Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
A zabavlja te ...Mislim, znam da ti nije dobro ...
![]()
Aha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zabavlja te ...Mislim, znam da ti nije dobro ...
![]()
Ih, nema spasa. Zar sam ja bas takav nacionalisticki gresnik? Bas me to zalosti.
Al' znas sta me jos vise zalosti? Sto je cak i Krstarica posrnula pod naletima povampirenog sovinizma.
Ja stvarno ne znam sta da se radi. Sta ti mislis?
1.posto banda nacionalisticaka nema ni program.Nisam na tebe mislio. Ne znam te i posle par razmenjenih postova ne mogu nista da sudim.
Krstarica je mrtva. Tolerise se sve, tvoji postovi su cesto za zatvor. Ali moze se reci da je Krsta odraz naseg drustva, obolela. I u drustvu niko ne zavodi red, pa zasto bi se i ovde cimali. Kontam. Ali ima svetlih tacaka gde se red postuje, forum b92, gde su svi hejteri na svom mestu, banovani.
1.posto banda nacionalisticaka nema ni program.
2.Kakvo iznenadjenje pa shovinisticki bandit
3.Na cijoj si ti strani u rupi glupi? Napred ljudi valjda, dole bagra. A ne nacije cele. E nikada vi ljudi necete postati.
Ha-Nocri, Uvođenje novih moderatora je pravi potez Krstarice, fer prema onima koji su dizali bune iz istih razloga kao i ti, samo sa suprotne tačke gledišta.
Nisam na tebe mislio. Ne znam te i posle par razmenjenih postova ne mogu nista da sudim.
Krstarica je mrtva. Tolerise se sve, tvoji postovi su cesto za zatvor. Ali moze se reci da je Krsta odraz naseg drustva, obolela. I u drustvu niko ne zavodi red, pa zasto bi se i ovde cimali. Kontam. Ali ima svetlih tacaka gde se red postuje, forum b92, gde su svi hejteri na svom mestu, banovani.
tvoji postovi su cesto za zatvor
Dobro, lacibg, kakav si ti moderator kad diskutujes na ovoj temi sa ovakvim naslovom?
Stvarno nema smisla, ne znam ko ti je dao da budes moderator posto ocigledno nisi za tu funkciju...![]()
Dobro, lacibg, kakav si ti moderator kad diskutujes na ovoj temi sa ovakvim naslovom?
Stvarno nema smisla, ne znam ko ti je dao da budes moderator posto ocigledno nisi za tu funkciju...![]()