Lenjivci i roditeljstvo...

Jedna moja poznanica se udala za nekog tipa koji i nije bas vredan kazu, gledao sam mu fejs, Cover mu je Kosovka devojka :lol:, sto se moze shvatiti i drugacije je li, znaci tip koji legne i/ili digne sve 4 u vis, a njegova izabranica mora da ga hrani i poji/doji.:per:

Znaci, malo dete do 1 godine cuvaju baba i deda, tetak i tetka, a on je u fazonu pice i kafana, kladionica, lumperaj sa ortacima i grad :lol:, a njegova zena ima obesene podocnjake i jos uvek osmeh na licu :lol:, radi 2 posla, a on jedan, a i to ne zaradjuje ni ko ona na tom jednom.:)

Cuo sam da se baba i deda zale u stilu:"Ja mu cuvam dete, a njega nigde nema.".

Kako po vama sve to moze da funkcionise, sta da vas pitam, kako gledate na sve to?

E sada, s obzirom da je jedna forumasica rekla da je glavni test braka RODITELJSTVO, verujem da jeste, zanima me kako gledate na sve ovo?

Битно је деци одмалена стварати радне навике. Пожељно је имати више од једног детета и стварати конкуренцију и борбу међу њима.

Битно је деци одмалена стварати радне навике. Пожељно је имати више од једног детета и стварати конкуренцију и борбу међу њима.

To brate, spremis pasulja za jedan tanjir stavis na sred sobe pa ko prezivi. Taj moze da bude teniser, kosarkas, advokat/inzenjer, atleticar/politicar.

Back