Led po Led...

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.288
Da li vam se desava da udjete u vezu sa devojkom, i sa njom izgraite bliskost u tom mentalnom i emotivnom smislu, i dodjete do tog stadijuma kada ispunjavate sexualne fantazije jedno drugome. I ona pozeli da ucestvuje u tvojim ( cak moze da je to i zajednicka fantazija), i dodjete do te tacke prljavog sexy igranja u krevetu, ali tebi nije toliko uzbudljivo, jer osecas neku....preteranu bliskost...neko duboko postovanje....neku bas neznu paznju, da prosto nije to to....I to neko gubljenje zelje, posle tog polakog i sporog probijanja leda, jedan za drugim...I sto je najgore, ne mozes da kazes to partneru, jer znas da bi je/ga to povredilo ..?

Ajde da probam da odgovorim sa svog zenskog aspekta:
ne, ne desava mi se...tj. nije mi se desavalo, mozda sam imala srece da uglavnom sto sam zelela to sam i dobila:D , mozda se to njima ( partnerima) dogodilo, ali ako su dovoljno mudri nekako bi mi valjda stavili do znanja, sta znam, bar bih tako ja to uradila, mozda ne mora to da se resi razgovorom nego na neki drugi nacin....?

Pa ok, recimo da osecaj tezi ka tome, u smislu sestra, ali ne u tom nekom rodnom smislu, nego u asexualnom smislu.....Nekako je previse duboko isplivala emocija, i konekcija, pre nego sto se i jaca sexualna strast i pozuda ostvarila uporedo...Eto nesto tako..

Back