lep život

zivim
mala su mi ocekivanja,zato lepo zivim
uzivam u deci,porodici,bobiju,roditeljima,komsiji i prijateljima.
srecom pa trenutno nemam nekih zelja u vezi garderobe ili putovanja,jer to bi mi pokvarilo uzivanje,posto sam trenutno dekintirana

živite li lepo i šta vaš život čini lepim?

Skoro pa mogu da kazem da zivim lepo. Za potpuno treba jos neke stvari da se slegnu.
Lepim ga cini sloboda, spokoj, moje dete i prijatelji. Osmeh i smeh.

U materijalnom smislu ne ocekujem previse, pa me manjak novca i ne tangira mnogo. Mada, lepo bi bilo imati vise, pa deliti :) Ali za to moram jos da se potrudim i neke kockice slozim.

Ni slucajno sa komsilukom.
29709.gif

Kada pukne treba se seliti od kuce!

pa ne mogu da se zalim, ima jos stvari koje treba da dodju na svoje mesto, ali idem ka tome i nisam nezadovoljna.
sta ga cini lepim - najvise ljudi koje volim i koji su mi bitni u zivotu kao i oni koji samo prodju ali su toliko sjajni i kvalitetni da svojim prisustvom ostave utisak na mene i nateraju me da promenim nesto i u sebi,sto volim i sto sam voljena, sto vec duze vreme nisam imala nikakve probleme sa zdravljem i sto sam na vreme naucila da ga cenim, sto stalno ucim o ljudima i stvarima u zivotu za koje nisam imala pojma da postoje, sto imam priliku da vidim i zivim nesto drugacije od onoga od pre, sto cu jos malo da vidim osobu koju nisam videla skoro dve godine i sto cemo da putujemo zajedno. jos lepsim bi ga ucinilo kada bih mogla da skupim sve moje ljude na jednom mestu da zajedno uzivamo :lol:...i naravno veca plata je uvek dobrodosla :))))

Back