LED ZEPPELIN

In 1968, four Barbarians landed on a sleepy rock’n’roll world. Their war name: LED ZEPPELIN. Their stamp: a titanic sound, an extraordinary musical skill, an explosive aura, exceptional and time-less hit songs.

DA LI IMA NEKOG NORMALNOG? :D

good times bad times
babe i'm gonna leave you
whole lotta love
since i've been lovin you
black dog
rock and roll
over the hills and far away
fool in the rain
all my love

te su ti dobre da pocnes sa njima, obicno se na njih svi prvo naloze....posle vidis kako su i ostale dobre.....sve su im pesme dobre....

Nisam odsluso nijednu njihovu pesmu sem stairwaya.Dajte pet najboljih sem ove navedene da me dark 93 vise ne pljuje.:)

good times bad times
babe i'm gonna leave you
whole lotta love
since i've been lovin you
black dog
rock and roll
over the hills and far away
fool in the rain
all my love

te su ti dobre da pocnes sa njima, obicno se na njih svi prvo naloze....posle vidis kako su i ostale dobre.....sve su im pesme dobre....
Imas jos:
Kashmir
Moby Dick
Achiles Last Stand
How Many More Times
Immigrant Song
Rumble On...

Led Zeppelin je definitivno najbolja grupa ikada. Ja svoje slusanje muzike dijelim na prije i poslije Zeppelina... Page mozda nije tehnicki najbolji gitarista, i on sam je to govorio, kako ima i boljih i brzih gitarista od njega, ali njegov nacin sviranja pogadja u srz direktno, njegove improvizacije (naravno, pracene ostatkom benda) su nesto neponovljivno do dan danas... Led Zeppelin je rijetko dobar spoj rijetko dobrih muzicara, neprevazidjen za sve ove godine!

Back