LED ZEPPELIN

Many times I've loved - Many times been bitten
Many times I've gazed along the open road.

Many times I've lied - Many times I've listened
Many times I've wondered how much there is to know.

Many dreams come true and some have silver linings
I live for my dream and a pocketful of gold.

Mellow is the man who knows what he's been missing
Many many men can't see the open road.

8)

Svi znaju samo lepo o Zeppelinu, ali da li ste znali da je početkom 70-ih Pejdz bio zaluđen jednom (tada) maloletnom grupi devojkom, Lori Maddox, i da je od menadzera Petera Granta trazio da je kidnapuje i dovede u njegovu sobu da bi nesto radili?

Evo našao sam.Imao sam u compu...

According to Lori, after Jimmy tried and failed several times to get together with her, Jimmy had Led Zeppelin's tour manager "kidnap" Lori and bring her back to the Continental Hyatt, the hotel where Led Zeppelin was staying. Lori was brought to Jimmy's room, where as she described in the Led Zeppelin book "Hammer Of The Gods": "It was dimly lit by candles...and Jimmy was just sitting there in a corner, wearing this hat slouched over his eyes and holding a cane. It was really mysterious and weird...He looked just like a gangster. It was magnificent."

That night, Jimmy and Lori began a torrid affair, but they had to keep their relationship a secret from the public since Lori was underage and Jimmy was at risk of being arrested. Jimmy was still seeing Pamela (and other women), and the relationship with Pamela reached a dramatic end when Jimmy took Pamela to a Led Zeppelin party but he left the party with Lori. Pamela was said to be very bitter about being dumped by Jimmy, and Pamela considered Lori an "enemy" of hers for years.

Bacali tablić samo tako... :twisted::twisted::twisted:

RUKE PUNE LJUBAVI

Treba da o'ladis,mala,ne zezam se.
Ima da te posaljem nazad na skolovanje.
Duboko u tebi,potrebno ti je to.
Ja cu ti dati svoju ljubav,
ja cu di dati svoju ljubav.

'Oces pune ruke ljubavi!

Ti si ucila,mala,i ja sam ucio.
Svih tih dobrih vremena,mala,ja sam zudeo.
Duboko u tebi,potrebno ti je to.
Ja cu ti dati svoju ljubav.

Ti si 'ladila,mala,ja sam balavio.
Sva ta dobra vremena pogresno sam koristio.
Duboko unutra,ja cu ti dati svoju ljubav.
Ja cu ti dati svaki pedalj svoje ljubavi.

Duboko unutra...zeno...tebi treba ljubav!

Decaci i devojcice,dovoljno ste porasli da bi vas i dalje
krili-spremite se za
magiju,buku,seks i smrt,,Olovnog dirizabla".

Imaju u jednoj pesmi koja ima duzi klavijaturski psihodelicni uvod tako iskrivljenu harmoniju al kad ti to jednom udje u usi ukapiras koliko pesma dere.zna li neko kako se zove ta pesma.ima 2 puta prelaz iz te cudne harmonije u neki lepi veseliji rif

Imaju u jednoj pesmi koja ima duzi klavijaturski psihodelicni uvod tako iskrivljenu harmoniju al kad ti to jednom udje u usi ukapiras koliko pesma dere.zna li neko kako se zove ta pesma.ima 2 puta prelaz iz te cudne harmonije u neki lepi veseliji rif

no quarter pesma sa houses of the holly..... najjaca po meni njihova pesma

Jeste da je vest na hrvatskom ali nema veze:

Sveučilište Surrey dalo je Jimmyu Pageu, gitaristu Led Zeppelina počasni doktorat zbog njegovih zasluga u glazbenoj industriji. Dr. Page primio je titulu prošli petak, 20. lipnja s tim da mu to nije bilo prvi put da se našao na tom sveučilišnom terenu. Led Zeppelin su upravo tu odsvirali svoj prvi koncert. Bilo je to 25. listopada 1968. godine.
kf34i9.jpg

Back