija, uvek su kokteli za turiste kostali vise chicita od koktela za drzavljane Republike. Moj brat je imao pasos....

Back