Lepa, pametna i normalna zena tj. muskarac?

Mislim za sebe da lepo izgledam, pametan jesam, jako pametan, ali sad ovo sa normalnošću... Mislim da mi upravo ta pamet napravi situaciju da sad već naginjem ka sociopati. Glup čovek pola stvari i ne primeti, ne poveže, ne bude im ni otkriveno... Kad si pametan primetiš mnogo stvari, mnogo licemerja, gluposti, onda mi nekako i nije žao kada se ljudima dešava to što se dešava, ranije mi ih je bilo žao, sada sam shvatio da u životu možeš da loviš ili budeš pojeden, tako da sve češće prelazim na stranu onoga ko gazi kad sam već dominantna osoba, što psihički, što fizički. Jer sam ja ranije štedeo ljude, bilo mi ih žao, zaista, ali onda shvatim da ih ja neću, žao mi ih, a onda ih poklopi neko drugi... Pa, kad će već napraviti loš izbor, kada će svakako sebe svojim glupostima dovesti u lošu situaciju, onda ću bar ja pribaviti korist za sebe.

Citam tako da netu jednu polusalu da ne postoji zena koja je i lepa i pametna i normalna, tj. ne moze da ima te 3 osobine, vec samo 2 od 3.
E sad, ovo nije tema o pljuvanju zena, vec naprotiv.

Da li zaista ne moze neka osoba, muska ili zenska, biti i lepa i pametna i normalna? Ne mora da znaci da je ta osoba ruzna, vec prosek, ili malo ispod, ili da ima problem sa ljubomorom, posesivnoscu i sl.
Da li neko moze biti i lep i pametan i normalan, tj. 3 u 1?

Sta ste vi, lepi, pametni, normalni ili eto, posedujete sve te tri osobine?

Glupo je tako postaviti kad su sve tri kategorije jako relativne i uglavnom se rasclanjuju u odnosu na prosek osim ove poslednje sto predstavlja sam prosek. Medju ljudima sa kojima ja provodim vreme spadam i u pametnu i u normalnu, lepota je vec relativnija kategorija, dok sam decku sa kojim sam sva tri. Nekome nisam nijedno. Tako da sve zavisi od nase percepcije. Ne znam od kad je samo pohvalno biti normalan i nista posebno. Nenormalan ne znaci da si budala, mediokritet je neko normalan. Kamo lepe srece da sam nenormalna u pozitivnom smislu, da crtam, slikam i pravim dobre frizure, da imam mnogo kul hobije i para za njih... al' sta reci za ljude kojima je pametan onaj ko procita jednu knjigu u sest meseci, lep onaj koji prati trendove i nafrakan je stalno, a normalan onak koji ne izlazi na splavove sa utokom. U Srbiji stvarno nije tesko biti poseban...

Poslednja izmena:
Citam tako da netu jednu polusalu da ne postoji zena koja je i lepa i pametna i normalna, tj. ne moze da ima te 3 osobine, vec samo 2 od 3.

Da li zaista ne moze neka osoba, muska ili zenska, biti i lepa i pametna i normalna? Ne mora da znaci da je ta osoba ruzna, vec prosek, ili malo ispod, ili da ima problem sa ljubomorom, posesivnoscu i sl.

Sve tri posedujem :manikir:

Mogao bih na ovo jako ozbiljno odgovoriti , ali zeza me komp i stalno nesto preskace, steka itd...Uglavnom , imam razloga da verujem da posedujem sve 3 od navedenog , cak sta vise ako bih se oslonio samo na misljenje strucnjaka iz tih oblasti mogao bih da kazem da imam sve tri osobine , jedino sto bih pamet morao da zamenim inteligencijom , jelte niko nije utvrdjivao jesam li ili nisam pametan , ali sasvim jasan pokazatelj toga je bazicna inteligencija itd...Vodjen recima drugih , rekao bih da imam sve 3 osobine .

... recimo lep,recimo pametan i recimo normalan...
..ali di je kvačica..
..bez para i društvenog položaja sve je to džaba...

Upravo, muskarac moze da bude izuzetno i lep, razvijen, sarmantan, obrazovan i normalan ali ukoliko nema kes, slaba vajda od toga. Moze svakako vise da bira od nekog prosecnog ali i tada mu je izbor uglavnom skroman sto se tice kvaliteta.
Jednostavno to nije primarni kvalitet koji se gleda niti ga cini pozeljnim.

