upravo ovako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas me nesto ne privlace...
Videh pre neki dan decka-koji-mi-se-svidja u njihovom dukseru. Poslusacu ih, cisto reda radi, da vidim sta to on slusa. Nisam bas sigurna da je pisalo Linkin park. Nadam se da nije, posto mi deluju k'o ovi novopeceni metalci il' sta su vec.
Usput: koja je grupa "Adema"? :| Videh danas da su skrabali to ime po igralistu. Sad ih poslusah. Blah... bez veze. Nisam ni mislila da su nesto cim je pored bilo napisano "Gud Carlot"(il' kako vec)
Bas me nesto ne privlace...
Videh pre neki dan decka-koji-mi-se-svidja u njihovom dukseru. Poslusacu ih, cisto reda radi, da vidim sta to on slusa. Nisam bas sigurna da je pisalo Linkin park. Nadam se da nije, posto mi deluju k'o ovi novopeceni metalci il' sta su vec.
Usput: koja je grupa "Adema"? :| Videh danas da su skrabali to ime po igralistu. Sad ih poslusah. Blah... bez veze. Nisam ni mislila da su nesto cim je pored bilo napisano "Gud Carlot"(il' kako vec)
Sve najgore.
shta im wali viciouse taj li si?lol
linkin park....
mozda i perjanica gomile sugavih bendova koji se nesto lome i klimaju a kao prze neke gitare
sve bih ja to na lomacu
@ Tema:
Logicno je da ih niko ne slusa stariji od 13 god. A ako su mi oni heavy metal,ja odma skacem sa Beogradjanke. Pih maloj maloumnoj deci treba zabraniti da posecuju forume....tkacio:
tkacio:
tkacio: