Leglo 400 miliona evra: Srbija više nije vlasnik Komercijalne banke

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.993
https://biznis.telegraf.rs/info-biz/3282897-komercijalna-banka-isplata-nlb-sinisa-mali

Ministar finansija Republike Srbije Siniša Mali danas je, sa zastupnikom Nove Ljubljanske banke (NLB) Branislavom Marićem, potpisao „Ugovor o prenosu akcija“ između Republike Srbije i NLB banke d.d. Ljubljana, Slovenija, čime je okončan proces prodaje Кomercijalne banke a.d. Beograd. Predmet ugovora je 83,23% običnih akcija Кomercijalne banke.

https://www.kombank.com/sr/vesti/profit-u-prvih-10-meseci-774-milijarde-dinara

Profit u prvih 10 meseci 7,74 milijarde dinara

6 miliona profit mesecno , za 6 god profita dadosmo banku

Poskupela jaja, mora da se prodaju banke....
Nisi u pravu.Dobra jaja,uvek su bila skupa.Jeftina postoje,ali to su muckovi.Prodaja Komercijalne banke je poslovni hit nase Vlade.To je najbolji posao veka.Bravo,bravo,za ceo tim koji je ucestvovao u ovoj trans akciji.....Moje cestitke,posebno G.Ministru Malom,koji svoj posao obavlja fantasticno dobro.

Dve godine pregovaraju, šta - ništa, banka sa najviše depozita.

I pre prodaje nije bila "skroz srpska" jer su tu bili i strani fondovi itd.
Ma komercijalna banka je sve samo ne komercijalna...
Iz te banke je svaki dan uzimano od strane Slobe bez reversa nego na lepe oci novac kao mafijas kad obilazi svoje prodavnice i kupi reket ili pazar...

Ma komercijalna banka je sve samo ne komercijalna...
Iz te banke je svaki dan uzimano od strane Slobe bez reversa nego na lepe oci novac kao mafijas kad obilazi svoje prodavnice i kupi reket ili pazar...
U vreme davnašnje, kad je na čelu bio Ljuba ŠIptar, znaš da su tamo otkriveni štekovi heroina i kokaina, koje su ritualno spaljivali u Smederevu uz TV prenos..

U vreme davnašnje, kad je na čelu bio Ljuba ŠIptar, znaš da su tamo otkriveni štekovi heroina i kokaina, koje su ritualno spaljivali u Smederevu uz TV prenos..
A to nije bilo u Ruskoj banci ili onoj cudnoj banci sa samo dve ekspoziture u Savskoj ulici?
Nisam pratio jer sam svasta video ocima u drugim bankama, ja kad bih pricao sta sam video licno , niko zivi ne bi verovao...pa Hawai sigurno ozbiljnije shvataju svoju banku bez prozora i jedan drveni sef i dve stolice...

Back