- Poruka
- 50.136
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citam tako da netu jednu polusalu da ne postoji zena koja je i lepa i pametna i normalna, tj. ne moze da ima te 3 osobine, vec samo 2 od 3.
E sad, ovo nije tema o pljuvanju zena, vec naprotiv.
Da li zaista ne moze neka osoba, muska ili zenska, biti i lepa i pametna i normalna? Ne mora da znaci da je ta osoba ruzna, vec prosek, ili malo ispod, ili da ima problem sa ljubomorom, posesivnoscu i sl.
Da li neko moze biti i lep i pametan i normalan, tj. 3 u 1?
Sta ste vi, lepi, pametni, normalni ili eto, posedujete sve te tri osobine?
Citam tako da netu jednu polusalu da ne postoji zena koja je i lepa i pametna i normalna, tj. ne moze da ima te 3 osobine, vec samo 2 od 3.
Da li zaista ne moze neka osoba, muska ili zenska, biti i lepa i pametna i normalna? Ne mora da znaci da je ta osoba ruzna, vec prosek, ili malo ispod, ili da ima problem sa ljubomorom, posesivnoscu i sl.
... recimo lep,recimo pametan i recimo normalan...
..ali di je kvačica..
..bez para i društvenog položaja sve je to džaba...
..biti lud je relativan pojam,sve zavisi iz kog se ugla posmatra ta pojava...A sto je tako tesko reci za sebe da si normalan?Dobro,kapiram da se ljudi sprdaju ali vidim da svi sebe opisuju kao nenormalne osobe i sto sad ispada da se hvalis ili sebe velicas ako kazes da si normalan?Pa ako za sebe mogu da kazem da nisam bas pametan a jos manje lep,pa valjda smem da kazem da nisam ni lud.
Pih,jaka stvar biti normalan.Normalna osoba je osoba koja nije nekrofil,pedofil,silovatelj,zoofil,ako nemas ubilacke i samoubilacke porive i ako tezis da se uvek ponasas shodno situaciji i mestu na kom se nalazis ti si savrseno normalna osoba.I ja sam u jednom postu pri pocetku teme naveo da je to relativna stvar ali ako cemo ozbiljno,to je,odprilike,dovoljno za definiciju normalne osobe.Sve ostale sitne anomalije ili osobine su samo sitnice.
A sto je tako tesko reci za sebe da si normalan?Dobro,kapiram da se ljudi sprdaju ali vidim da svi sebe opisuju kao nenormalne osobe i sto sad ispada da se hvalis ili sebe velicas ako kazes da si normalan?Pa ako za sebe mogu da kazem da nisam bas pametan a jos manje lep,pa valjda smem da kazem da nisam ni lud.
Pih,jaka stvar biti normalan.Normalna osoba je osoba koja nije nekrofil,pedofil,silovatelj,zoofil,ako nemas ubilacke i samoubilacke porive i ako tezis da se uvek ponasas shodno situaciji i mestu na kom se nalazis ti si savrseno normalna osoba.I ja sam u jednom postu pri pocetku teme naveo da je to relativna stvar ali ako cemo ozbiljno,to je,odprilike,dovoljno za definiciju normalne osobe.Sve ostale sitne anomalije ili osobine su samo sitnice.
može sve u 1 al mnogo retko da nagaziš takvu...prosto si srećnik ako sretneš toCitam tako da netu jednu polusalu da ne postoji zena koja je i lepa i pametna i normalna, tj. ne moze da ima te 3 osobine, vec samo 2 od 3.
..biti lud je relativan pojam,sve zavisi iz kog se ugla posmatra ta pojava...
A sa druge strane mozes biti preterano dobar covek, pisac, dobrocinitelj, umetnik, a mi smo srecni kad smo normalni... jer to znaci da nismo ludi... i eto prosek nam dobar... umesto da nam prosek bude bolji od ovog sad, mi smo srecni ako nismo narkosi, silovatelji i nekrofili. Vecito nam draze zbog necega sto nismo nego zbog onoga sto bi mogli postati, a pozitivno je. Zato i jesmo ovde... to je nama nasa borba dala...
