lepa haljina za debeljuce

nikodija

Aktivan član
Poruka
1.663
Zene trebla bi mi pomoc, da li koja ima ideju nekog lepog modela haljine ali da prikriva malo vece obline :) tj grudi nema nigdje ali stomaka i zadnjice na izvoz, svadba je u januaru znaci dugih rukava ili neki bolero, Sve sto sam pronasla na sajtovima je planirano za vitke osobe na meni bi izgledalo strasno.

Kad je u pitanju takva građa ima par stvari na koje treba da obratiš pažnju. Prvo nikako ne smeš da sečeš ravno u struku ili još gore po bokovima. Gledaj da ti je haljina jednobojna, da ima V izrez, a ako su grudi baš male i u disproporciji sa bokovima - malo im dodaj blagi pushup .Ne smeš da zatvaraš gornji deo oko vrata, naprotiv..V izrez će vizuelno da ti izduži figuru.

Na prvoj slici vidiš kako je beli deo oko vrata koji se spušta u ešarpu vizuelno izdužio figuru i suzio bokove. Na drugoj je to uradio nepravilni preklop i V izrez, a treća je malo zahtevnija -sakriva bokove ,ali ne i stomak .

Plus-Size-Outfit-for-women-with-plus-size-will-make-them-look-amazing.jpg

Ova sledeća haljina je savršena za široke kukove . Obrati pažnju na kombinaciju dva materijala, obavezni V izrez , preklop i lep,ženstven trofrtaljni rukav . Preko nje može da dođe i bolero ako baš želiš,ali lepše bi išla neka pelerina ili mantil

Plus-Size-V-Neck-Three-Quarter-Sleeve-Knee-Length-Black-Elastic-Chiffon-Sequined-Mother-of-Bride-Dress-SD6991.jpg
Cipele ne moraju da budu ne znam kako visoke ako ne možeš da izdržiš,ali moraju da budu salonke . Lepa frizura , šminka, malo krupniji nakit ( to lepo stoji krupnijim ženama) i sva pažnja će biti na onom što si istakla .

Budi nam lepa i lepo se provedi na svadbi :)

Ako imas manje grudi a veci stomacic i guzu, onda neka gore bude pripijeno (grudi) a od ispod grudi siroko. Krenes i isprobavas, tako se nadje najbolje. Jer ako zacrtas nesto i trazis da ti se dopadne PRE NEGO sto probas, nista nisi uradila.
Potrudicu se da nadjem slike:

Znaci ne mora bas ovaj model, nego ideja.
dress_Haljine-LadyDelish-full-11160-567863.png

Ako imas manje grudi a veci stomacic i guzu, onda neka gore bude pripijeno (grudi) a od ispod grudi siroko. Krenes i isprobavas, tako se nadje najbolje. Jer ako zacrtas nesto i trazis da ti se dopadne PRE NEGO sto probas, nista nisi uradila.
Potrudicu se da nadjem slike:

Znaci ne mora bas ovaj model, nego ideja.
dress_Haljine-LadyDelish-full-11160-567863.png

Hvala Vam obijema na predlozima

Anáriel ako smem printam tvoj predlog i nosim krojacici :) vjerujem da bi na moj stas stajala savrseno

Txyla hajline su lepe mada je samo ona sa belom esarpom neki moj stil, kod nas je jako tesko pronaci odjecu za punije zene jer takav butik ne postoji pa se oblacimo kako stignemo i gdje sta pronadjemo, :)

Zene trebla bi mi pomoc, da li koja ima ideju nekog lepog modela haljine ali da prikriva malo vece obline :) tj grudi nema nigdje ali stomaka i zadnjice na izvoz, svadba je u januaru znaci dugih rukava ili neki bolero, Sve sto sam pronasla na sajtovima je planirano za vitke osobe na meni bi izgledalo strasno.

Odakle si?Ima po dosta mesta radnja za malo krupnije osobe i bas su kul stvari.

meni je ova bucka savrsena,sve na njoj.i rado bih nosila ovu haljinu,
xPlus-Size-V-Neck-Three-Quarter-Sleeve-Knee-Length-Black-Elastic-Chiffon-Sequined-Mother-of-Bride-Dress-SD6991.jpg.pagespeed.ic.vBXX3toALF.webp

Jeste, Smokvice ..i meni je slatka. Ima personality :)

Nikodija, vidim da si više za neku ozbiljniju varijantu. Pogledaj ovu kombinaciju. Haljina može da bude kraća ,ali svakako strukirana. Žene najveću grešku prave ako misle da će nesavršen struk sakriti vrećastom garderobom. Naprotiv, onda se dobije izgled kocke od ramena do bokova i to je potpuni promašaj. Uvek moraš naglasiti struk i lepo će ti stajati suknje i haljine u cvikle što se kao latice lale šire na dole. To nema kome ne stoji. Evo, pogledaj i ovu elegantnu varijantu čisto da imaš neke ideje i za ubuduće. :)

plus-size-mother-of-the-bride-dresses-beaded.jpg

Jeste, Smokvice ..i meni je slatka. Ima personality :)

Nikodija, vidim da si više za neku ozbiljniju varijantu. Pogledaj ovu kombinaciju. Haljina može da bude kraća ,ali svakako strukirana. Žene najveću grešku prave ako misle da će nesavršen struk sakriti vrećastom garderobom. Naprotiv, onda se dobije izgled kocke od ramena do bokova i to je potpuni promašaj. Uvek moraš naglasiti struk i lepo će ti stajati suknje i haljine u cvikle što se kao latice lale šire na dole. To nema kome ne stoji. Evo, pogledaj i ovu elegantnu varijantu čisto da imaš neke ideje i za ubuduće. :)

plus-size-mother-of-the-bride-dresses-beaded.jpg

I ovo mi se svidja jadino bi ja podigla malo vise struk, nekako da bude kao sjeceno ispod grudi (nisam bas modno pismena ali se nadam da ste shvatile sta sam htela reci :) )
Ovo ostavljam za rezervu jer sam vec juce odnjela Anarijelin predlog kod krojacice ako stignem slikacu konacni rezultat :)

Back