LDP nacionalisti

SANDRINAbg:
Inače, Čederi su najomiljeniji upravo kod "susjeda" u tehera...ups...bošnjakistanu i 'rvackoj. :roll: :?

Zašto...nepotrebno je pisati, jer svi znamo. Uvek su prvi na mestima gde treba opljuvati Srbiju, a ne biraju mesto gde će to da rade. :mad:

Jednom prilikom sam naišla na prepisku jedne muslimanke sa njenima, gde im ova objašnjava kako ima i po koji čovek u Srbiji...obratite pažnju...po koji čovek ... :? :evil:

Pa kaže ona, da su oni, Čederi, prvi koji su skočili da brane nekog njenog druga iz mahale kada je optužen da je ubio nekog dečka srpske nacionalnosti u Sara'jvu...doveli advokate i sve to....strašno...ja lično sam bila zgađena na ovo...bljak... :? :confused: :evil:

Da...i da dodam, a tamo mu niko nije verovao da nije kriv...samo su se našli Čederi iz Srbije...platili mu advokate i sve što treba....i šta više pričati o smradovima, ccc. Pa vidite i ovde...sa kim se Čederi pajtaju...sa 'rvatima i muslimanima na forumu...samo sa njima, al' svako svome jatu...glib...blato...ljige...bljak...povrać. :? :confused: :evil:

SANDRINAbg:
Da...i da dodam, a tamo mu niko nije verovao da nije kriv...samo su se našli Čederi iz Srbije...platili mu advokate i sve što treba....i šta više pričati o smradovima, ccc. Pa vidite i ovde...sa kim se Čederi pajtaju...sa 'rvatima i muslimanima na forumu...samo sa njima, al' svako svome jatu...glib...blato...ljige...bljak...povrać. :? :confused: :evil:

cccccc.....šta uradi život bez sexa....cccccc

SANDRINAbg:

Сандрина, што се уопште упушташ у дискусију са форумашима
који имају десетак постова, а "све" знају и ко је шта, и ко је ко,
и ко коме ......мајку....
Пусти клоЊаре, нека се међусобно друже! А шта тек рећи за ове
"форумаше" чији се постови састоје од два три смајлија, лаку ноћ
и добар дан, тек они не завређују коментар. :wink:

SANDRINAbg:
Rekoh ja već da 'rvacko - muslimansko - ldp-ovska obaveštajna bagra brzo radi...pa kad vam je to jedini pos'o, buahahahahahah... :lol: :mrgreen:

'Aj' nastavite sa trolovanjem, al' vratiću se ja bagro lojava. :evil: :mrgreen:

Pazi, ovo "obaveštajna" ti je najbolje do sad.... ;)

Tebi trebao jedan koji "brzo radi"....čisto da izbaciš te frustracije iz sebe :)

medved_bg:
Strelo, kad si već tu, da te pitam: ne znam na koju temu i u kom kontekstu ti je bio onaj citirani post, ali otkud ti labelo u njemu, ako Boga znaš?:D

Морам да коригујем Сандрину, нисам ја аутор текста, већ извесни форумаш Зли Инквизитор, ја сам само текст одавно нашла и сачувала, као нешто веома оригинално, занимљиво и прилично тачно... :-)

taja:
gospoja...to je izgleda samo tebi smesno posto to citiras xti put.... zdravo je to...sto se vise smejes bices manje prosta

Ma to nije nista, pazi mali deo repertoara, napaljene zemunske obozavateljke Ljube Zemunca i lokalnih krimosa.........tada je i dobila nadimak :"Strela - MUNZE KONZA" ;)

."Original postavio Strela
Пошто видим волиш Земун, ево како Земунци препричавају лектиру:

RAT I MIR
Pre 200 godina Francuzi krenu na Ruje i dodju do Moskve (kao u Pancer
Generalu). Onda je dosla zima i Francuzi se posmrzavaju ko p*cke i onda se
napasu m*da Rujama ko zec kelerabe. Knjiga ima soma strana, tu ima i neke
ribe, zurke, zvacu nesto, njesra sve vreme.

PROCES
Tipa u'vate drotovi bez razloga i drka*u ga kroz celu knjigu i na kraju ga
sj*bu do koske

MUNZE KONZA!!!"

@Strela

Каква "штета" ја у Шилеровој нисам стигла да попијем пиће, али је зато Чеда стиг'о и на пиће и на још понешто..."

Ima jos bisera, kako je Ljubomir Magas ( Hrvat ) , najveci Srbin....... :D :D

MUNZE KONZA :roll:

taja:
gospoja...to je izgleda samo tebi smesno posto to citiras xti put.... zdravo je to...sto se vise smejes bices manje prosta

Теби ћу да поновим већ речено:

"А шта тек рећи за ове "форумаше" чији се постови састоје од два,

три смајлија, лаку ноћ и добар дан, тек они не завређују коментар."
:roll:

Tekst je uglavnom smešan, bar kad se čita van teme i hladne glave, ali na labelo sam se pokidala!
Podsetilo me na jednu od čuvenih "anketa" RTS-a u doba SM-a, kad jedna gospoja kaže za demostrante da su to sve "narkomani što pušu, piju i nosu crno" :lol:

Како овај идигивидиги, прати мој лик и дело, чудо једно, али није
пренео у текст целини, при том морам да напоменем, нисам ја
аутор овог текста, како ме не би тужили за ауторска права!

Како Земунски мангупи препричавају лектиру...

РОМЕО И ЈУЛИЈА
Ромео и Јулија су жабари из Вероне и они се смувају. Међутим, маторци су
им веома зајебани и уопште се не готиве јер раде исти бизнис али су у
различитим екипама (као Верона и Кјево). Зент им је да их не провале и да
им не укину кинту, па се виђају тајно. И тако на 50 страна они као несто
крију и кењ*ју једно другом како се воле, а не к*рају се. На крају,
једном приликом упадну у лош трип и рокну се.

ЗЛОЦИН И КАЗНА
Неки студент је стално без филера јер мора да плаћа стан, пошто је испушио
за место у студењаку. Једном приликом је био у бедаку, па је улетео код
неке бабе, пуне к'о брод на гајбу и оверио је. После је улетео у фрку са
самим собом, јер се плашио да ће мурија да га провали. У ствари он и није
био неки кримос вец п*чк*тина, па се на крају сам пријавио мурији.

ИЛИЈАДА
Та Илијада траје ко гладна година. Вођа једне екипе мазне рибу од вође
друге екипе. Онда овај први, да не испадне јајара, скупи ортаке и опколи.
Али ови први га испуше, онако жестоко, јер су ови други били до јаја
спремни. Онда један тип смисли кул фору да зај*бу ове друге. шатро, као
боли их к*р*ц за рибу, важан им је бизнис који може да се сј*бе због
настале фрке. Да покажу да су искулирали, они оду и оставе шлепер цигара
другој екипи у коме су сакрили део екипе. Ови први су мислили да су их
сј*бали и почели да славе. Кад су се понапијали и удрогирали, ови други су
излетели из шлепера и ј*б*ли им кеву к'о у Мортал Цомбату.

РАТ И МИР
Пре 200 година Французи крену на Рује и дођу до Москве (као у Панцер
Генералу). Онда је дошла зима и Французи се посмрзавају ко п*чке и онда се
напасу м*да Рујама ко зец келерабе. Књига има сома страна, ту има и неке
рибе, журке, жваћу нешто, њесра све време.

ПРОЦЕС
Типа у'вате дротови без разлога и дрка*у га кроз целу књигу и на крају га
сј*бу до коске

Ko normalan može da postavi onoliko postova na jednom forumu. Očigledno da riba nema život uopšte...

Pazi, smetaju joj devojke koje sede u kafićima i koriste labelo....molim te.

Iskreno - meni je nje žao.

medved_bg:
Tekst je uglavnom smešan, bar kad se čita van teme i hladne glave, ali na labelo sam se pokidala!
Podsetilo me na jednu od čuvenih "anketa" RTS-a u doba SM-a, kad jedna gospoja kaže za demostrante da su to sve "narkomani što pušu, piju i nosu crno" :lol:

Јесте, текст је екстра духовит, али је битно пласирати га у правом моменту. :wink:

Strela:
Теби ћу да поновим већ речено:

"А шта тек рећи за ове "форумаше" чији се постови састоје од два,

три смајлија, лаку ноћ и добар дан, тек они не завређују коментар."
:roll:

...ne treba meni nista da ponavljas...ponavljaj sebi

inagadadavida:
Ima jos bisera, kako je Ljubomir Magas ( Hrvat ) , najveci Srbin....... :D :D

MUNZE KONZA :roll:

Branislav Lainović Dugi o Ljubi Zemuncu

Zoran Marokanac upoznao je Dugog s Ćentom, ali i s Ljubom Zemuncem. Prema sopstvenom priznanju tada se osećao kao da je uhvatio boga za bradu.