Aj ok ova tema može i za ličnu promociju da nam posluži
Da se osvrnem samo na Pranormalnu, to što je pomenula da se izuzetno lepe osobe krase lošim karakterima, sa tim se ne slažem...Čuj to..Lepota je dar prirode, a nakon 4 banke i stvar servisiranjai ulaganja u sebe.
Uopšte ne podnosim generalizovanje, ali hajd sada ću vrlo rado da generalizujem: više sam ružnih ljudi srela (oba pola) koji su opake naravi, zajedljivi i iskompleksirani, nego osoba koje izgledaju prosečno lepo i iznad proseka.
Vidim neki pisu da je lepota u oku posmatraca, i ok, to stoji.
Ali slozicemo se da nije podjednako lepa neka bubuljicava i stidljiva cura i sta znam, Stanija recimo. Jedna je simpaticna, a druga je ribetina sto kazu. Na skali, ova bubuljicava je 5-ica dok je Stanija 9-ka.
Pamet opet individualna kategorija, ali na to sam mislio da kada joj pomenete nesto iz opste kulture ili sto vas zanima, da ne gleda praznim pogledom u vas. Ne mora da ima diplome, da se bavi naukom, ali eto, da vam parira intelektualno, da ako hocete da diskutujete o necemu, da ima kapaciteta da vas isprati.
I normalno, najzanimljivija kategorija od svih.
Kada se kaze normalno mislim da nema probleme psihicke prirode, tipa da nije ljubomorna, posesivna, nesigurna, frustrirana ili tako nesto.
jbg, ja kada vidim ko sve tvrdi da je "normalan" , jbga ja onda nisam normalna.... sve mu to dodje , "lepota je u ocima onog ko gleda" svi imamo neki paket mana i dobrih osobina , za one koji sa tim paketom znaju sta ce mi smo savrseni , a za one koji ne umeju da rukuju... onda smo sve ono najgore , ne razumeju , a ljudi ono sta na razumeju pljuju, osudjuju i mrze
Za ovo bih citirao Zorana Radmilovica - Kad umres,ti ne znas da si umro i nije ti tesko.Tesko je drugima.Isto je i kada si glup.
Poenta je da covek treba gleda sebe i postupa po svojim pravilima.Druge ljude je tesko promeniti,edukovati i unormaliti ali sebe svakako mozes.![]()
Za ovo bih citirao Zorana Radmilovica - Kad umres,ti ne znas da si umro i nije ti tesko.Tesko je drugima.Isto je i kada si glup.
Poenta je da covek treba gleda sebe i postupa po svojim pravilima.Druge ljude je tesko promeniti,edukovati i unormaliti ali sebe svakako mozes.![]()
e, jbt ako je stanija merilo lepote onda do k.... ja nisam za ovu temu .
Vidim neki pisu da je lepota u oku posmatraca, i ok, to stoji.
Ali slozicemo se da nije podjednako lepa neka bubuljicava i stidljiva cura i sta znam, Stanija recimo. Jedna je simpaticna, a druga je ribetina sto kazu. Na skali, ova bubuljicava je 5-ica dok je Stanija 9-ka.
Pamet opet individualna kategorija, ali na to sam mislio da kada joj pomenete nesto iz opste kulture ili sto vas zanima, da ne gleda praznim pogledom u vas. Ne mora da ima diplome, da se bavi naukom, ali eto, da vam parira intelektualno, da ako hocete da diskutujete o necemu, da ima kapaciteta da vas isprati.
I normalno, najzanimljivija kategorija od svih.
Kada se kaze normalno mislim da nema probleme psihicke prirode, tipa da nije ljubomorna, posesivna, nesigurna, frustrirana ili tako nesto.