ЛДП, чудо од странке!

Говор мржње Елвине. Ево овако. Говор мржње је тек почео после 2000. и то од стране ДОС-а. Памћење те издаје или си и ти још један балавац који нема појма са политиком

no_problem:
Говор мржње Елвине. Ево овако. Говор мржње је тек почео после 2000. и то од стране ДОС-а. Памћење те издаје или си и ти још један балавац који нема појма са политиком

majstore, sredi tok misli, pa dođi da diskutujemo. već ti rekoh da su ti postovi čista psihodelija, stoga ti neću replicirati dok se ne središ.

eIvin:
ne, nego zato što su polupismeni šovinisti...

Нисам радикал никада био, а вероватно и нећу, али овај елвин ми иде на живце тако да морам само да му кажем да је много острашћен политиком и да углавном овде на форуму, а доста сам пута на њега налетао, понавља само оно што чује од Чеде и сличних на ТВ-у.
Значи, пријатељу, формулиши неки свој став самостално, а не гледајући ТВ по вас дан.

А што се тиче писмености, ти да толико волиш свој народ као што за друге тврдиш да су шовинисти, и да си исто толико писмен, неби писао том хрватском латиницом овде на форуму него ћирилицом, када је већ техника одавно узнапредовала и то омогућила.

Значи ниси национално самосвестан.
Поради и на томе.

Shredee:
неби писао том хрватском латиницом овде на форуму него ћирилицом

paz' kad si nepismen. al' ti si ćirilično nepismen, pa ti je to olakšavajuća okolnost, je l'?

ne znam o kojoj hrvatskoj latinici pričaš, latinica je ravnopravno pismo u srbiji, te istu koristim, pre svega zato što je praktičnija za upotrebu na računaru.

VlajaZlaja:
али на сву срећу, јесу они јако искључиви, агресивни и фанатизовани (као нпр. Талибани), али су истовремено и порпилично пешкасти тј. пичкице (за разлику од Талибана)
па ништа од тих сатанистичких замисли никад неће реализовати у ставрности;
нпр. демократе (ДС-овци и ЛДП-овци) - њих 98% - све су то оне дезертерчине и они што војсу служе цивилно
значи немају петље ни колико црно под ноктом
тако да ће све остати само на говору мржње, нетолеранцији, претњама, итд...

ja peskast i dezertercina?
u crko dabogda :-)

VlajaZlaja:
ех да! - још негде сам читао неког демократу у Новом Саду - како би он радо све избеглице и босанчеросе побацао под лед у Дунав... ваљда по узору на мађарске фашисте 1941-1945 у Војводини што су бацали Србе и Јевреје у залеђени Дунав на новосадском кеју... не знам, могуће да им је између осталог и то инсипрација у свим тим њиховим сатанистичким замислима
Da to nije bio nas kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Tumba tulumba :-)?
Ja koliko se secam on ne voli izbeglice...Kovinjalo i tako te fore...:-)

eIvin:
paz' kad si nepismen. al' ti si ćirilično nepismen, pa ti je to olakšavajuća okolnost, je l'?

ne znam o kojoj hrvatskoj latinici pričaš, latinica je ravnopravno pismo u srbiji, te istu koristim, pre svega zato što je praktičnija za upotrebu na računaru.

Елвин ставио неког на Игнор? ХАХАХАХАХАХАХААААААААААА :lol:

VlajaZlaja:
мислим да сам читао раније на форуму БК - и то без цензуре, без модератора - сјајна прилика за све ДС-овце и ЛДП-овце да се покажу у ПРАВОМ светлу усвојене демократичности и толеранције

поруке су биле нешто попут "БЕОГРАД БЕОГРАЂАНИМА" и "ИЗБЕГЛИЦЕ, БОСАНЧЕРОСИ - СВИ МАРШ НАПОЉЕ!" - "БЕОГРАД БЕОГРАЂАНИМА - ОСТАЛИ МАРШ ИЗ БЕОГРАДА!"

Не треба такве поруке приписивати Београђанима - јер они који тако нешто пишу сигурно то нису - углавном су то деца или потомци оних џибера који су се довукли у Бгд. са Брозом и његовим разбојницима, који и дан данас станују у туђим кућама чије су власнике побили, то су потомци оних који имају крваве руке до рамена, оних који су још увек некажњени за злочине које су починили у току и после 2.св.рата. 8-)

потомци оних џибера који су се довукли у Бгд. са Брозом и његовим разбојницима,

Tacno, samo ne napisa odakle su dosli ti dziberi????

Sesta Licka, Peta Krajiska, Osma Crnogorska, Treca Hercegovacka.............yebo te, sve iz istih krajeva kao i sada..............

E, vidis, ti Licani, Hercegovci, Krajisnici, Crnogorci su ti , koji su se uselili iz sume u kuce na Dedinju..........opet, kao i danas...........

Znam...............iz Vojvodine, vec peta generacija............( bas iz Novog Sada )

A druga iz Beograda,,,,,

Zato mi je muka prica o partizanima koji su se uselili u kuce Beogradjana

Ti su doslli iz Like , Korduna, Banije, Crne gore, Krajine, isto kao i ovi sada...sto opet mrse muda o Srbiji.........

Ахам ... Али ти си дођош и то је дефинитивно. С тога немаш право да причаш о осталима који су дошли овамо. То сам хтео да ти кажем. то где си се ти родио нема везе никакве.

no_problem , nemoj da mi pravis probleme..............
Nemam ja , u principu nista protiv nikoga ko je dosao, samo mi smeta onaj ko je dosao, i pljuje me ovde , u mom gradu , kako sam ja mali, nedorastao Srbin....a on je dosao preko Drine da mi objasni kako je on Super Srba..........

Nesto sto DS-ovci i ostali "Liberali" nikako nece da priznaju je da je Djindjic bio nacionalista. On je jos 1991/2 trazio ujedinjenje Republike Srpske i Krajine sa Srbijom. Jedan od prvih DOS-ovaca je digao glas protiv duplih standarda medjunarodne zajednice po pitanju Kosova i Republike Srpske. To sto je drugom pricom dosao na vlast nije prava reflekcija njegove politicke ideologije. On je ove Otporase i njima slicne iskoristio samo da dodje na vlast, isto kao i Kostunica. Djindjic je kasnije veoma totalitaristickim potezima odrzavao sebe na vlasti. Da ga kojim slucajem nisu ubili do sada bi njega, kao i Kostunicu, proglasili za Fasistu. U svakom slucaju steta sto ga ubise, jer je bio veoma harizmatican i imao je neki plan i viziju za razliku od Kostunice koji je pametan dovoljno da vidi da on nema plan koji bi puno pomogao Srbiji pa prema tome odrzava status quo i ceka bolja vremena. U svakom slucaju obe opcije su bolje i od LDP i od Radikala. Jedni bi Srbiju rasparcali a drugi je uveli u novi rat i novu izolaciju. Ceda je lik koji nije vrjedan pomena. On i Draskovic mogu pod ruku.

Back