LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bas me nesto ne privlace...
Videh pre neki dan decka-koji-mi-se-svidja u njihovom dukseru. Poslusacu ih, cisto reda radi, da vidim sta to on slusa. Nisam bas sigurna da je pisalo Linkin park. Nadam se da nije, posto mi deluju k'o ovi novopeceni metalci il' sta su vec. :roll:

Usput: koja je grupa "Adema"? :| Videh danas da su skrabali to ime po igralistu. Sad ih poslusah. Blah... bez veze. Nisam ni mislila da su nesto cim je pored bilo napisano "Gud Carlot"(il' kako vec)

njah...meni je adema oke grupa..nishta posebno..svidjaju mi se immortal, givning in, stand up :] stand up mi je najbolja...ali ono..prosek.
shto se tiche linkin parka..pa kao i mnogi slushala sam ih u osnovnoj...nekada pustim chisto da me podseti na to vreme :]

Bas me nesto ne privlace...
Videh pre neki dan decka-koji-mi-se-svidja u njihovom dukseru. Poslusacu ih, cisto reda radi, da vidim sta to on slusa. Nisam bas sigurna da je pisalo Linkin park. Nadam se da nije, posto mi deluju k'o ovi novopeceni metalci il' sta su vec. :roll:

Usput: koja je grupa "Adema"? :| Videh danas da su skrabali to ime po igralistu. Sad ih poslusah. Blah... bez veze. Nisam ni mislila da su nesto cim je pored bilo napisano "Gud Carlot"(il' kako vec)

Sa starim pevacem su imali dobre pesme ovaj novi debeli (pre je bio ne znam da li je sad) debil nema veze!!(ovo se odnosi na Ademu da nebude zabune)!

Leave Out All The Rest je pesma benda Linkin Park,sa njihovog najnovijeg albuma Minutes To Midnight......nedavno je snimnjen i spot.........pa sta mislite o spotu,pesmi,njihovom novom albumu....:whistling:

Hahaha, znachi neverovatno...ono otvaranje tema za svaki j-e-b-e-n-i bend za koji je chulo mozda 5 forumasha i mogu da svarim...ali sad se otvaraju i teme za pesme...tz tz tz...shta je sledece ?? "Shta mislite o rifu iz Smoke on the water" ??? Iliiii, "Shta mislite o gitari koju je svirao Jimi Hendrix na Woodstock-u" ?? ajde ljudi, pa ne morate ako vam je dosadno da otvorite temu na forumu...

OVAJ ALBUM MI JE NAJBOLJI OD SVIH NJIHOVIH DOSADASNJIH ,VIDI SE DA SU BAS NAPREDOVALI, a sto se pesama tice sa ovog albuma given up mi je najacha, a od one wake, sam odustala ona mi nije neshto ...sve u svemu neka tako nastave.... I love them

pa ajde moram priznati da su i mene iznenadili novim albumom,najavili su da ce biti drugaciji ali nisam ocekivala da ce biti toliko...ali kada sam ga poslusala videla sam da su pesme odlicne....neke su jake a neke su nezne.......tipicno za Chesterov glas.....i ljudi Mike po prvi put peva!!!

a ova pesma je divna....tuzna..........hm pitam se ko je napisao.....jel zna neko?

Back