LDP GSS LSV i SDU proglasili koaliciju

_Milanche_:
ti bi samo da postoje nacinalisticke stranke ****** gde si to jos video...

Ja bih voleo da situacija u Srbiji bude kao kod nase brace u Republici Srpskoj. Da im je svima Srbija i Srpstvo na prvom mestu kao sto je to kod nase brace u RS danas. I tamo imas stranaka levice, centra i desnice ali im je svima bez obzira na razlike SRPSTVO, PRAVOSLAVLJE i REPUBLIKA SRPSKA NA PRVOM MESTU - bez razlike.

U Srbiji se ove stranke tipa LDP, LSV, GSS zalazu za razbijanje i unistenje iste te shodno tome se ja zalazem za unistenje hapsenje i zatvaranje tih koji zele da uniste moju drzavu i da je razbiju na vise manjih.

Jerry Ropero:
Ja bih voleo da situacija u Srbiji bude kao kod nase brace u Republici Srpskoj. Da im je svima Srbija i Srpstvo na prvom mestu kao sto je to kod nase brace u RS danas. I tamo imas stranaka levice, centra i desnice ali im je svima bez obzira na razlike SRPSTVO, PRAVOSLAVLJE i REPUBLIKA SRPSKA NA PRVOM MESTU - bez razlike.

U Srbiji se ove stranke tipa LDP, LSV, GSS zalazu za razbijanje i unistenje iste te shodno tome se ja zalazem za unistenje hapsenje i zatvaranje tih koji zele da uniste moju drzavu i da je razbiju na vise manjih.

ja se zalazem da ga ti malo blajznesh 8)

Jerry Ropero:

...ali tog istog Dodkia pre par godina su proglasavalim izdajnikom srpstva i sve ostalo sto danas ti isti ljudi pripisuju recimo Cedi a nekad su Djindjicu ili Milu.Pa Dodik je bio najbolji ortak s ovima(Djindjic i Milo) a sa Baticem se slikao milion puta.2003 pred ubitvo Djindjica sastao se sa Cankom i preneo mu svoja saznanja o ideji mesanja nekih ofocira iz RS u rusenje vlade u Srbiji.Mislim da nema prevelike razlike u politici Dodika kojeg ti otprilike podrzavas i onih koje ne podnosis samo je pitanje trenutka.
Ako razumes.

Back