LEEEETOOOOOOOOOOOOO!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.225
sad cu da dosadim i bogu i ljudima..bas me uhvatilo..
taman sam mislila da ovog leta zbog posla nade nema da me more vidi ni na kratko, a prijatelji mi ponude predlog neke varijante produzenog vikenda sreda - nedelja pa sve izmedju :mrgreen:
znam sta cu..
i fotke cu da bacim..ima da vam se smucim..:zurka:
kako najradije provodite odmor?
koji vam je ostao kad se okrenete iza sebe u secanju kao najjaci proIZIVLJENI?

meni onaj od pre dve godine..otisla sam sa detetom na tri dana da ona zavrsi neki kurs (za koji nam je trebalo more)..a ostale 26 :cool:
ni znala nisam kako dobro mogu da se provedem i koliko mi je malo stvari potrebno za dobar odmor!
i to nije samo moj utisak..to je utisak i mog deteta i svih koji smo bili na tom mestu u to vreme..a fotke slede..

leto3.jpg

leto5.jpg

leto6.jpg

leto7.jpg

leto9.jpg

..
kako najradije provodite odmor?
koji vam je ostao kad se okrenete iza sebe u secanju kao najjaci proIZIVLJENI?

najradije ga provodim poluaktivno-red ronjanja, red samo disanja
nikake istorijske znamenitosti me ne zanimaju na odmoru:rumenko:
ložim se na ostrva i tek toliko uređenu prirodu da mogu da se neisečenih vena probijem do neke plaže:lol:
a nisam sigurna koji bih baš izdvojila..možda jedan gde sam prvo išla s drugaricom, pa se posle odatle dislocirala trajektom na susedno ostrvo i nastavila robinsonisanje sa badžom:zper:

joj sad si me napalla, jedva čekam da krenem
a040.gif

Moja bivsa firma ima marketing kampanju pod udarnim nazivom "100 days of summer"
Nije leto samo 10dana n'a moru
Leto je kad u tasni nosis kupaci pa pravo s posla n'a bazen ili plazu
Kad idem s Carine n'a pice u kratkim haljinicama i zaustavljamo saobracaj
Kad ujutro idem n'a trcanje pa se posle istog izvalim n'a travu a dete baci bajk i otrci n'a ljuljaske
Kad MM nakupuje alkohola i sladoleda pa pravimo koktele "da se rashladimo"
Super tema btw racunaj me cesto n'a njoj :p

Ja obozavam lepo
Prvo letnju garderobu, mnogo volim sto mogu da nosim sta god hocu
odlazak na bazen, na Adu, na more, sve volim
plivanje, ronjenje, suncanje, brckanje, izlezavanje na suncu, blejanje u hladu, sladolede, letnja osvezenja, rucak na terasi, vecera na terasi..... htela ja da kupim bazen za terasu, ali smo odustali jer nemamo resenje gde cemo posle s tolikom vodom, a i sta cu kad je ruzno vreme, ko ce to da cisti
mozda ga i kupim, krisom od muza, pa nek traje kolko traje
i onaj tus sto se moze montirati na terasi cu da kupim
tone sladoleda, casopise, knjige i eto mi odmora posle dosadnog radnog dana

a uvece.......divota, ne znas gde ces pre da izadjes, puno ljudi, baste prelepe, a mozes da nosis bretelice i karnerice
i sesirici
ah.......bas volim leto

...Dive, cera kao med....bas lepo gradjena, a kako i ne bi bila pored tolikog plivanja...;)
...ono mesto odakle skace nesto mi mnogo poznato....ili mi se samo cini...gde je to ako nije tajna...
...slike su fantasticne...imam i ja neke cerine sa ronjenja...bar ona kaze ko jednom oseti lepotu ronjenja
tesko se toga odrice...nisam probala pa ne znam...ali verujem na rec:lol:

....meni je svaki odmor super samo kad je more na korak od mene....bilo da je prolece, leto, jesen....

