LDP SIRI RCHMA...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ih, nema spasa. Zar sam ja bas takav nacionalisticki gresnik? Bas me to zalosti.

Al' znas sta me jos vise zalosti? Sto je cak i Krstarica posrnula pod naletima povampirenog sovinizma.

Ja stvarno ne znam sta da se radi. Sta ti mislis?

Nisam na tebe mislio. Ne znam te i posle par razmenjenih postova ne mogu nista da sudim.

Krstarica je mrtva. Tolerise se sve, tvoji postovi su cesto za zatvor. Ali moze se reci da je Krsta odraz naseg drustva, obolela. I u drustvu niko ne zavodi red, pa zasto bi se i ovde cimali. Kontam. Ali ima svetlih tacaka gde se red postuje, forum b92, gde su svi hejteri na svom mestu, banovani.

Nisam na tebe mislio. Ne znam te i posle par razmenjenih postova ne mogu nista da sudim.

Krstarica je mrtva. Tolerise se sve, tvoji postovi su cesto za zatvor. Ali moze se reci da je Krsta odraz naseg drustva, obolela. I u drustvu niko ne zavodi red, pa zasto bi se i ovde cimali. Kontam. Ali ima svetlih tacaka gde se red postuje, forum b92, gde su svi hejteri na svom mestu, banovani.
1.posto banda nacionalisticaka nema ni program.

2.Kakvo iznenadjenje pa shovinisticki bandit

3.Na cijoj si ti strani u rupi glupi? Napred ljudi valjda, dole bagra. A ne nacije cele. E nikada vi ljudi necete postati.

Ha-Nocri, Uvođenje novih moderatora je pravi potez Krstarice, fer prema onima koji su dizali bune iz istih razloga kao i ti, samo sa suprotne tačke gledišta.

Bolje se ne mesaj kada ne znas. Postoje civilizacijski standardi koje neko postuje, neko ne. Ne moze da se baca hejt kada god hoces po celim narodima ili grupama ljudi. Ne moze se velicati ubica. Ustvari, sta ja tu da objasnjavam osnove drustva. To bi i dete od 10 godina moralo da zna.

Vidim ja da je onih 12.000 pohapsenih za mesec dana , kojima jos uvek isplacujemo milionske odstete , nista sta bi LDP uradio da kojim slucajem (sto je ravno pojavi malih zalenih na proslavi grada Beograda) dosli do vlasti. Pinoce bi za vas bio malo dete , nosili bismo trake oko rukava i natpise "Sovinisticka gamad" , "Sile mraka" , Bagra nacionalisticka" itd. a vi bi ste sijali ko sveci u prolazu , Radili bi ste kao japanci posle posla biste isli na gey parade (samim tim i natalitet bi nam bio 0%) droga bi bila ozakonjena i u posebnim apotekama za visu lkasu da ne cekate red sa penzionerima:lol:. Vidis li ista bolesno u ovoj slici.A da i sve bi nas banovali !! :lol:

Dobro, lacibg, kakav si ti moderator kad diskutujes na ovoj temi sa ovakvim naslovom?

Stvarno nema smisla, ne znam ko ti je dao da budes moderator posto ocigledno nisi za tu funkciju...:roll:

Vidi, ako već prijaviš temu i kažeš da je uvredljiva ... Makar objasni, jer "šatrovački" sa sve slovima bez žćčđš treba znati. A ne da molim kolege da mi dešifruju ...

I da dodam, primedba je na mestu. A u opisu teme govori o grafitima ...

Ode ...

Dobro, lacibg, kakav si ti moderator kad diskutujes na ovoj temi sa ovakvim naslovom?

Stvarno nema smisla, ne znam ko ti je dao da budes moderator posto ocigledno nisi za tu funkciju...:roll:

E stvarno idi da diskutujes na neku lepsu i pristojniju temu tipa:
BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!
Na koji nacin ce radikali vratiti Kosovo
Pola Srbije ima samo osnovnu školu
Dogovor DSS - SRS?
I slicne teme gde se lepo moze pricati o "Kradikalskoj bagri" , Nacionalistickom baljezganju" , "laznim patriotama" , "Silama mraka" (kao da smo u gospodarima prstenova) , "olos sovinisicki" i znate vec kakvi ne duboko umnim postovima. Stvarno lacibg ti si se drznuo da imas svoje misljenje sram te bilo.:lol::lol::lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back