Lejdi Gaga: Zalim sto sam prodala dusu Iluminatima

svako kome je karijera otišla off-road imao je nekoliko keca u rukavu za dizanje popularnosti.
afere, otimanje momaka od poznatih manekenki
silovanje u detinjstvu od strane bližih i daljih rođaka,
zaposedanje od strane mračnih sila, rituali i ezoterična oboljenja poput fibromialgije.
šteta jer ima veliki potencijal, sjajan je ženski vokal i prava umetnica.
nije joj potrebno ovo.

nije joj potrebno ovo.
Švajcarska televizija SFR dala je podatak da je isterivanje đavola u toj zemlji sve učestalije, i da crkva godišnje sprovodi oko 1.300 egzorcizama.
Zbog egzorcizma biskupija Hur se često nalazi na meti kritike, a tako i katolički teolog Markus Arnold sa zabrinutošću gleda na rastući broj isterivanja đavola, od 2012. do 2017. su utrostručena.
http://www.politika.rs/sr/clanak/44...-Svajcarska-biskupija-trazi-isterivaca-davola

Pre će biti da je obolela od standardnih psihičkih poremećaja jer u magije i te gluposti ne veruje niko ko ina IQ malo veći od 90.
Kakve magije,nema tu nikakvih magija,proda dusu za pare i slavu,sve joj srede a kad im dosadi roknu je i zive od njene slave,ti nisi cuo koliko je tako ubijeno selebritija

Kakve magije,nema tu nikakvih magija,proda dusu za pare i slavu,sve joj srede a kad im dosadi roknu je i zive od njene slave,ti nisi cuo koliko je tako ubijeno selebritija

Samo što ona nije prodala dušu nikakvom đavolu. To je fensi izraz za VIP ličnosti. A u stvari je dala dupe pod kiriju. Doslovce. Odistinski.
Znači neko od tih Iluminata je prepoznao nju kao potencijalnu kompaniju za proizvodnju para. Dakle ogromnu kompaniju svetskih razmera. Dovoljno talentovana da prođe i dovoljno ludak da prihvati sve što su joj tražili.
E sad, ta ekipa Iluminata verovatno voli malo zafrkane stvari pa sad kad joj je dupe prslo od taslačenja a mozak satrulio od kokaina, ajde kao sad sam ja neka pobožna pokajnica, kao izradili me mangupi ajd se pravim jadna. Naravno, "skroz spontana" slika za Instagram kako drži brojanicu uz tugaljivu porukicu a na profilnoj slici na istom profilu neprežaljeni tatica sotona. Sve je jedan šou za budale.

Ma samo ih puno ima nakotili se pa glume sotonu,inace nema tu nista nadrealnog i misticnog ,samo kad vec tako krenu s pricom sto ne iznesu sve i oteraju na robiju za ubistva,nek prodaju za slavu svasta ali niko ne reaguje za ubistva jer su u taj lanac svi umesani,pa se ne radi o pojedincima nego sto smo i mi obicni smrtnici pod vlascu iebani a nista nismo dobili

svako kome je karijera otišla off-road imao je nekoliko keca u rukavu za dizanje popularnosti.
zaposedanje od strane mračnih sila, rituali i ezoterična oboljenja poput fibromialgije.
nije joj potrebno ovo.

Ledi Gaga je više ga-ga nego Ledi
Ima ženskih sa hipnotišućim glasom koji nas primorava na slušanje pa makar jezik ne poznavali

Generalno iluminati ne postoje u onom nekom smislu kako to neki zamisljaju , rec "iluminati" se moze koristiti samo u nekom opstem, generickom smislu, doduse postojali su Bavarski iluminati koje je osnovao Adam Vajshaupt 1776. ali su postojali tek nepunih 10-ak godina, danas sigurno da postoji mreza tih tajnih i ezoterijskih drustava i organizacija koja su vrlo uticajna, okupljaju mocne ljude i itekako imaju uticaja na globalna zbivanja kao sto su masonerija, rotari klubovi (sto je neka vrsta predvorja za masoneriju), trilaterala, malteski vitezovi jezuiti, opus dei, bilderberg grupa, east-west bridge, itd , sad neki od njih su uticajni vise neki manje, neki od njih saradjuju, neki su i u sukobu ali to je jedna citava globalna mreza i jedan citav dijapazon tajnih drustava i organizacija (ili bolje receno drustava sa tajnom) i taj termin "iluminati" mislim da je prevazidjen i da se moze koristiti samo u nekom opstem, generickom smislu.

nije joj potrebno ovo.
kako zapodesedanje?
tacno se zna koji holivudski glumac koliko placen

Back