- Došao je kod mene u kafanu. Nisam je*avao nikog u Frankfurtu. Bio sam u punoj formi da ih sve je*em, pa da ih 'ladim, a para koliko sam hteo. I, vidim da s ovim čovekom nešto ne štima. Jer, Ljuba je bio nenormalno jaka ličnost. Gde god se pojaviš osetiš neki naboj. Neverovatno nešto. Tako se mi sprijateljimo i počnemo zajedno da treniramo. Družili smo se jedno dva meseca, svakog dana, sve dok nisam počeo da mu punim glavu kako ga ostali ne zarezuju ni za suvu šljivu. Bio je strašno sujetan. Zbog toga nismo govorili šest meseci.
Ipak, "Ljuba je bio jači i od Tajsona... Ljuba je bio pit bul terijer... To više majka ne rađa... Postojao je samo jedan Ljuba Zemunac. Svi drugi su obični krompiri".

Od Ćente i Ljube Zemunca je, kako kaže, naučio da je u inostranstvu najvažnije biti okružen ljudima od poverenja.

- Obojica su mi govorila da bi Jugosloveni bili savršeni kad bi umeli da drže jezik za zubima. Do tada sam skupo plaćao brbrljivost i hvalisanje pojedinih prijatelja - priznao je.

Kad je Dugi dobio sina Ljuba mu je dao ime Srboljub i krstio ga u ruskoj pravoslavnoj crkvi u Darmštatu, 1983.

- Da me nije bilo sramota tražio bih da se pojanje skrati. Ruke me, brate, zaboleše od kumčeta - rekao je Ljuba Dugom posle krštenja koje je potrajalo čitav sat.

Ljuba Zemunac bio je iskreno vezan za Srboljuba, pričao je Dugi.

Učio ga je srpskim pesmama koje tada nisu smele da se pevaju u Srbiji. Pitao bi Srboljuba "Može li, kume?" a on bi, još tepajući, odgovarao: "Može". To bi obično bila pesma "Kralju Pero..."

- Ljuba je nešto najhrabrije, najpoštenije, najopasnije i sve naj... Mogao je da plače s tobom i da bude ti. Ljuba je održavao ravnotežu u Evropi, posebno u Nemačkoj. Pogledaj kako sad tamo žive Srbi otkako je Ljuba mrtav. Pojedoše ih Šiptari... Bio je veliki Srbin, "do jaja", ali nikad šovinista. Za njegovu smrt saznao sam na robiji i to mi je najteži trenutak u životu - poverio se Lainović Gordani Jovanović u ispovesti za "Dugu", 1992. godine.

U Nemačkoj je postao kockar. Iako je već tada imao ogroman kapital - od nekoliko miliona maraka nije ostalo ništa.

- Godinama sam svake večeri gubio tri, četiri, pet soma za jedno veče. Kockam se celu noć i ujutro na posao. Zalomi se i neka provala... Vozio sam "poršea" turbo, nosio prstenje, lance, narukvice... - prisećao se Dugi svojih "roterdamskih dana".

- U Roterdamu sam tada bio državni neprijatelj broj jedan. Tukao sam cinkaroše.

Nekoliko godina uoči povratka u Jugoslaviju s prijateljem iz Holandije kupio je bar na granici između Belgije i Holandije. Iako se uglavnom bavio ugostiteljstvom u iznajmljenim objektima (u Frankfurtu je bio iznajmio kafanu, a u Roterdamu i Antverpenu barove), pokušavao je da se bavi i trgovinom, povezujući neka jugoslovenska preduzeća s uspešnim firmama u Nemačkoj i Holandiji. Od toga je odustao kad se, "zbog poznate balkanske aljkavosti domaćih preduzeća", obrukao pred inostranim prijateljima.

Prokrstarivši Belgijom, Francuskom, Švajcarskom, Italijom i Engleskom i "patentirajući" nošenje dva pištolja u Evropi ("To je bila fora. Kad izbije neka svađa jedan trijumfalno bacim, tip krene na mene, izvučem drugi, lupim ga po glavi i razbijem k'o konja"), Dugi se u Novi Sad vraća 1989, kako kaže, s 30.000 guldena.

- I to sam potrošio za deset dana - priznao je. - Lako je praviti veliku lovu među glupim komunistima. To sam i radio vrativši se u Jugoslaviju.

Nego, Strelo........jos stojis kod tvrdnje da je LJubomir Magas, za neupucene , Ljuba Zemunac, inace Hrvat po nacionalnosti, kako ti kazes :" Najveci Srbin"????

Sta ce ti reci na to , ovi , pravi, cistokrvni, punokrvni patriJote???.......pretpostavljas Hrvata njima, srBskim jun(a)cima, samo zato sto je kriminalac, a oni , coravi hakeri???:):):)

Back