Lekovi bez recepta!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne lupetaj, nikada mi ni jedan lekar, pogotovo pedijatar nije slao na dalje analize. Ceo zivot bez problema sam sebi resavao tako, sada da cekam danima nalaze a dete da mi odlepi...
Ceo život rešavaš tako?
Ne pipaj prljavim rukama oči , za početak, pa nećeš rešavati.
Ne lupaj ti , nisam ni pomenula analize , nego odlazak lekaru.
Ti ćeš meni, ko lekaru, objašnjavati šta se radi i ikad se radi. Svašta. :lol:
Jedino šta si čuo u životu a u vezi crvenila oka je konjuktivitis , a nisi ni svestan koliko ima bolesti oka sa takvim istim početnim simptomima.

Poslednja izmena:
Ceo život rešavaš tako?
Ne pipaj prljavim rukama oči , za početak, pa nećeš rešavati.
Ne lupaj ti , nisam ni pomenula analize , nego odlazak lekaru.
Ti ćeš meni, ko lekaru, objašnjavati šta se radi i ikad se radi. Svašta. :lol:
Jedino šta si čuo u životu a u vezi crvenila oka je konjuktivitis , a nisi ni svestan koliko ima bolesti oka sa takvim istim početnim simptomima.

Naravno, ne nego cu svaki put kada me nesto za boli da odem kod lekara?
Jos samo I brufen da stavite na recept I milina..

Ko kaze da ja to radi? Al dete od tri godine tesko da mogu da kontrolisem 24/7

Znaci da uzimam slobodan dan, zakazujem, njakam se, cekam jer mi je oko crveno. Nije ni cudo sto se toliko ceka na sve kada ste onemogucili lako funkcionisanje

Ocigledno moram, Zodol mozes da kupis u prodaju, izaziva zavisnosti, ostecenja organa ako se previse koristi al mast za oci Jok.

Ti ces meni da kazes sta sam ja cuo a sta ne... Ne budi smena...

Pozdrav svima u mom gradu postoje najmanje dve apoteke koje izdaju lekove bez recepta ili izveštaja lekara. Bukvalno odeš i nešto izmisliš klasične narkomanske fore " treba mi za baku " , daju ti bukvalno šta god bromazepame, rivotrile , bensedine , ksalole ma sve benzodiazepine , čak i opioidne lekove poput metadona , bupa , trodona još ti kažu kad sledeći put budete dolazili samo stavite prazne kutije u kesu i dodjite po sledeću turu. Kakvo je vaše mišljenje i da li vi imate neko vaše iskustvo ?
Kako se ovde radi o ozbiljnim lekovima koji se mogu dobiti u apoteci samo na recept od strane lekara a potencira se prica da se mogu kupiti i bez recepta što je za neverovanje ..tema se zaključava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back