Lečenje aktivnim ugljem

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
1200px-Activated_Carbon.jpg

Gas maske i zaštitna odela funkcionišu uz pomoć ugljena. Mnoge
otrovne materije, pa čak i radijacija mogu se ukloniti uz pomoć njega.

Ugljen ima sposobnost da upija toksine, a sam se ne zadržava
u našem organizmu, pa je kao takav pogodan za čišćenje organizma.
Nema nikakvih neželjenih dejstava, pa ga mogu koristiti ljudi sa veoma
narušenim zdravljem, pa čak i trudnice i dojilje.

Može da se pije, tako što se ugljen u prahu razmuti u čaši vode,
a mogu se praviti i obloge, čime se toksini izbacuju kroz kožu.

Da li ste nekada koristili aktvini ugalj? Kakva su vaša iskustva?

aktivni-blister-10-kapsula.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Aktivni ugalj ne leči...on neutrališe,ugljenik se vezuje za druge molekule i sprečava ih da rade ono što prirodno rade...Dobar je za trovanja,ali stvarno kad su u pitanju prava trovanja ne neke detoks gluposti kloje se uzimaju redovno jer on ne radi to selektivno nego isto tako se vezuje i za proteine i aminokiseline koje su potrebne organizmu da normalno funkcioniše i može da napravi šetu u organizmu ako se uzima redovno.

Aktivni ugalj ne leči...on neutrališe,ugljenik se vezuje za druge molekule i sprečava ih da rade ono što prirodno rade...Dobar je za trovanja,ali stvarno kad su u pitanju prava trovanja ne neke detoks gluposti kloje se uzimaju redovno jer on ne radi to selektivno nego isto tako se vezuje i za proteine i aminokiseline koje su potrebne organizmu da normalno funkcioniše i može da napravi šetu u organizmu ako se uzima redovno.
Kakvu štetu može da napravi?
Ja svuda čitam da nema neželjenih dejstava.

Kakvu štetu može da napravi?
Ja svuda čitam da nema neželjenih dejstava.
Kako već rekoh ugljenik se vezuje za skoro sve i ne dozvoljava da to reaguje u organizmu.Može da ti neutrasžiše vitamine,minerale,razne proteine,aminokiseline...Bukvalno da ti spreči organizam da se npormalno hrani iako sve to unosiš s hranom(naravno zavisi koju količinu aktivnog uglja unosiš)...Ono jednom u mesec ili dva nije neka velika šteta.Ako zaređaš svake nedelje već može malo da ti napravi probleme da počne da ti nedostaju minerali i vitamini...ako zaređaš svaki dan onda kako god da se hraniš organizmu dođe kao da jedeš čist papir

Pogledajte prilog 924073

Gas maske i zaštitna odela funkcionišu uz pomoć ugljena. Mnoge
otrovne materije, pa čak i radijacija mogu se ukloniti uz pomoć njega.

Ugljen ima sposobnost da upija toksine, a sam se ne zadržava
u našem organizmu, pa je kao takav pogodan za čišćenje organizma.
Nema nikakvih neželjenih dejstava, pa ga mogu koristiti ljudi sa veoma
narušenim zdravljem, pa čak i trudnice i dojilje.

Može da se pije, tako što se ugljen u prahu razmuti u čaši vode,
a mogu se praviti i obloge, čime se toksini izbacuju kroz kožu.

Da li ste nekada koristili aktvini ugalj? Kakva su vaša iskustva?
Za trovanja je odličan
I kao filter za vodu

Pijem aktivni ugalj u kapsulama ..Već dugo vremena ..Nisam primetila neke negativne nuspojave .
Ni nešto naročito ---pozitivne ...
...Verovatno je individualno , meni je preporučen zbog IBS-a...Uz Intestu ...
Bakterije,one loše,ne one koje prirodno žive u crevima,nego one koje ne bi trebalo da budu tu,kako se hrane oslobađaju neke prilično toksične stvari koje znaju da ti poremete kakao organizam radi(ireitiraju sluzokožu creva,prave gasove,mogu jetru da opeterete i tako to) i aktivni ugalj tu može da pomogne da ublaži to...ne rešava problem da ga izleči jer nema efekat na same bakterije,on stvarno ne leči samo pomaže da organizam ne bude preopterećen tim toksinim stvarima koje bakterije proizvode.A to je verovatno neka mala količnia aktivnog uglja koja ne može mnogo da da poremeti to kakao se organizam hrani.

Da, zbog toga mi je i preporučen ...
Svesna sam ja da on ne može napraviti čudo ...
No, kao što kažem , ne šteti mi ....

Bakterije,one loše,ne one koje prirodno žive u crevima,nego one koje ne bi trebalo da budu tu,kako se hrane oslobađaju neke prilično toksične stvari koje znaju da ti poremete kakao organizam radi(ireitiraju sluzokožu creva,prave gasove,mogu jetru da opeterete i tako to) i aktivni ugalj tu može da pomogne da ublaži to...ne rešava problem da ga izleči jer nema efekat na same bakterije,on stvarno ne leči samo pomaže da organizam ne bude preopterećen tim toksinim stvarima koje bakterije proizvode.A to je verovatno neka mala količnia aktivnog uglja koja ne može mnogo da da poremeti to kakao se organizam hrani.
ИБС? Да није иритаблни боул синдром? - Црева?
И друго, неки дан чух да постои и активни угаљ али бели...Хм...

Back