Lek ili kanibalizam?!

Данас опет читам да је коњска.
Не зна човек шта да мисли и коме да верује.Све нешто обавијено велом тајне а ко зна шта се крије иза тога.
Нисам баш пуно пратио тему да ли неко зна колико дотична наплаћује третман ?

Na gaku su svi doktori lešinari tako da je sve moguće i dozvoljeno :)

Uopšte me ne bi čudile afere o trgovini organima, decom i slično.

Којешта! :roll: Каква трговина органима, какви лешинари?! :rtfm:

Јеси ли уопште прочитао тему? Да ли ти уопште знаш шта је плацента и да је након порођаја она непотребан орган?

Којешта! :roll: Каква трговина органима, какви лешинари?! :rtfm:

Јеси ли уопште прочитао тему? Да ли ти уопште знаш шта је плацента и да је након порођаја она непотребан орган?

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=03&dd=05&nav_id=348470

Na operaciji ostao i bez bubrega?
5. mart 2009. | 15:54 -> 20:31 | Izvor: B92
Beograd -- Pacijent tvrdi da je na operaciji srčane aorte u beogradskoj državnoj bolnici ostao bez zdravog bubrega. Doktor koji ga je operisao demantuje optužbe.

Čovek koji je otišao na operaciju aorte probudio se bez zdravog bubrega. Udruženje za zaštitu pacijenata zna za nekoliko sličnih slučajeva, što je predsednica te organizacije obelodanila u emisiji "Uvećanje" B92. Ministar zdravlja nema komentar na te tvrdnje i kaže da će tražiti transkript razgovora iz emisije, koji će javno predstaviti tužiocu.

Pacijent Srećko Ranković pre operacije srčane aorte imao je levi bubreg, što se na dokumentu Ministarstva zdravlja o lečenju u Kliničkom centru Srbije jasno vidi.

Posle godinu dana, zbog povišenog pritiska, javio se lekaru na VMA. Tada mu je rečeno da mu je pritisak povećan zbog toga što nema levi bubreg, što je lekar i napisao na otpusnoj listi.

Ranković otkriva da su ga lekari Kliničkog centra kasnije "kritikovali" što je išao na VMA i nudili mu prevremenu penziju.

"Sve su snimke mi uradili i pronađu mi da mi fali levi bubreg. Nisam verovao. Kaže: Kada si izvadio? Jesi morao? Po rezu što su videli doktori. Reko’, nikad nisam vadio bubreg, samo sam operisao krvni sud. I, ovaj, oni su se malo zapanjili, malo više, u stvari. Uradio sam dva-tri snimka i to je bilo to po pitanju bubrega", kaže on.

Malo dublje su mu zavukli ruku u stomak :hahaha:
Kad neće da okiti, mora doktor sam da se snadje :)

Na gaku su svi doktori lešinari tako da je sve moguće i dozvoljeno :)

Uopšte me ne bi čudile afere o trgovini organima, decom i slično.

Знаш ли ти уопште шта је ГАК и одакле си извукао закључак да су сви доктори лешинари, који тргују органима, децом и сл.? :rtfm:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=03&dd=05&nav_id=348470

Na operaciji ostao i bez bubrega?
5. mart 2009. | 15:54 -> 20:31 | Izvor: B92
Beograd -- Pacijent tvrdi da je na operaciji srčane aorte u beogradskoj državnoj bolnici ostao bez zdravog bubrega. Doktor koji ga je operisao demantuje optužbe.

Čovek koji je otišao na operaciju aorte probudio se bez zdravog bubrega. Udruženje za zaštitu pacijenata zna za nekoliko sličnih slučajeva, što je predsednica te organizacije obelodanila u emisiji "Uvećanje" B92. Ministar zdravlja nema komentar na te tvrdnje i kaže da će tražiti transkript razgovora iz emisije, koji će javno predstaviti tužiocu.

Pacijent Srećko Ranković pre operacije srčane aorte imao je levi bubreg, što se na dokumentu Ministarstva zdravlja o lečenju u Kliničkom centru Srbije jasno vidi.

Posle godinu dana, zbog povišenog pritiska, javio se lekaru na VMA. Tada mu je rečeno da mu je pritisak povećan zbog toga što nema levi bubreg, što je lekar i napisao na otpusnoj listi.

Ranković otkriva da su ga lekari Kliničkog centra kasnije "kritikovali" što je išao na VMA i nudili mu prevremenu penziju.

"Sve su snimke mi uradili i pronađu mi da mi fali levi bubreg. Nisam verovao. Kaže: Kada si izvadio? Jesi morao? Po rezu što su videli doktori. Reko’, nikad nisam vadio bubreg, samo sam operisao krvni sud. I, ovaj, oni su se malo zapanjili, malo više, u stvari. Uradio sam dva-tri snimka i to je bilo to po pitanju bubrega", kaže on.

Malo dublje su mu zavukli ruku u stomak :hahaha:
Kad neće da okiti, mora doktor sam da se snadje :)

И какве везе има тај случај са порођајима, породилиштима и плацентом?!

Знаш ли ти уопште шта је ГАК и одакле си извукао закључак да су сви доктори лешинари, који тргују органима, децом и сл.? :rtfm:

И какве везе има тај случај са порођајима, породилиштима и плацентом?!

Ima veze da ne pogledaju pacijenta dok glava deteta ne krene da izlazi ako ne podmitiš doktora sa 500 eura i babice sa po 100-200.

Po meni zena ima veće šanse da joj dete prezivi ako se poradja kući sama kao mačka nego u Gaku.

Uopšte svi doktori su ološ.

Back