Majstor Života
Domaćin
- Poruka
- 3.216
https://direktno.rs/vesti/srbija/621877/munjino-brdo-resenje.html
Još samo da uvedu i dežurnu grobarsku službu.
Još jednom:
kreteni, 
Još samo da uvedu i dežurnu grobarsku službu.

Još jednom:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se zove nova radna mesta, ne razumeš ti to Životo
Ostade mi nejasno zasto se tu dezura![]()
bolje bi bilo da postave vatrogasce spasioce
ako je tunel bezbedan
Neku kapelicu možda?
Iliako je tunel bezbedan cemu lekarska dezurstva bolje bi bilo da postave vatrogasce spasioce
Sta moze lekar ako se nesto sruci na kolonu auta?
Prvo valjda treba auta osloboditi, dok to urade stici ce hitna iz nisa a ne iz cacka
Pa šta?Nema nam dežurnih sendvičara da nam objasne kako su dežurstva pored tunela nešto sasvim normalno i bdp skočio.![]()
Nema nam dežurnih sendvičara da nam objasne kako su dežurstva pored tunela nešto sasvim normalno i bdp skočio.![]()
Isto ne moze nista ako dodje do saobracajke i poguse se unutar tunela, zato ljudi nosite zastitne maske one vojne prave, ko ide tamo!Sta moze lekar ako se nesto sruci na kolonu auta?
Prvo valjda treba auta osloboditi, dok to urade stici ce hitna iz nisa a ne iz cacka
Gde je taj tunelIsto ne moze nista ako dodje do saobracajke i poguse se unutar tunela, zato ljudi nosite zastitne maske one vojne prave, ko ide tamo!
Nemam pojma ali znam da nije blizu mene i ima ih 2 komada, skoro 3km duzine posebno.Gde je taj tunel?
Stvarno. Pokvaren majonez?