Leto(vanje) volim da provedem avanturistički.
Kao mlada volela sam da putujem s rancem na leđima, autostopom s društvom ... pa gde nas put nanese. Najčešće na Jelsu.
Posle sam otkrila čari jedrilice. Nas četvoro iznajmimo jedrenjak i čekamo dobar vetar. Ako zvizne neka oluja, moramo da se ukotvimo i dežuramo, pazeći da se ne otkačimo i ne razbijemo o stene. Uglavnom smo kružili oko Kornata. To su bili prilično spartanski uslovi, i zahtevali ekipu koja nije sklona prenemaganju i lenstvovanju: preko dana prži sunce, uveče se treseš od hladnoće; prvih par dana smlavi te morska bolest (mučnina, vrtoglavica, povraćanje i proliv) a onda se navikneš na plovidbu toliko, da ti se vrti u glavi kada izađeš na kopno. Plivaš u vodi u kojoj ti se, o noge, povremeno očešu razna morska stvorenja. Ako plivaš noću, oko tebe, sa svakim zamahom ruku, pršti plankton. Kada se usidriš u nekoj uvali, moraš da preplivaš dobar deo do plaže ... i paziš da ne staneš na koloniju jastoga koja je zašla u plićak da se mresti/pari ... ili da ne plivaš tik uz stene iz kojih vrebaju teritorijalne murine. Bos koračaš po kamenjaru (jer ne možeš da plivaš u obući) – što bučnije – kako bi se otrovnice razbežale. Na ostrvu, na kome niko ne živi, pronađeš razne zanimljivosti kao, npr, kameni oltar koji je ostao kao deo scenografije za snimanje filma o vikinzima, "Dugi brodovi". Svi se penjemo na vrh oltara da, iz najviše tačke, osmatramo krajolik: more, kamen, nebo, more.
Uveče se sedi na palubi i, uz večeru (salata od hobotnice, file od morskog psa i krompir-salatu) i prošek, peva i ćaska. Iz godine u godinu broj prijatelja koji se odlučio za letovanje na jedrilici raste pa nas tako, poslednjih par godina, ima dvadesetak, raspoređenih u 4 jedrenjaka (peti član na svakoj jedrilici je nezaoblizani skiper; naš je, jedanput, pao u more dok smo se trkali). Povremeno naiđe brod, pun otkačenih stranaca koji, svi goli, plešu na mesečini.
Ali, ta vremena su prošla ... Samo ih se vrlo rado sećam. :aha:
(Upotreba prezenta je u funkciji bržeg prepričavanja.)

Ne volim letovanja u velikim hotelima sa bazenima i šoping centrima.
Ako se odlučim za odlazak na letovanje, priroda igra najvažniju ulogu.
U gradu je leto ... sasvim drugačije.

i zima i leto...samo na moru...u planinama imam kuću..nisam bila 10 god...niti imam nameru...volim more i tačka.
Imam poziv za Malinsku, Split , Makarsku i Budvu...eh...
Ako to ne može biti Bg...volela bih da živim na moru..obali
more je moj život..30 god sam provodila po 2 ms po celom Jadranu..najviše na Istri.

Ја обожавам море, али волим када имам могућности да сваке године путујем у друго место!
Онда од јануара почнем да се припремам, крстарим интернетом у потрази за најбољим понудама и агенцијама, планирам, истражујем...:)
Пре две године сам била у тако неком бедаку да ме је спасло планирање летовања кроз све пролећне месеце. :) Ванда и ја смо ишле на Тасос, и ја сам ладно могла да прођем као туристички водич по Тасосу, толико сам унапред све истражила и припремила се... :lol:

Пошто бивши отац моје деце више деци не плаћа ни динара, ове године ће ме видети само ебено Сутоморе....:besna:.....опееееет.... :rida:Т амо имамо стан, па сам кроз целе деведесете једино тамо ишла сваке године....дојадило ми џмрљаво Сутоморе за наредних 10 живота. :dash:..али кад немам другог избора....:(:(:(

Back