Lečenje dece sms - om pored živog Vučića

dok je bilo rupa na putu,
ni vi se niste setili bolesne dece,
...sta naprave te rupe tamo gde im nije mesto
Ako cemo iskreno, i dalje se ne setim za bolesnu decu, koja se leče sms-om...dok nisam video da se neka budala sa mogućnostima razmeće u novinama kako daje milionče za osobe koje trče po travi, dok kamera ih snima....pa ispade da te osobe koje trče po travi imaju više osećaja za bolesnu decu od razmetljivca koji dao milion.

Ja iskreno mislim da mu niko nije rekao za tu bolesnu decu...
Do njega stižu bitnije stvari kao sport i ulaganje u isti...
I putevi....to je bitno,...ne sme biti rupa na putu..
Da li si samo neupućen ili si zlonameran i nemoralan manipulišući decom?
ZNAŠ LI DA SU BROJ I OBIM SREDSTAVA ZA LEČENJE DECE U INOSTRANSTVU U ODNOSU NA ŽUTARSKA VREMENA, POVEĆANI PUTA 10?!?

Da li si samo neupućen ili si zlonameran i nemoralan manipulišući decom?
ZNAŠ LI DA SU BROJ I OBIM SREDSTAVA ZA LEČENJE DECE U INOSTRANSTVU U ODNOSU NA ŽUTARSKA VREMENA, POVEĆANI PUTA 10?!?
Pa zašto onda svako malo vidimo bilborde: da mali/mala xy preživi pošaljite sms na xxxx?
Zašto pizzousti laže da se deca leče sms porukama svugde na svetu?
Zašto je sns poslanička stoka odbila da glasa za Zakon o lečenju dece u inostranstvu?
Zašto ne glasaju za zakon o amber alertu?

U vreme vašeg predsjednika, već si dobio podatak!
Fond za tu namenu, POVEĆAN za oko 1000 % ili puta 10.
Znaš, moj cukun deda nije ni video asvalt, ali ne uporedjujem prošlost sa sadašnošcu, kako sam ja bolji od mog čukun dede, već gledam da bude još bolje. Više volim veće rezultate nego uporedjivanje sa nečim što je bilo.

Dozvolio šta? Da ljudi šalju SMS poruke?
Jel bi ti stvarno hteo da Vučić zabranjuje SMS poruke?

I kako one leče, mene to zanima? Ja znam kako penicilin leči, ali ne znam kako SMS leči?

I koga je to neki tamo SMS izlečio?
I ja sam u čudu kao ti.

Back