Legenda kaže...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako nekoga dovoljno čvrsto zagrlite, možda će poželeti da ostane...
Šta vi sve činte da bi zadržali partnera kraj sebe?
Ako je odlucio otici, ne radim nista, tj. uradicu sve da mu olaksam da lakse ode.
Sve dok ne donese takvu odluku, ne smatram nista sto radim za njega kao obavezu ili moranje.Radim SVE i dajem SVE sto je u mojoj moci da ga moje prisustvo obogati(ovde ne mislim na materijalno bogatstvo)

Mr Komri, sve zavisi kakva si osoba kakav ti je mentalni sklop kolko imas emotivnu inteligenciju
misljenja sam da ljudi koji se manje vole vise opstaju u vezi
tako da nama emotivncima ako ne pase od pocetka nece nikad ni da pase nema tu prilagodjavanje

Cinio sam svakakve stvari, opet neke svoje granice nisam hteo da predjem, sada kada pogledam nekako mi je jadno to, koliko sam se cimao da zadrzim nekog i koliko je ta promena neprirodna i nasilna bila.

Odgovaram ili ne, molim lepo. Ne mogu (previse) da se menjam, previse da se cimam, shvatio sam da me to ne cini srecnim, jer nisam ono sto u dusi jesam. Zato trazim ljude koji su psihicki blizi i sa kojima necu morati da se menjam previse.

,,Kad bi covek uspeo da ostane racionalan u trenucima kada gubi dragu osobu bilo bi lakse, ono da se otcuti i ne cini nista,,.

Ne postoji nijedan trening centar u kome možeš da navežbaš hlanokrvnost prilikom odlaska voljenog bića. Zato se svako živo biće opasno razobliči kad krene da se bruka puzeći po patosu i grleći čvrsto iluziju koja je nekada bila njegovo emotivno uporište. Nema takvog zagrljaja koji može da zadrži nekog ko je odlučio da ode. Zato je najbolje da brzo spakuješ kofere i otputuješ u nepoznatom pravcu.

Poslednja izmena:

Ako zeli da ode to je njeno osnovno ljudsko pravo, zlocin je nastojati na vezi ako veza trpi ili jos gore ako tvoj partner trpi pored tebe,
ne svidjam joj se vise, nasla je boljeg, bogatijeg, zeli da odmori od emocija, njen problem ... samo srecu u zivotu pozelim i zaboravim tu osobu.
Ima bezbroj drugih koce ce rado podeliti jos lepse i srecnije zivotne trenutke sa mnom ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back