chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Da li jos neko ovde gotivi Lenny Kravitza. Ja ga obozavam ali moram biti iskrena i reci da nisam upoznala bas puno ljudi koji ga slusaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Mislim da se zove "Baptism". Nisam ga jos kupila! Jedva cekam!
:shock: NIRVANA...?perica:Leni je meni uvek bio kao dopuna.Znaš ono Nirvana pa ako iza ide Leni LUDILO!Ni je ne znam mnogo ljudi koji ga slušaju.
Kako se zove novi album![]()
bleach::shock: NIRVANA...?perica:Leni je meni uvek bio kao dopuna.Znaš ono Nirvana pa ako iza ide Leni LUDILO!Ni je ne znam mnogo ljudi koji ga slušaju.
![]()
aj, molim te, objasni sta si hteo da kazes...perica:Što? :? :? :?bleach::shock: NIRVANA...?perica:Leni je meni uvek bio kao dopuna.Znaš ono Nirvana pa ako iza ide Leni LUDILO!Ni je ne znam mnogo ljudi koji ga slušaju.
![]()
bleach:aj, molim te, objasni sta si hteo da kazes...perica:Što? :? :? :?bleach::shock: NIRVANA...?perica:Leni je meni uvek bio kao dopuna.Znaš ono Nirvana pa ako iza ide Leni LUDILO!Ni je ne znam mnogo ljudi koji ga slušaju.
![]()
ocigledno se nismo razumeli...
mislim na ono prvo :wink:
izviniperica:Pa ako je Nirvana odlepim a onda ako naleti Leni onda sam u transu.Mislio sam da sam bio jasan
bleach:izviniperica:Pa ako je Nirvana odlepim a onda ako naleti Leni onda sam u transu.Mislio sam da sam bio jasan
ocigledno sam ja pogresno shvatila
mozda zato sto mi oni nisu nimalo slicni :?
Lele priatelje za koje ti prichujes da ne zna da muzikantishe. Kude si ga video na ulicu? VH1 Na kablovsku? I ja sam da VIdeo i cool je.rednex:many eyars ago... taj hipi je umio neshto da pokaze na gitari al sada hm... mora da je pao zato shto je ispeglao mozak vidjeh ga prije neki dana kuku
Ne znas ko je Leni Kravica !!!!!!! To mora odma' da se popravi! Trchi na google i kucaj "Slike Lenija Kravice".mortishaaa:mislim da znam ko je onako je onaj koji ja mislim onda mi se svidja
![]()
kako izgleda? 8) :?
Führer.:Ne znas ko je Leni Kravica !!!!!!! To mora odma' da se popravi! Trchi na google i kucaj "Slike Lenija Kravice".mortishaaa:mislim da znam ko je onako je onaj koji ja mislim onda mi se svidja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E ZNAM KO JE ON!!!!! jeste onaj na koga sam mislila 8) niste mi pomogliperica:Führer.:Ne znas ko je Leni Kravica !!!!!!! To mora odma' da se popravi! Trchi na google i kucaj "Slike Lenija Kravice".mortishaaa:mislim da znam ko je onako je onaj koji ja mislim onda mi se svidja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e da kao sve cice se lože na njega
pa recimo.....chokolada:Jesam li bila u pravu kad sam rekla da je lep kao san?