- Poruka
- 12.976
Sta je sa ovim svetom?
Nigde ne pise da je umro, a neki tvrde da je imao mozdani udar.
Zasto bi se tako nesto skrivalo ?
Nigde ne pise da je umro, a neki tvrde da je imao mozdani udar.
Zasto bi se tako nesto skrivalo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to sam i ja pomislio. Gledao sam svuda okolo gde bih mogao da nadjem neku informaciju. Ali nema nista od toga.Sada sam pretrazivao,nigde ne pise da je umro.Svuda samo datum rodjenja.i 49 godina.Ne znam kakav bi razlog bio da to kriju.
Vidis da znas, ako je jedina slika koja je snimljena pre 7h ona na kojoj vozi bicikl u paru sa ovom modelsicom, a nema nikakve price, onda je jedina smrt to sto je u zadnjih 10h objavljeno to da nije nominovan za najbolju musku ulogu...Moze se desiti da je i imao mozdani,a da se bore za njegov zivot jos,pa ne objavljuju nista.Mada bi paparaci na dupe progovorili.
Pogledajte prilog 1625844
Tragicar pronadjen medju pomorandzama.....
Nije, i ona je mrtva za ovogodisnjeg oskara...tj nije dobila predlog za oskara....to je izaslo sinoc, i o tome se radi..A sad jos isto kazu za Kate Winslet
Ovo je vec neka ujdurma
Pogledajte prilog 1625806
Sa ovom je sinoc vidjen, tako da je moguce da je umro...
Ako su se dovatili , pa ga nabola bez milosti...
Kad imas 49 onda ne ostavljas te od 26....tad vec pustas da ide do 31Umro nije, samo je postao papučar. Devojka mu već ima 26 godina a on nema muda da je ostavi![]()
nesam jos informisan o toga likaKakva je situacija sa pokojnim Žeksom?