ЛДП и компанија

Па ти ти причам.
Пази сцене, унесе се у фацу Годзили, све ђутуре са палцем и виноградарским маказама и каже:

"Служај бре Наташо, па кад себе бре сечем па шта мислиш шта ћу тебе да радим?!"

После видео и он да је убио погрешну, мислим, није погрешна, Годзила је Годзила, али није убио ону коју је мислио да убија.

Чујем да сад вежба другу уводну реч:
"Слушај бре, Наташо, Биљано, Соњо, Соњо, Борко, и све ви ***** ли гу колико вас има, знате и саме да на све ви мислим, а и на њих, (онда већ видно изнервиран) па кад бре себи исекох сви прсти на ноге зарад овај глупи филм, да ги гу ***** на драматургију и писца, па шта мислите(па онда опет поименце и ђутуре) шта ћу да ви радим?!!! Па ово је бре горе него да сам учествовао у римејк Игманског Марша!!!
Уаргхххххххх!!!!!"

Захарије и даље плаче а Рака га прозива да никада уживо није видео трактор.
Тек ту почиње да плаче.

Ма јок, ми само певамо. Чак није битно ни како певамо, битно је да имамо вољу а то прави љубитељи народне песме, као што су јунаци поменутог филма, цене.
А и да хоћемо да се смрзнемо не можемо.
Много села око Мораве, шљива још више, меса к'о дрва...

Због тога су и навалили толико на српског сељака.

Arhangel NS:
Е, баш сам се слатко насмејао гледајући извештај БК телевизије о данашњем "хепенингу" и "ивенту" у организацији подмлатка ФК "ЛДП". Деца се заиграла, па покупила неки мртвачки сандук и као, сви скрушено и уз "сућут" стоје око њега...Деца су против рата (лепо, само не знам ко је позвао на рат), они би да путују (и тата би сине), а кривац им је наша власт (зна се!).Боже ме сачувај оваквих "акција".

Баш ме интересује ко им је "координатор" оваквих и сличних наступа...

ЦИА:D

Бл:

Ма, неееее... Неозбиљно је то за ЦИЈУ-ЦИЈУ...

Сумњам на драматурга...

Гледам неку емисију о Космету на ХРТ-у, па, онај Свилановић је стварно невиђена безобразна будала !

"...понекад треба ићи против већине, ако сте стварно сигурни да сте у праву." Тако је он образложио чињеницу да је он први од српских политичара рекао да Космет треба да буде независан.

Уопште ме не чуди што овакви људи добијају простор...

Arhangel NS:
Ма, неееее... Неозбиљно је то за ЦИЈУ-ЦИЈУ...

Сумњам на драматурга...

Гледам неку емисију о Космету на ХРТ-у, па, онај Свилановић је стварно невиђена безобразна будала !

"...понекад треба ићи против већине, ако сте стварно сигурни да сте у праву." Тако је он образложио чињеницу да је он први од српских политичара рекао да Космет треба да буде независан.

Уопште ме не чуди што овакви људи добијају простор...

Ма хрватска данас постаде обданиште за Србе који су демонократски опредељени.
Да је бар свилени једини, има њих хиљаду који висе на хрт и куде Србију.

Бл:
Ма хрватска данас постаде обданиште за Србе који су демонократски опредељени.
Да је бар свилени једини, има њих хиљаду који висе на хрт и куде Србију.

Боливијски ђаци, шта да ти кажем...Него на форуму на Б92 сам "отпао" на правди Бога...Појма немам који им је. Након 10-так постова су ме "информисали" да ми је акаунт укинут , а ја - демократа, благо се пичио са екипом...

Да није и њихов модератор боливијски ђак? :lol:

jomini:
I njihov??? I???

АААХАХАХАХАХАХААХХА! Добар си, Јомини, добар...Како си ово сконтао? У праву си, прочитах поново, стварно је испало да си и ТИ један од њих. Али, би кул, нисам се добро "одразио", мислио сам на чедисте енд компани. :wink:

Arhangel NS:
Боливијски ђаци, шта да ти кажем...Него на форуму на Б92 сам "отпао" на правди Бога...Појма немам који им је. Након 10-так постова су ме "информисали" да ми је акаунт укинут , а ја - демократа, благо се пичио са екипом...

Да није и њихов модератор боливијски ђак? :lol:

Arandjele prijateljski savet, kada odeš na njihov forum, moraš da se duhovno očistiš pre no što se vratiš ovde. Evo juče mi čovek dao dva acconta tamo,nekorišćena, da im pomeram mozak. Neću bre... nek rade šta hoće ovo je bre ovde bašta cveća , a ono poljski wc. Zato im to i smeta, pa hoće i ovde da zaseru sve, kao što to rade tamo.

