Има лоше у томе што су ту супротстављене снаге аутономаши и нацисти, и што ти аутономаши не праве разлику између нациста и противника аутономаша. Зар није Чанак већ исто вече преко телевизије говорио да је ДСС фашистичка странка, а Коштуница фашиста?
Толико су излизали појам фашизма, да је то већ за повраћање. Ево, ја и моја мама смо фашисти. И мој пас је фашиста, и жена што нам доноси млеко... Подсети ме на ону представу кад питају Немци Лалу да ли има код куће комуниста, а он одговори: Та, имам, како да немам, само нису ми ту код мене, него сам их позајмио рођаку у Баранду, а он чим ми их врати, ја ћу их теби дати...
У Зрењанину пре пар година неко нашкрабао "МРЗИМ ПЕДЕРЕ", а у новинама изашло "на фасади тој-и-тој непознати починиоци исписали графите фашистичке садржине, које је прекречила антифашистичка омладина"...
О каквом фашизму ми причамо? Фашизам је побеђен пре 60 година, а од тад је постао само празна фраза за политичке обрачуне. И то, како лицемерно, једино оних антифашиста који су гадљиви на све фашистичко, осим на фашистичке методе политичке борбе.