Lek Lemod Solu

del piero 10

Aktivan član
Poruka
1.431
Pre nekih 2 i po meseca sam imao problema sa alergijom koja je izgledala jezivo. Po celom telu sam imao osip koji je izlazio hronoloski, da tako kazem, po telu. Pojavi se na nogama i nakon 2,3h se pomeri ka na gore, a na nogama se izgubi. I tako redom... bude je par sati na stomaku pa nestane i izbije na grudima. Ceo proces se ponavljao na svakih 12ak sati. Dakle izbija od stopala do glave pa ponovo od stopala do glave.
Jednu noc sam proveo u hitnoj pomoci gde su mi direktno u venu davali lemod solu a prva dva puta u vidu injekcije u debelom mesu. Na opste iznenadjenje doktora (kolicina lemod solu-a je bila dupla za moju tezinu) promena nije bilo i ostavili su me da lezim na koznom gde sam 4,5 dana primao i dalje lemod injekcije.

Sad skoro 3 meseca kasnije osecam pecenje u debelom mesu i svrab a kad kad zalici i na bol. Znam da pojedine injekcije ostavljaju tzv. cvorove sto moze da bude gadno ako se pogodi bas taj cvor prilikom nekih drugih injekcija kasnije tokom zivota.
Da li je isti slucaj i sa ovim lemodom i kako se toga resiti? Tada dok sam bio u bolnici sam masirao i malo kansije kuci i jedno vreme nije bilo bola ali u zadnje vreme opet osecam i dosta je neprijatan

Isto se desavalo i meni. Imam alergije svake godine u isto vreme. Ne znam zasto. Prosle i ove godine, avgusta, dobila sam osip, koji lici na koprivnjacu. Na raznim delovima tela se pojavljivao, pa kao sto ti kazes, nestane i opet u krug. Isto sam dobila lemod solu u levo debelo meso. I od tada kada predjem rukom kao da me neko iglom ubode. Ponekad svrbi ponekad zaboli kao da primam injekciju. dakle, postoji taj cvor, ocigledno. dugo sam mislila sta je, ali eto.. shvatila sma nakon nekoliko premisljanja i konsultacija sa majkom, koaj se setila tih injekcija.

Back