chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
I ja isto, predivna pesma.srećica:meni je gotivan...obozxavam AGAIN
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto, predivna pesma.srećica:meni je gotivan...obozxavam AGAIN
Sad cu da te bijem. :wink:Moon Child:blaaaaaaah...meni nije![]()
ops:
ops:
Ma gde je ona mala, ja se okrenula da dohvatim kais ili kutlacu kad ona nestade. Doci ces ti kuci na veceru, doci, a onda...Moon Child:/me se sakrila![]()
chokolada:I ja isto, predivna pesma.srećica:meni je gotivan...obozxavam AGAIN
Eh sad nizak. Pa sta ima veze sve drugo mu valja, naskocila bih ja (mi) na njega i da ima rogove na glavi. :wink:Lucky girl:Uuuuu Lenny je super lik.Super izgleda,samo sto je nizakMada u onom spotu again,ah,tu je stvarno fenomenalan
ops:
:wink: :wink:
Ja sam 160, taman! :wink:Lucky girl:He he...Sladak je on bez obzira sto je nizak..Mislim da je oko 170,ali nemoj da me drzis za rec...Mada ok,i sa tom visinom i bez nje sladak je... :wink:
chokolada:Ja sam 160, taman! :wink:Lucky girl:He he...Sladak je on bez obzira sto je nizak..Mislim da je oko 170,ali nemoj da me drzis za rec...Mada ok,i sa tom visinom i bez nje sladak je... :wink:
c c c... :wink:guarana:Ma najbolji frajer na kugli zemaljskoj! Eto,samo to...![]()
Pa prilozila sam ja, pogledaj nazad! :wink:malecka:a iskreno se nadam da ce neko priloziti i njegovu slicicu da ulepsa ovaj topic :wink:
chokolada:Pa prilozila sam ja, pogledaj nazad! :wink:malecka:a iskreno se nadam da ce neko priloziti i njegovu slicicu da ulepsa ovaj topic :wink: