LDP : "Zakoljite koljače"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има лоше у томе што су ту супротстављене снаге аутономаши и нацисти, и што ти аутономаши не праве разлику између нациста и противника аутономаша. Зар није Чанак већ исто вече преко телевизије говорио да је ДСС фашистичка странка, а Коштуница фашиста?

Толико су излизали појам фашизма, да је то већ за повраћање. Ево, ја и моја мама смо фашисти. И мој пас је фашиста, и жена што нам доноси млеко... Подсети ме на ону представу кад питају Немци Лалу да ли има код куће комуниста, а он одговори: Та, имам, како да немам, само нису ми ту код мене, него сам их позајмио рођаку у Баранду, а он чим ми их врати, ја ћу их теби дати...

У Зрењанину пре пар година неко нашкрабао "МРЗИМ ПЕДЕРЕ", а у новинама изашло "на фасади тој-и-тој непознати починиоци исписали графите фашистичке садржине, које је прекречила антифашистичка омладина"...

О каквом фашизму ми причамо? Фашизам је побеђен пре 60 година, а од тад је постао само празна фраза за политичке обрачуне. И то, како лицемерно, једино оних антифашиста који су гадљиви на све фашистичко, осим на фашистичке методе политичке борбе. :roll:
Неће бити да је то баш тако, много људи је ту дошло зато што су против било каквог пропагирања нацизма.
У праву си да је израз фашизам веома излизан код нас, али нећеш ваљда да кажеш да су словачки нацисти дошли на марш за јединство Србије - немој да си смешан.
Значи да смо сви који смо против оваквих идиота аутономаши, сепаратисти, наркомани и слично?
Ако тако мислиш ти онда позови нацисте код тебе у Зрењанин па их кити цвећем док буду подизали руке високо...

У праву си да је израз фашизам веома излизан код нас, али нећеш ваљда да кажеш да су словачки нацисти дошли на марш за јединство Србије - немој да си смешан.

Дакле, у праву сам за оно што јесам рекао, а "смешан" сам за оно што нит сам помислио, нит рекао? Па како то може, и ди је ту смисао? :confused:

Значи да смо сви који смо против оваквих идиота аутономаши, сепаратисти, наркомани и слично?

Па шта је сад ово? Да ударим и ја на ово контру, па да оплетем да то значи да смо сви који смо против автономашких идиота попут Чанка фашисти, нацисти, клерофашисти и слично? :|

Ако тако мислиш ти онда позови нацисте код тебе у Зрењанин па их кити цвећем док буду подизали руке високо...

Зрењанин је познат као фашистички град - што овде не волу Чанка... то да не верујеш! Све сам фашист до фашиста... :lol:

Јак ми Чанак "антифашиста" - отерао му покојни деда партизан с пушком пар банатских Шваба из својих кућа, и населио своје партизане из Лике. И још потом почупао пар бркова "фашистичким" кулацима, јер су му се смејали што пали ватру на сред собе. :lol:

1515651203470909dc21138770608385.jpg
]

Ево их ослободиоци Новога сада

Иначе један просрбски форумhttp://vojvodina.phpbbweb.com/vojvodina-ftopic3962.html

А ево и приче једног од учесника антифе:vojvodinian

Pridružio: 21 Sep 2007

PorukaPoslao: Pon Okt 08, 2007 3:43 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
Izgleda da sam samo ja ozbiljno shvatio ovo sa letvama u ruke i krenuo tako na marš?Srećom našao sam jednog u šajkači nekog veliko "srbina" pa je dobio malo po tamburi Laughing
Krivo mi što nismo imali više kamenja da bacimo na naciste Evil or Very Mad
Jel zna neko šta je sa dvojicom anti-fa momka koja su uhapšena? Svaka im čast!Krenuli su bili i na koštunicinu žandarmeriju Evil or Very Mad Cool

Има један прастари виц, наводно га моја баба никад није разумела.
Дође експедиција на пусто острво, тамо неки дивљаци, ови питају
- Има ли овде људождера?
- Нема, јуче смо последњег појели.

