Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Ma yebo nas nego sta je s brazilom stanjcaju zadnje vezne i odbrambene da im i mi pozavidimo a 'kreativci' su im iz raznih Shahtjora i picki materinih...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se setih Rivalda verovatno napotecjeniji igrac u zadnjih 20 godina...Covek je na terenu bio apsolutna legenda...
Ma yebo nas nego sta je s brazilom stanjcaju zadnje vezne i odbrambene da im i mi pozavidimo a 'kreativci' su im iz raznih Shahtjora i picki materinih...
Ovo je verovatni najpodcenjeniji igrac ...Covek je bio genije , mada ima i onih koji nisu cak ni culi za njega ...Iz ljubavi prema klubu odbio je Mancester i Arsenal ( cini mi se ) ...
Strasan igrac
Pogledaj Brazilovu generaciju 2006 spram ove to je nebo i zemlja doduse te 2006te neki igraci su bili na zalasku a neki zasiceni...ali kad usporedimo imena to je ko nebo i zemlja brazil je tad imo ekipu da se smrznes....Ronaldinjo(pomao zasicen) Kaka Ze Roberto Robinjo Adriano(u krizi) Ronaldo(prakticno gotov ali je odigro sasvim dobro)...Ispali su od Francuza zbog kurcobolje i prepotentnosti jer su branili titulu a sada prakticno su imali jos jaci tim nego 2002 pa kao lako cemo...opet i takav tim sa tim manama je za ovaj danas svemirsi brod u svakom pogledu...
- - - - - - - - - -
Zaboravio sam Zuninja i Emersona jedini zadnji vezni u ovom timu...Ovo je po imenima verovatno najjaca reprezentacija otkad ja pratim fudbal...
Svaka cast Iniesti decko je doktor fudbala,presao je igricu i sve to stoji. Ali meni ce Cavi uvek biti pre njega kao sto ce mi isto tako Ronaldinjo uvek biti pre Mesija.
Evo meni bi Zidan bio najbolji od svih koje sam ja gledao ali znas kad? Kad ne bi bilo Ronaldinja i Debelog Ronalda. To sto mi je Zidan na trecem mestu ne znaci da je on sad nesto puno bolji od Mesija i Kristijana.. to su sad sve nijanse..pa cak i Anri i Ibra su tu negde..
Meni eto nije jasno samo zasto Rekoba?? Secam ga se dok je igrao u Interu sedeo je na klupi.. Sad mu citam statistike nista posebno... Jedino ako je bio ful tehnicar mada nesto ne mogu da se setim..ne verujem..