Ja nikada nisam primetio da mi je kes da se tako izrazim , doneo devojku ...niti automobil , niti bilo sta slicno ...Ne znam , mozda su bile bas namazane , pa nisam primecivao , a dosta njih je imalo para i mislim da im to nije bilo primarno .:lol:

- - - - - - - - - -

Ali nagledao sam se takvih primera da mi se zeludac okrene ...
Cak sam i primetio da je pozeljno da ako vec imas para da si malo ruznjikav , jer ako izgledas dobro i imas para onda se devojka , oseca inferiorno , njena uloga sponzoruse prestaje da bude bitna :)

A sto je tako tesko reci za sebe da si normalan?Dobro,kapiram da se ljudi sprdaju ali vidim da svi sebe opisuju kao nenormalne osobe i sto sad ispada da se hvalis ili sebe velicas ako kazes da si normalan?Pa ako za sebe mogu da kazem da nisam bas pametan a jos manje lep,pa valjda smem da kazem da nisam ni lud.
Pih,jaka stvar biti normalan.Normalna osoba je osoba koja nije nekrofil,pedofil,silovatelj,zoofil,ako nemas ubilacke i samoubilacke porive i ako tezis da se uvek ponasas shodno situaciji i mestu na kom se nalazis ti si savrseno normalna osoba.I ja sam u jednom postu pri pocetku teme naveo da je to relativna stvar ali ako cemo ozbiljno,to je,odprilike,dovoljno za definiciju normalne osobe.Sve ostale sitne anomalije ili osobine su samo sitnice.

...možda nije ti posredno ali neposredno je sigurno uticalo manje ili više svejedno...
..nije ni bitno,možda bi ja bio još gori da sam u njihovoj koži..

- - - - - - - - - -

A sto je tako tesko reci za sebe da si normalan?Dobro,kapiram da se ljudi sprdaju ali vidim da svi sebe opisuju kao nenormalne osobe i sto sad ispada da se hvalis ili sebe velicas ako kazes da si normalan?Pa ako za sebe mogu da kazem da nisam bas pametan a jos manje lep,pa valjda smem da kazem da nisam ni lud.
Pih,jaka stvar biti normalan.Normalna osoba je osoba koja nije nekrofil,pedofil,silovatelj,zoofil,ako nemas ubilacke i samoubilacke porive i ako tezis da se uvek ponasas shodno situaciji i mestu na kom se nalazis ti si savrseno normalna osoba.I ja sam u jednom postu pri pocetku teme naveo da je to relativna stvar ali ako cemo ozbiljno,to je,odprilike,dovoljno za definiciju normalne osobe.Sve ostale sitne anomalije ili osobine su samo sitnice.
..biti lud je relativan pojam,sve zavisi iz kog se ugla posmatra ta pojava...

A sa druge strane mozes biti preterano dobar covek, pisac, dobrocinitelj, umetnik, a mi smo srecni kad smo normalni... jer to znaci da nismo ludi... i eto prosek nam dobar... umesto da nam prosek bude bolji od ovog sad, mi smo srecni ako nismo narkosi, silovatelji i nekrofili. Vecito nam draze zbog necega sto nismo nego zbog onoga sto bi mogli postati, a pozitivno je. Zato i jesmo ovde... to je nama nasa borba dala...

može sve u 1 al mnogo retko da nagaziš takvu...prosto si srećnik ako sretneš to

ja nisam lep, nisam preterano pametan, doduše odskačem od svoje okoline al opet u odnosu na vas ovde sam glup, normalan sam (valjda) mada ako ovako nastavi pitanje je kolko ću i to da budem...
i tako...ne znam šta više da napišem

jbg, ja kada vidim ko sve tvrdi da je "normalan" , jbga ja onda nisam normalna :confused: .... sve mu to dodje , "lepota je u ocima onog ko gleda" svi imamo neki paket mana i dobrih osobina , za one koji sa tim paketom znaju sta ce mi smo savrseni , a za one koji ne umeju da rukuju... onda smo sve ono najgore , ne razumeju , a ljudi ono sta na razumeju pljuju, osudjuju i mrze

..biti lud je relativan pojam,sve zavisi iz kog se ugla posmatra ta pojava...

Pa jeste,o tome mozemo raspravljati u nedogled i da se stalno vrtimo u krug.To bi onda vec bila visa filozofija.

A sa druge strane mozes biti preterano dobar covek, pisac, dobrocinitelj, umetnik, a mi smo srecni kad smo normalni... jer to znaci da nismo ludi... i eto prosek nam dobar... umesto da nam prosek bude bolji od ovog sad, mi smo srecni ako nismo narkosi, silovatelji i nekrofili. Vecito nam draze zbog necega sto nismo nego zbog onoga sto bi mogli postati, a pozitivno je. Zato i jesmo ovde... to je nama nasa borba dala...