Nisam njihov clan ni glasac ali su mnogo bolji od fasista tj. socijal-nacinalistickih stranaka .. Nisam imao zivaca da procitam sve komentare jer su vecina prostacki ,do juce sam mislio da veoma mali procenat takvih zna da koristi internet .
Nego samo kazem NAPRED LDP !

sw-darthBEN:
Nisam njihov clan ni glasac ali su mnogo bolji od fasista tj. socijal-nacinalistickih stranaka .. Nisam imao zivaca da procitam sve komentare jer su vecina prostacki ,do juce sam mislio da veoma mali procenat takvih zna da koristi internet .
Nego samo kazem NAPRED LDP !

Још кад би појаснио ко су те социјал-националистичке странке...А, фашисти су ?

И нема потребе да тако стидљиво бодриш своје, промени боју, слободно...

Ништа ново од "Чедине екипе", да им се није нешто десило ? :lol:

Иначе, на форуму Б92 сам послат на вишегодишњи одмор, до 2017 (??) :shock: године... Ма, јесу духовити, морам признати, мада и даље не капирам о каквим се мозговима тамо ради...

Svi Srbi sveta, moraju dati svoj doprinos za slobodu Srbije. To ce biti dug prema svojim precima, koji su za danasnje generacije, ne tako davno zbog nas ginuli.
Imali smo bake i deke nalik na Bogove, po postenju, milosti, radu i prastanju. Bili su svetosavci, hriscani, mucenici na svojoj zemlji, koju su krvlju branili. Nisu bili pecalbari, niti levicari. Verovali su u vrednosti stvorene postenim radom, a ne lopovlukom pomodarnih judeo-komunistickih lenstina, probisveta, prodavaca magle kao najskupljeg demoNkratskog smeca.

Nasa Srbija, majka svih Srba sveta je prodata od istih probisveta. Scenarijo su pravili hazard-cionisti rasuti diljem sveta, kako bi ga sto bolje pljackali. Glavni cenrti su im London, Pariz, Moskva, Berlin, Vasinkton, Njujork, koje su ih u svojim levicarskim revolucijama osvojili i porobili. Danas, Moskva nije ruska prestonica, kao sto ni Beograd nije srpska metropola? Njima vladaju judeo-masonske fukare, koje su preko komunista kao srpskih izdajnika dovedeni iz belog sveta, da nas drze kao obicno roblje, a k`o bajagi u ime neke "demokratije" i "ljudskih prava" za sve cigane sveta, arnaute, ustase, talibane, na srpskoj zemlji, samo ne za Srbe. Primer okupacionog logora je Kosovo i Metohija, gde se Srbi drze u getu, u sred Evrope i njene takozvane civilizacije.

Srbi, potomci slavnih predaka moramo svi na okup. Srbija nam je najskuplja zenica oka, koja nam je okupirana domacim i stranim hohstaplerima, pljackasima, satanistima koji nam ruse crkve i Boga, uspostavljajuci surovu diktaturu demoNkratskog proletarijata.
Beskrupulozni lopovi su nas opljackali, i nase zemlje prodali. Sve su nam oteli, da bi nas opet vratili turcima i arnautima na robovanje, i to dobrovoljno nasom voljom u ime sionske planetarne demoNkratije.

Mi, sinovi svetog nam Lazara, to necemo dozvoliti. Okupimo se i odlucno im recimo: napolje iz nase kuce, napolje iz nase zemlje! Pljackase i tajkune moramo pohapsiti, a njihovu pljackasku imovinu, vratiti mladima da se zaposle i zive pristojnim zivotom kao ljudi.
Kosovo i Metohija srpska je svetinja! Tu nema ni pogodbe, ni bilo kakve nagodbe! Niko nema pravo da prodaje srpske svetinje! Nema te funkcije koja moze da pregovara, jer je svaka stopa nas zemlje, natopljena krvlju nasih predaka.
Zato se okupimo oko SPASIOCA SRBIJE, koji ce uvesti red u zemlji, i konacno je osloboditi i ujediniti sa drugim srpskim zemljama.

MIR BOZIJI, MI DOLAZIMO...

SPASIOCI SRBIJE
Srpski NACIONAL-SAVEZNICI

Одсутан бејах неко време, али ситуација са минорном тзв. партијом ЛДП се понавља. Ако већ желите драга господо савремених схватања и поимања данашњег света да успете као политичари, запните да народу дате постулате и смернице те који је Ваш интелектуални потенцијал којим ћете исправити ову нашу искривљену државу. У супротном, остајете само агитпроповци труле и назадне идеје која се полако гаси и у многим државама које су већ у тзв. Европској Унији.

opanak:
Bas te briga Arhangele, kad udjemo u Evropu ti ces na forum B92,.........
Pa nisam siguran da su tamo mozgovu, i ako jesu onda su isprani do fluida,.........

Сууупеер! Сада знам за шта живим и шта ме чека кад уђемо у ЕУ. Форум Б92, човече, па зар ми не завидите, ви обични смртници... :lol:

Back