buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.069
Lepa samokritika, al zakasnela....1. lažov
2. kukavica
3. pušač NATO propagande
![]()

Aj Stojko je barem primio kinesku vodicu, al ti stvarno, buster dno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa samokritika, al zakasnela....1. lažov
2. kukavica
3. pušač NATO propagande
![]()
Sad kad Rusi opale gde opale ima ti nas da pitaš jel treba još jedno prase...Ništa od prase izdajnicima.
Za sitne ste me pare prodali
Pratite pčelicu
Kako si se opet ispali, koja si ti blamičina od natovca.Lepa samokritika, al zakasnela....
Aj Stojko je barem primio kinesku vodicu, al ti stvarno, buster dno
Ceo život rešavaš tako?Ne lupetaj, nikada mi ni jedan lekar, pogotovo pedijatar nije slao na dalje analize. Ceo zivot bez problema sam sebi resavao tako, sada da cekam danima nalaze a dete da mi odlepi...
Jugoslav trans, Zagreb , okolina BG.......tura 100e...Gdje ne traže nikakvu dokumentaciju?
U apoteci ili na ulici?
Možeš li mi molim te saopćiti adresu te apoteke, slobodno piši na PM, meni je isto želja pazariti drogu legalno.
Ceo život rešavaš tako?
Ne pipaj prljavim rukama oči , za početak, pa nećeš rešavati.
Ne lupaj ti , nisam ni pomenula analize , nego odlazak lekaru.
Ti ćeš meni, ko lekaru, objašnjavati šta se radi i ikad se radi. Svašta.![]()
Jedino šta si čuo u životu a u vezi crvenila oka je konjuktivitis , a nisi ni svestan koliko ima bolesti oka sa takvim istim početnim simptomima.
Kako se ovde radi o ozbiljnim lekovima koji se mogu dobiti u apoteci samo na recept od strane lekara a potencira se prica da se mogu kupiti i bez recepta što je za neverovanje ..tema se zaključavaPozdrav svima u mom gradu postoje najmanje dve apoteke koje izdaju lekove bez recepta ili izveštaja lekara. Bukvalno odeš i nešto izmisliš klasične narkomanske fore " treba mi za baku " , daju ti bukvalno šta god bromazepame, rivotrile , bensedine , ksalole ma sve benzodiazepine , čak i opioidne lekove poput metadona , bupa , trodona još ti kažu kad sledeći put budete dolazili samo stavite prazne kutije u kesu i dodjite po sledeću turu. Kakvo je vaše mišljenje i da li vi imate neko vaše iskustvo ?