E kad Amauri daje golove, i jos kakve, onda mi je kristalno jasno u kakvom je qrcu Italijanska liga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kad Amauri daje golove, i jos kakve, onda mi je kristalno jasno u kakvom je qrcu Italijanska liga.
DEFO ZBOG UDARANJE LAKTOM 3 MECA KAZNE DOK JE RUNI NEKAZNJEN!!![
PRAVILA NE VAZE JEDNAKO ZA SVE!!!
FA i FERGI I DALJE SURUJU
DOKLE VISE?!
Jel te to bas toliko pogodilo?
Ovo je strašno koliko je ManUtd jak...samo se o njemu priča![]()
ja se nebi falio da se prica za moj klub o takvom konteksu...
Koji ste ludaci, ladno podrzavate Man U i Chelsea...![]()
Man Utd i FA Engleske VS Ostatak Premijer League...
Toliko o tome kako je Man Utd povlashcena ekipa, hahahaha.. strashno, masakr je preblaga rech!
Toliko o tome kako je Man Utd povlashcena ekipa, hahahaha.. strashno, masakr je preblaga rech!
Fergi je rekao da su takva pravila (kad su ga pitali sto Runi nije kaznjen)sad kad pocne da bljuje vatru
![]()
nemoj tako komso...sada kada su gotovo uzeli trofej sudije se vade...a celu sezonu su jeli goovna...
Pa niko sada ne može kazniti Luiza, osim ako sudija u izvještaju nešto ne spomene...mada nisam siguran ni da je to tačno, tj. možda uopšte ne mogu da ga kazne, jer nije dobio crveni.Fergi je rekao da su takva pravila (kad su ga pitali sto Runi nije kaznjen)sad kad pocne da bljuje vatru
![]()
Gotovo uzeli trofej, a 4 boda ispred Arsenala (sa utakmicom više)? A još igramo sa svakim timom iz velike četvorke još jedan put, od čega su dva gostovanja...
E ako je to gotovo uzeta titula...![]()
Man Utd i FA Engleske VS Ostatak Premijer League...
ja navijam za Tottenham valjda vidis :/
Vidim, vidim. To cenim iako ja podrzavam Arsenal.
Nego sam glasao na anketi, pa vidim da vode ta dva nesrecna kluba.![]()