Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.489
Možda je to zdravo kao i sve u manjim količinama, ali pitaj narkomana koja je manja količina? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa znam da to nije CG.Postoji jedna jedina drzava na svijetu u kojoj se heroin u zakonskim okvirima strogo kontrolirano koristi u medicinske svrhe.
Crna Gora nije ta drzava.
Ana tamo jede paradajz.Ne, pogledaj samo sta uradi Jovanjica od Vucica i njegovih narkomana.
нема ништа од тога, треба све похапсити и испитати њихове везе са шиптарима јер познато је да су шиптари главни дилери наркотика. неко време су и црногорци диловали али њих су углавном брзо раскантали. остаје само да се провере навијачи и слична буранија у србији, све остало је шиптарско што се тиче наркотика.Cekajte kad se to sve legalizuje ima Jovanjica da bude nasa nafta , bog da nas vidi.
Ubija k moj.ubijas argumentima...
Tako je.mafija i politicari nikada nece dati da dodje do legalizacije marihuane
Zato sto ce tako izgubiti izvor svojeg bogacenja
Bogatstvo se stice monopolima a ne tako sto svako to moze da proizvodi
Kada bi svako mogao da proizvodi marihuanu legalno, ona bi vredela koliko danas visnja. 20 dinara kilogram , jer kod nas moze da se uzgaja gde god hoces, bez bilo kakvih agrotehnickih mera
A to nije u interesu politicara iz beograda i njihove mafije. Njima je u interesu da marihuana bude izuzetno skupa pa da se na tome bogate svi oni na gomili
Isto vazi i za sve ostale narkotike
pitate sto bora corba sto bajaga sto oliska sto bane kockica sto aca lukas sto zeljlo mitrovic podrzavaju napredne...svi teski zavisinici, uostalom i bora je u zezanju davno rekao sta koji moj mi moramo da imamo industriju, posadimo lepo gandzu po sumadiji i ima da zivimo kao šeici...tragicno da ovi manijaci na vlasti koji nista svoje nemaju sve sto procitaju misle da je ostvarivo.Cekajte kad se to sve legalizuje ima Jovanjica da bude nasa nafta , bog da nas vidi.
E, za ovo "hašišari" , nikad ranije nisam čuo. A zvuči super.Stigli trezvenjaci i glasaju protiv, pali smo na 83%!
Zbijmo redove sestre i braco hasisari!
Mi hasisarke i hasisari moramo biti slozni.E, za ovo "hašišari" , nikad ranije nisam čuo. A zvuči super.![]()
E, za ovo "hašišari" , nikad ranije nisam čuo. A zvuči super.![]()