Legija stranaca

Zar mislis da mozes otici i vratiti se ovde a da nasi ne znaju da si sluzbovao u legiji? Zar ne mislis da je bolje ako vec volis specijalne jedinice i takav nacin zivota,da probas kod nas (vojska-policija) em ces koristiti svojoj zemlji em ces ziveti svoj san. Iskoristi to sto si mlad,lakse ces proci svaku obuku,ako si za takve stvari.

Mozda se zanosi o avanturistickom nacinu zivota ili o "lakoj i brzoj zaradi velikih para" , pa mu i nije izazov da to postigne u nasoj vojsci ?
Mada vidimo da i neki nasi odlaze u "mirovne misije po svetu" , a kako i kakvi se vracaju o tome nas "nasa sredtsva informisanja sa pravom da znamo sve " nesto slabije informisu u odnosu na vazniju i obimniju ponudu informacija o stanju po realitijima i njihovim stanovnicima i o "realiti politicarima i politicarkama" ...

Verovatno bi znali mada ne znam kako te sluzbe funkcionisu, pazi ja bih vise od svega zeleo da sluzim u svojoj zemlji samo je pitanje da li cu uspeti od svih likova koji imaju vezu prvenstveno mislim na policiju jer sam hteo u SAJu da sluzim... za saj nema veze ali da udjes u mup ti je potrebna a ja to nemam - znaci sta je do mene uradicu preko toga ako me bog pogleda a ako nista ne bude onda idem tamo gde mi je bolje...

Mozda se zanosi o avanturistickom nacinu zivota ili o "lakoj i brzoj zaradi velikih para" , pa mu i nije izazov da to postigne u nasoj vojsci ?
Mada vidimo da i neki nasi odlaze u "mirovne misije po svetu" , a kako i kakvi se vracaju o tome nas "nasa sredtsva informisanja sa pravom da znamo sve " nesto slabije informisu u odnosu na vazniju i obimniju ponudu informacija o stanju po realitijima i njihovim stanovnicima i o "realiti politicarima i politicarkama" ...

niti su to brze i lake pare a nema veze ni sa avanturizmom nego sa prezivljavanjem.. iskreno skoro ceo zivot zivim siromasno i zelim sebi bolji zivot da obezbedim a i da capnem tamo nije velika steta...

Nisam cuo da se neko obogatio i uzivao "u lagodnijem zivotu u legiji i posebno ne nakon nje" ...!
Bar od onih koji su preziveli torturu obuke i vremena provedenog po Ugovoru nakon obuke ...
Mnogo Ti je korisnije i sigurnije ovo sto Ti preporucuje "Korisnik".

niti su to brze i lake pare a nema veze ni sa avanturizmom nego sa prezivljavanjem.. iskreno skoro ceo zivot zivim siromasno i zelim sebi bolji zivot da obezbedim a i da capnem tamo nije velika steta...

Savicu, ako ti nesto znaci u tvojim godinama sam se krpio za patike iznosene i garderobu, Bogu hvala preovladao je zdrav razum da kazem pa sam radio svasta od fizikalije do "finih poslova" ali sve posteno, mlad si momak razmisli se sta bi hteo i sta su ti realne mogucnosti,za svaki savet ako zelis javi se ovde ili privatnom porukom, uvek se nadje resenje za sve...

Nisam cuo da se neko obogatio i uzivao "u lagodnijem zivotu u legiji i posebno ne nakon nje" ...!
Bar od onih koji su preziveli torturu obuke i vremena provedenog po Ugovoru nakon obuke ...
Mnogo Ti je korisnije i sigurnije ovo sto Ti preporucuje "Korisnik".

nije meni cilj da sam obogatim uopste, nego neki novac da zaradim pa da upisem faks neki van Srbije, pa odatle da gradim svoju karijeru. Sve u svemu, prvo cu probati za nase jedinice pa ako tu ne budem primljen ili nesto, ovo ce verovatno biti 2. opcija. Hvala na pomoci svima ;)

Najkorisnije Ti je da gradis karijeru na neki drugi nacin , a ne sa oruzjem u ruci ...
Tu je sigurmo samo fizicko i psihicko traumatsko stanje i ako se i prezivi i zivo izdravo , sigurno ostaju posledice kojih se tesko osloboditi bez strucne pomoci ...
A pitanje je u kojoj meri i sa njom !

Back