Naveo sam jedan,takoreci,model kakav bi covek trebao da bude da bi bio opste smatran za normalnu osobu.Ostalo su finese.Nikako ne kazem da bi neko trebao da se zadovolji time.
Inace se slazem sa tobom.Eto,kada bi svi tezili tome da od sebe naprave bolju osobu i da otkriju taj neki talenat koji cuci u sebi i kada bi bili manje samodestruktivni,onda bi ovaj svet bio mnogo lepse mesto.

Aj ok ova tema može i za ličnu promociju da nam posluži :zcepanje:
Da se osvrnem samo na Pranormalnu, to što je pomenula da se izuzetno lepe osobe krase lošim karakterima, sa tim se ne slažem...Čuj to..Lepota je dar prirode, a nakon 4 banke i stvar servisiranja :lol: i ulaganja u sebe.
Uopšte ne podnosim generalizovanje, ali hajd sada ću vrlo rado da generalizujem: više sam ružnih ljudi srela (oba pola) koji su opake naravi, zajedljivi i iskompleksirani, nego osoba koje izgledaju prosečno lepo i iznad proseka.

i ovo misljenje delim :)

Vidim neki pisu da je lepota u oku posmatraca, i ok, to stoji.

Ali slozicemo se da nije podjednako lepa neka bubuljicava i stidljiva cura i sta znam, Stanija recimo. Jedna je simpaticna, a druga je ribetina sto kazu. Na skali, ova bubuljicava je 5-ica dok je Stanija 9-ka.
Pamet opet individualna kategorija, ali na to sam mislio da kada joj pomenete nesto iz opste kulture ili sto vas zanima, da ne gleda praznim pogledom u vas. Ne mora da ima diplome, da se bavi naukom, ali eto, da vam parira intelektualno, da ako hocete da diskutujete o necemu, da ima kapaciteta da vas isprati.
I normalno, najzanimljivija kategorija od svih. :)

Kada se kaze normalno mislim da nema probleme psihicke prirode, tipa da nije ljubomorna, posesivna, nesigurna, frustrirana ili tako nesto.

Ali slozicemo se da nije podjednako lepa neka bubuljicava i stidljiva cura i sta znam, Stanija recimo. Jedna je simpaticna, a druga je ribetina sto kazu. Na skali, ova bubuljicava je 5-ica dok je Stanija 9-ka.
Pamet opet individualna kategorija, ali na to sam mislio da kada joj pomenete nesto iz opste kulture ili sto vas zanima, da ne gleda praznim pogledom u vas. Ne mora da ima diplome, da se bavi naukom, ali eto, da vam parira intelektualno, da ako hocete da diskutujete o necemu, da ima kapaciteta da vas isprati.

Kada se kaze normalno mislim da nema probleme psihicke prirode, tipa da nije ljubomorna, posesivna, nesigurna, frustrirana ili tako nesto.

Evo meni jeste... Stanija je spodoba sa ruralnom facom i lepsa mi je i Eva Ras u ovim godinama od nje...

jbg, ja kada vidim ko sve tvrdi da je "normalan" , jbga ja onda nisam normalna :confused: .... sve mu to dodje , "lepota je u ocima onog ko gleda" svi imamo neki paket mana i dobrih osobina , za one koji sa tim paketom znaju sta ce mi smo savrseni , a za one koji ne umeju da rukuju... onda smo sve ono najgore , ne razumeju , a ljudi ono sta na razumeju pljuju, osudjuju i mrze

Za ovo bih citirao Zorana Radmilovica - Kad umres,ti ne znas da si umro i nije ti tesko.Tesko je drugima.Isto je i kada si glup.

Poenta je da covek treba gleda sebe i postupa po svojim pravilima.Druge ljude je tesko promeniti,edukovati i unormaliti ali sebe svakako mozes. :)

'ajd' kad smo se vec dotakli i Stanije,moje misljenje je da se ona samo dobro izkomercijalizovala.I to na vreme.
Ona je u neku ruku pionir tog novog nacina samopromocije kada su zene u pitanju.Njoj je bilo dovoljno da postavi par golisavih slika na pravi sajt i to je to.BUM!
Sad je vec drugacije.Sad se svaka slika gola ili golisava,nije dovoljno ni da pristane na seks pred TV kamerama uzivo u programu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom,nije dovoljno ni da izdeklemujes imena svih fudbalskih reprezentativaca u fudbalu koji su ti placali za seks.Uz sve to moras da budes i teska budala.Tako da,da je Stanija sacekala samo par godina,ostala bi skroz neprimecena jer fizicki...ono,lepa je,sta znam,ima dobro telo (mada je poniska) ali takvih imas na svakom cosku pa cak i boljih.

Back