LDP prelazi cenzus

Coke:
Mozda su retardirani oni koji ne veruju.
Kada vec pricamo u kategorijama "retardacije". :roll:

e hajde ovako .. da sacekamo izbore, pa da vidimo ko ce da predje cenzus, pa da onda pricamo o tome, samo sto ja mislim da tada ovih eldepeovaca nece biti ... bice ih sramota da se pojave na forumu, pa zato sada koriste priliku da sire lazi o srbiji i gradjanima srbije ... dosta bre vise toga ... zapeli kao 9% na prvim izborima ... zasto bre ne kazu da su to bili lokalni izbori na kojima je DS imala 11% manje nego na proslim izborima ... aman bre

no_problem:
e hajde ovako .. da sacekamo izbore, pa da vidimo ko ce da predje cenzus, pa da onda pricamo o tome, samo sto ja mislim da tada ovih eldepeovaca nece biti ... bice ih sramota da se pojave na forumu, pa zato sada koriste priliku da sire lazi o srbiji i gradjanima srbije ... dosta bre vise toga ... zapeli kao 9% na prvim izborima ... zasto bre ne kazu da su to bili lokalni izbori na kojima je DS imala 11% manje nego na proslim izborima ... aman bre

Podatak ti nije tacan no problem za DS.
A ako je ko majstor da pred svake izbore tbvrdi da ce sigurno pobediti a nikad ne pobedi onda su to tvoji radikalni...

_Milanche_:
Podatak ti nije tacan no problem za DS.
A ako je ko majstor da pred svake izbore tbvrdi da ce sigurno pobediti a nikad ne pobedi onda su to tvoji radikalni...

moji radikali uvek i pobede na izobrima, a druga je stvar koje ucene padaju posle izbora ... naravno, mislim ovde na ucene g17 plus upucene DSS-u kada se formirala vlada, koju na zalost podrzava SPS

no_problem:
ne gresim ... a videcemo posle sledecih izbora kako cete praviti koaliciju .. ne znam samo sa kim, kada ce samo DSS preci cenzus, a i sa njima nemate vecinu hahahahah

no_problem
hhahah ... bice pravo cudo ako DSS predje cenzus na sledecim izborima ... sto se paole tice, moj je savet da iskulira malo i da prestane sa pretnjama, jer one nisu nikom dobro donele ... ja nikom ne pretim, samo kazem da ce biti onako kako je volja naroda, nikog ne pozivam na zdrav razum, jer znam da je vecina na strani dobra, a to je SRS
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ajde dogovori se, ili hoce ili nece?:lol:
Nema me dva dana, uzme te paola pod svoje i ne znas ni sta pises8-)

Alekasandar2:
Setie se Hitlera...
Njega je za kancelara postavio hindenburg iako nikaa nije pobedio na izborima...
Setite se...
Dok ne bude kasno

Da li ti pravis razliku, kad vec pravis poredjenja, u nacinu izbora?
Moze se pobediti u jednokruznom ili dvokruznom vecinskom sistemu,u proporcionalnom ne pobedjuje onaj ko ima najvise glasova (dokaz su radikali),narocito ako niko drugi nece sa njima8-)

Alekasandar2:
desno vise.....
nesto kao
Jose Antonio De Primo De Rivera.

Nikakav komunista:)

jose1.jpg

Ред је поновити овај пост Клингонца, мада мој фаворит је
antonio_de_oliveira_salazar.jpg

Антонио де Оливеира Салазар, лидер Португала 1932-1968.
Сређивање буџета "применом четири рачунске операције", спровођењен Нове Државе (Estado Novo) ослобођене страних идеја, паметно избегавање ДСР.
Једино се оклизнуо код рата у Анголи. А није имао ко да му каже како не ваља бранити колоније. Мана свих диктатора - немају механизме регучације.

Back