Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unapred veliko hvala!Ja sam novi clan ovde. Muz i ja smo kupili leminga pre 2, 3 dana. Uopste ne da da se uzme u ruku, izdigne se na zadnje nogice, a prednje uperi prema nama i ispusta neke zvukove. U cemu je problem? A druga stvar nas jos vise brine-veceras smo ga zatekli kako lezi i kunja u posudi sa vodom (nije se snalazio sa pojilicom, pa smo mu juce sipali vodu u posudicu). Muz ga je sklonio prstom, jer sam nije nesto reagovao. Zatim je jurnuo u ugao i tu je samo lezao, gledao i nije se pomerao uopste. Posle nekih sat smo mu pricali i on se pomerio, umivao, liznuo malko jabuku i otisao u drugi cosak. Jos uvek je tamo, lezi, malo se promigolji, umije ili sta vec, i to je sve, Ne seta, ne igra se, samo kunja. Jel moze neko da nam kaze sta da radimo? Jako smo zabrinuti i tuz
ni. On je tako mali, a mi ne znamo sta mu je i kako da mu pomognemo.![]()
![]()
Unapred veliko hvala!
Ponasa se slicno kao tvoj, tj pusta te zvuke, za koje ti mogu reci da su zvuci nezadovoljstva. Moje misljenje je da im treba vremena da se naviknu. Ukoliko ste ih kupili u pet shop-u verovatnoca je velika da ih niko nije drzao u rukama, da se nisu sa njima igrali. Pojilice uglavnom nemaju, vec samo piljevinu i poneki komad drveta. Daj joj vremena da se navikne i da vas upozna. Polako je ceskajte, sve dok vam ne dozvoli da je uzmete u ruke. Kupite pojilicu, naucice ona da je koristi 100%. Ne stavljajte vodu u posudu, jer ce to samo prosuti i pokvasiti seHvala puno, puno! Svaka rec i savet mnogo nam znace. Proslu noc sam se budila par puta, Mali (tako nam se zove leming) nije bio bas aktivan, stalno je mirovao. Uopste ne trci u tocku. Ni danas ceo dan. Krenuo je dva puta da udje u tocak, ali je odustajao. Da se nije mozda u njemu povredio? Ceo dan danas miruje, samo se u par navrata malo setao, kopkao po piljevini, nesto gurkao, malo jeo. Bolji je nego sinoc i nocas, ali sve je to jako slabo.
Danas je nedelju dana kako smo ga kupili, a jos se nismo usudili da ga uzmemo u ruku, jer pisti. U poslednjja 3 dana stavim ruku u terarijum i na dlan malo hrane, pa on jede. Ili samo stavim ruku da se popne na dlan. Od juce je poceo da me grize I to dobro gricne. Sto to radi? 
skoro sam mu nabavila i zenku da ne samuje i sve je bilo ok par dana ali mi se sad cini kao da se malo ofucao dlaka mu deluje kao da je masna i bas mi ga je zao
inace je aktivan normalno celu noc je na tocku ali mene ipak malo brine ta masna dlaka. neki kazu da ima veze sa dehidracijom ali vodu ima stalno tako a ne verujem da je to.