LEMURIJA

Mogu. Ljudi sve previse doslovno i bukvalno shvataju. Rec zlotvor sam upotrebio kako bih docarao sta je uradjeno time sto nam je podarena moc govora. U odnosu na ostale moci koje je covek nekada posedovao, i kakvo bice je nekada bio, analogija bi bila kao kada bi ti neko dao 1 euro a ti njemu milijardu eura, i da smatras da ste na istom, da je sve u redu.
Kada je covek progovorio, tada su nastale i podele. One su unistile covecanstvo, i dovele ga na ovaj nivo debilizma na kojem se trenutno nalazi. Pravoslavac/katolik, hriscanin/musliman, srbin/hrvat, delija/grobar, evolucionisti/kreacionisti, pusac/nepusac, bitlsi/stonsi, demokrate/radikali .....sve su to vestacki stvorene podele koje nemaju ama bash nikakve veze sa istinski objektivnim zivotom.
Добро... није злотвор... али... Ја и даље не знам ко нам је то подарио моћ говора.
Како је то урадио?

Ovaj veliki Arhitekta, da li je to Brahma? Tj, Bog kreator?

Sto se tice govora, da ljudi koriste telepatiju bilo bi manje problema.
Slazem se da su nekada ljudi sporazumevali bez reci, logicno mi to izgleda.

Vestacki stvorene podele, hm, kod mene te podele skoro i ne postoje, jedino pusac/nepusac,
glasam za nepusicu. 8-) Dobro je svih prihvatati kao ziva bica..

Moralo je od neceg postati, ili kroz nesto biti, ili jednostavno biti.

Brahman je absolutan, iz njega proistice existecnija i ne-existencija.
Njegove manifestacije po Hinduizmu su Brahma, Vishnu i Shiva.

Brahma je onaj koji stvara i kreira. Znaci NEIMAR je ili Brahman, ili Brahma! Po funkciji,
a imena nisu toliko bitna. Neznam dal bi mogao da bude nesto drugo.

Back