- Poruka
- 3.426
Говор мржње Елвине. Ево овако. Говор мржње је тек почео после 2000. и то од стране ДОС-а. Памћење те издаје или си и ти још један балавац који нема појма са политиком
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
no_problem:Говор мржње Елвине. Ево овако. Говор мржње је тек почео после 2000. и то од стране ДОС-а. Памћење те издаје или си и ти још један балавац који нема појма са политиком
eIvin:ne, nego zato što su polupismeni šovinisti...
Shredee:неби писао том хрватском латиницом овде на форуму него ћирилицом
VlajaZlaja:али на сву срећу, јесу они јако искључиви, агресивни и фанатизовани (као нпр. Талибани), али су истовремено и порпилично пешкасти тј. пичкице (за разлику од Талибана)
па ништа од тих сатанистичких замисли никад неће реализовати у ставрности;
нпр. демократе (ДС-овци и ЛДП-овци) - њих 98% - све су то оне дезертерчине и они што војсу служе цивилно
значи немају петље ни колико црно под ноктом
тако да ће све остати само на говору мржње, нетолеранцији, претњама, итд...
Da to nije bio nas kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Tumba tulumba :-)?VlajaZlaja:ех да! - још негде сам читао неког демократу у Новом Саду - како би он радо све избеглице и босанчеросе побацао под лед у Дунав... ваљда по узору на мађарске фашисте 1941-1945 у Војводини што су бацали Србе и Јевреје у залеђени Дунав на новосадском кеју... не знам, могуће да им је између осталог и то инсипрација у свим тим њиховим сатанистичким замислима
eIvin:paz' kad si nepismen. al' ti si ćirilično nepismen, pa ti je to olakšavajuća okolnost, je l'?
ne znam o kojoj hrvatskoj latinici pričaš, latinica je ravnopravno pismo u srbiji, te istu koristim, pre svega zato što je praktičnija za upotrebu na računaru.
VlajaZlaja:мислим да сам читао раније на форуму БК - и то без цензуре, без модератора - сјајна прилика за све ДС-овце и ЛДП-овце да се покажу у ПРАВОМ светлу усвојене демократичности и толеранције
поруке су биле нешто попут "БЕОГРАД БЕОГРАЂАНИМА" и "ИЗБЕГЛИЦЕ, БОСАНЧЕРОСИ - СВИ МАРШ НАПОЉЕ!" - "БЕОГРАД БЕОГРАЂАНИМА - ОСТАЛИ МАРШ ИЗ БЕОГРАДА!"
потомци оних џибера који су се довукли у Бгд. са Брозом и његовим разбојницима,
no_problem:Ја своје корене знам хвала Богу. Значи и ти си дошао од некуда да мрсиш муда. Толико.