LENOVO G780 - misljenje !

Uzeo sam lenovo G570 posle manje od godinu dana mi je prozuko displej...Istina da ga bukvalno ne gasim,srecom pa je jos uvek u garanciji !
A ako je ovo istina da na "Dell" dobijas 5 godina garancije a verujem da je istina,onda je to dobar izbor- na Lenovo imas 2 godine garanciju.

Mislim da Dell daje 3 godine garancije za laptovove. Po tome su najbolji jer svi ostali daju 2.

5 godina garancije na laptop

- Jedinstvena garancija za vaš novi laptop - VIŠE NE BRINEM!

Sa početkom od 17.10.2011. Gigatron uvodi potpuno jedinstven model za održavanje i dug život vašeg novog laptopa!
Prilikom kupovine bilo kog laptop računara u našim prodavnicama, naši prodavci će vas upoznati sa ovom mogućnošću i dati vam priliku da odaberete ovu opciju.
Ukoliko vam je ovakav vid podrške bitan i kako bi obezbedili sebi stabilan rad na laptop racunaru u narednih 5 godina, pravo rešenje je kupovina u Gigatronu.

SERIFIKAT KOJI DOBIJATE PRILIKOM KUPOVINE NOVOG LAPTOP RAČUNARA SADRŽI SLEDEĆE:
Ovaj sertifikat predstavlja zvaničnu potvrdu da ste kupovinom laptop računara u Gigatronu ostvarili pravo na produženu garanciju u trajanju od dodatne 3(tri)godine koje se dodaju na zakonski minimum koji je propisan Zakonom o zaštiti potrošača.
Pravo na dodatnu garanciju možete ostvariti pod istim uslovima koji su navedeni u standardnom Ugovoru o prodaji i obaveštenju o uslovima saobraznosti i ona ne isključuje niti utiče na prava potrošča u vezi sa saobraznošću robe ugovora.
Da biste koristili ovu garanciju, morate se registrovati najviše 15 dana od kupovine proizvoda.
Kako biste pokrenuli proceduru za ostvarivanje prava na dodatnu sigurnost NEOPHODNO je da se prvo registrujete na http://www.gigatronshop.com/
Registraciju započinjete kroz sledeći banner:

Back