Lepa tema

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na jesen tek pocinje zezanje...svirke unutra, ljudi sabijeni u malom prostoru,

... testosteron razgrcesh lopatom :)

Ma volim jesen, volim i zimu, ne volim da se oblachim ali zato volim da se svlachim, kad s hladnog dana udjem u vrelu sobu i docheka me vrela kita, vreli poljupci, vreli zagrljaji koji greju hladnu guzu .. sta lepse ima od toga.

Yebo jesen teru me da ljustim paprike,smrdi kupus,zale se da je sve skupo,jao kako smo umorni,jao kako smo napaceni .... PUN MI K I JESENI I ZIMNICE I RODBINE I DEVERA I SVEKRA I VESTICE SVEKRVE!!!!!

Pun mi je K njihovog celodnevnog polemisanja kako se sve bacilo prosle zime ...... kako niko ne ceni njen rad...
Pun mi je K njenog ogovaranjua komsinice koja ne zna da pravi zimnicu.....a ta komsinica izgleda ko bomba i ide na vikend na kopaonik ko od sale,a ova zlobna nigde nikada nije bila.
Pun mi je K njenih prica kako je njena cerka jadna tamo negde gde nema ko da joj kuva ili staz vec,ma bari ajvar ili paprike za ajvar ....
Pun mi je K jer ja povracam od smrada kupusa.
Pun mi je K jer ja i ne jedem zimnicu.
OPun mi je K jer daj bre da se susi meso.
Mesoooooooo mi daj!
I pun mi je K mene same sto mi je toliko pun!

Zbunjena, zeno, a da odes ti malo na Kop na jedno metar dana? Cenim da bi ti prijalo :lol: Licis mi na mene od pre neku godinu, bio mi je pun ***** svega dugo, dugo...na kraju sam otisla - definitvno i neopozivo. I nikad mi lepse nije bilo nego sad, samo mi zao sto to nisam ranije uradila. Razmisli ti malo o tome da zapalis negde od familije, da se odmoris, totalno je frendli edvajs ;)

pada
a sve ti zimica niz kičmicu
pa se promeškoljiš
pa ti osmejak neke
neizmerne neke
nerazložne sreće treperi
pa lepo ti
a ja imam kisobran
providni znas
i izgleda kao da nosim
samo okvir
posto je crn
to je mozda cudno
zasto se judi svadjaju
evo sada su se svadjali
i vikali su
i skocili su im vec visoki pritisci
i ovo mi izgleda kao da sam vec pisala
cak i ovo
jao!
dobro jutro
predivno!

Volis Prevera?

Jesen, u kosi
dolazi mi jesen
u parku, dolazi mi jesen
u krznu, dolazi mi
jesen...

Ehm, prošle su letnje "šeme" i "ševe", ljudi polako postaju smireniji... Manje je jurcanja, manje izlazaka, manje putovanja... Škola, posao...

Da li vas jesen uvek pomalo "otrezni" od letnje jurnjave? Meni je tako...
Dok kišičica muljavi prozore, sedite u toploj sobici sa voljenim bićem i te šeme i tako...

Jel vas malko smiri jesen?

meni se uvek najvise khm....vodi ljubav kad je jesen. valjda se smanje one vrucine..

Yebo jesen teru me da ljustim paprike,smrdi kupus,zale se da je sve skupo,jao kako smo umorni,jao kako smo napaceni .... PUN MI K I JESENI I ZIMNICE I RODBINE I DEVERA I SVEKRA I VESTICE SVEKRVE!!!!!

Pun mi je K njihovog celodnevnog polemisanja kako se sve bacilo prosle zime ...... kako niko ne ceni njen rad...
Pun mi je K njenog ogovaranjua komsinice koja ne zna da pravi zimnicu.....a ta komsinica izgleda ko bomba i ide na vikend na kopaonik ko od sale,a ova zlobna nigde nikada nije bila.
Pun mi je K njenih prica kako je njena cerka jadna tamo negde gde nema ko da joj kuva ili staz vec,ma bari ajvar ili paprike za ajvar ....
Pun mi je K jer ja povracam od smrada kupusa.
Pun mi je K jer ja i ne jedem zimnicu.
OPun mi je K jer daj bre da se susi meso.
Mesoooooooo mi daj!
I pun mi je K mene same sto mi je toliko pun!

:lol: Jooojjjj :lol:
Taman sam htela da napišem da i ja ne volim jesen kad naleteh na ovo...
Sad mi dođu glupi moji razlozi. :oops:

Jesen, u kosi
dolazi mi jesen
u parku, dolazi mi jesen
u krznu, dolazi mi
jesen...

Ehm, prošle su letnje "šeme" i "ševe", ljudi polako postaju smireniji... Manje je jurcanja, manje izlazaka, manje putovanja... Škola, posao...

Da li vas jesen uvek pomalo "otrezni" od letnje jurnjave? Meni je tako...
Dok kišičica muljavi prozore, sedite u toploj sobici sa voljenim bićem i te šeme i tako...

Jel vas malko smiri jesen?

Ne nikako...naprotiv...krece hladnoca i treba se ugrejati...

Jesen... Pa, ne znam, nekad u jeseni budu takvi dani da me podsete na pocetak studiranja... Na Beograd... Jeste da mi se mozda nije nista vazno desavalo tada, ali to je bio pocetak neke vrste samostalnog zivota... I nekako, najvise pamtim dogadjaje koji su se desili u jeseni...

A sta bese tema?

A da, grejanje... Pa, ne znam, videcu kad se vratim, sta ce biti, s kim ce biti...

Back