ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
sponzoruso![]()
ja ubedjivala ljude da sam sponozrusa...niko mi nije verovao...iako nosim minice, stikle....na kraju sam odustala...ali hvala, podstakla si me da opet probam!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sponzoruso![]()
evo samo ija jos rec dve pa cu i ja ende![]()
pa ono jeste, eto napredni i bogati japanci nemaju problem koji imaju momci iz zabacenog zaseoka, al imaju fukusimu
covek bre shebe sve sam, ne treba mu bic bozji za to
i kitu od 2 cm hihihihihi
moji divni forumasi
gde si bre debeljuco![]()
tuj sam bre divka, idem nesto da ostavim na rupi u vezi zenskih godina, a ti dodji da me demantujes ne bih li se osetila bolje![]()
ajde, samo polako, poledica je
i ponesi mi onaj mider za ledja![]()
nema sta da ga nosim, ja ga ne skidam..to je sad modni detalj umesto haltera![]()
mislila sam da MI ga poneses, tj. da mi ga pozajmis malko
a, apropo haltera i lepog zivota..khm, khm..provalila sam one samodrzece carapice, ko halteri, al bez drzaca i moram da se pohvalim da mi je jedan odredjeni aspekt zivota mnogo lep sad sa tim carapicama![]()
pa ono jeste, odlicne su za limfnu drenazu![]()
mislila sam da MI ga poneses, tj. da mi ga pozajmis malko
a, apropo haltera i lepog zivota..khm, khm..provalila sam one samodrzece carapice, ko halteri, al bez drzaca i moram da se pohvalim da mi je jedan odredjeni aspekt zivota mnogo lep sad sa tim carapicama![]()
Blago tebi.
Da te ne bacam u bedak, samo da ti kažem da to neće trajati dugo.![]()
trebalo ti je 40 godina da to provalish, niiiice, vidi se da si zena od nauke, nishta seks, nishta sashivanje)))
sta cu, kad citav zivot citam samo naucne radove, nista sex magazines...