Е тако је и ово, Рат за Мир, увођење демократије, револвераш нема непријатеља... много јаке те америчке форе

Dobar vic......Nego Fašizam=Nacizam je opšte-društveno zlo i ako hoćeš da uporediš Novu Američku politiku sa tim, ima dodirnih tačaka, ali je preterano....Pre svega ,Ameri nemaju Kult Rase, Vere, Čistote Krvi kao Nacisti....Baš naprotiv, oni su mešavina mešanaca i jednostavno ta priča tamo ne prolazi.....Ali, šta da ti pričam, kad si bio tamo, možda uzeo i neku kintu, možda planiraš ponovo da odeš8-)........

А када је Чанак почео синоћ да увезује у причу циколн б и страдње у конц логорима, мени је пао мрак на очи.

Pogotovo kad je mladi "antifašista" (u stvari član LSDV-a) objasnio kako žuta traka oko njegove ruke ukazuje na položaj antifašista u Srbiji. :shock: Paaaaa, stvaaaaarnoooo....

..Pre svega ,Ameri nemaju Kult Rase, Vere, Čistote Krvi kao Nacisti.....

Не, немају, уопште. :roll:

Него су су "само" тек '65. и формално укинули расистичке прописе по јужним државама.

А о неформалном расизму, који, заправо, и даље влада, треба ли уопште говорити?

U tuđem oku trn vidiš u svom ne vidiš balvan....Šta, novi 4umaši ti nisu ''dovoljno inspirativni'' pa si me skinula sa ignore-a:roll::lol:....Ja tebe uopšte ne primećujem:D

Ниси ни био на "игноре". То је глупа опција. Био си само, напросто - заобилажен.

Али ово је завређивало одговор.

Не због "тебе", ко си, мени , па, "ти". Него због - принципа.

А ако ме не "примећујеш", зашто си се "позивао" на тај "игноре", или шта већ?

П. С.
Видим ја и много више него "трње и балване". Много више него што ти можеш и да замислиш. 8-)

Јел' забрањено давати опаске на било шта друго, сем на "сопствено двориште"?

Е, неће бити.

Ja tebe nisam ni stavio na ignore:shock:.....Precenjuješ sebe....
Ja sam rekao zbogom i to je kod mene tako.Nemam vremena da ga trošim na osobe koje očigledno strasno mrze mnoge ljude i pojave oko sebe:roll:....Zbogom ZA MENE ima značenje zbogom a ne zbogom ,ali:lol:......Ti sa druge strane nisi dosledna......
Видим ја и много више него "трње и балване". Много више него што ти можеш и да замислиш.
Ne, nego patiš od skribomanije, pa quotuješ vidim ovde sve i svakoga,po principu citiraću 10 ,nek mi pola odgOvori puna kapa:mrgreen: sad si se uhvatila za nešu:sad:......Quotuješ, pa ako ti neko odgovori jednom dve rečenice ti razvezeš ''Rat i Mir''.Kao da kvantitet može da nadomesti kvalitet:lol::D....

Има један прастари виц, наводно га моја баба никад није разумела.
Дође експедиција на пусто острво, тамо неки дивљаци, ови питају
- Има ли овде људождера?
- Нема, јуче смо последњег појели.

Е тако је и ово, Рат за Мир, увођење демократије, револвераш нема непријатеља... много јаке те америчке форе

O pametno babino unuche!

Ja tebe nisam ni stavio na ignore:shock:.....Precenjuješ sebe....
Ja sam rekao zbogom i to je kod mene tako.Nemam vremena da ga trošim na osobe koje očigledno strasno mrze mnoge ljude i pojave oko sebe:roll:....Zbogom ZA MENE ima značenje zbogom a ne zbogom ,ali:lol:......Ti sa druge strane nisi dosledna......

Ne, nego patiš od skribomanije, pa quotuješ vidim ovde sve i svakoga,po principu citiraću 10 ,nek mi pola odgOvori puna kapa:mrgreen: sad si se uhvatila za nešu:sad:......Quotuješ, pa ako ti neko odgovori jednom dve rečenice ti razvezeš ''Rat i Mir''.Kao da kvantitet može da nadomesti kvalitet:lol::D....

Јел' тако?

Е, онда још боље.

Мислила сам да је оно ипак био само мањи неспоразум, јер сам те ипак можда била помешала с неким другим.

Али, сад видим да си стврно злонамеран, чим износиш такве лажи (да сам ја скрибоман, и све остало, гомила неистина и глупости, у недостатку правих аргумената)

Од сада стварно - збогом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back