Danas je 6,5 god. kako je prof.dr Zoran Popovic, ortoped sa VMA, napravio na meni lekarsku gresku, koju sam i platila 5.400 e

:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je 6,5 god. kako je prof.dr Zoran Popovic, ortoped sa VMA, napravio na meni lekarsku gresku, koju sam i platila 5.400 e:
![]()
Danas je 6,5 god. kako je prof.dr Zoran Popovic, ortoped sa VMA, napravio na meni lekarsku gresku, koju sam i platila 5.400 e:
![]()
Ja kada sam bio klinac slomio sam ruku i snime mi, i doktor jos dobro opipiai kaze nista, samo je malo udareno...
Kada je oteklo i poplavilo, onda je rekao "ee ipak je izgleda slomljeno, ajde da stavimo gips"
![]()
Postoje situacije gde se ostavlja da se iskristalise klinicka slika da se ne bi srljalo u nepotrebne intervencije. Meni je pre dve nedelje dosla zena, boli je zub (pulpiticni bol) ali ona nije sigurna koji je zub tacno boli, ne moze da odredi, na klinickom pregledu svi zubi sa te strane dole imaju velike plombe i svi mogu da naprave problem i svi isto reaguju na testove. Tri zuba reaguju na kuckanje ali ona ne zna koji reaguje jace. Naravno da ostavljam par dana da se slika iskristalise i onda krecem u rad. Zamisli kada bi krenuo zub po zub da vadim zivac? Prvo koliko bi to kostalo pacijenta a na kraju ima li to smisla raditi.