LCD Monitori - Best Buy ...

ma humanitarne organizacije su uvek bile najveci pljackasi. :) Negde sam citao da tek 30% skupljanog novca ide tamo gde treba a sve ostalo ostaje u organizaciji. Od mog druga brat je svojevremeno radio u jednoj i imao je deviznu platu i to debelu a sustinski nista nije radio a secam se da sam pre par godina (dok sam ja jos imao K6 2 na 400MHz i to je u to doba bila solidna masina) sredjivao sam problem jednoj devojci koja je radila isto u nekoj humanitarnoj agenciji a od plate je kupila racunar od kojeg me je tada zabolela glava. Jacu konfiguraciju u tom trenutku nisam nigde video.

tab503:
Negde sam citao da tek 30% skupljanog novca ide tamo gde treba a sve ostalo ostaje u organizaciji.
Da bi se organizacija zvala humanitarnom, po američkom zakonu barem 5% od svojih prihoda mora da daje u dobrotvorne svrhe. Dakle, ti koji daju 30% su za "long shot" čiste humanitane organizacije. Naša je jedna od najefikasnijih jer preko 40% profita zaista ide onome kome treba.

A od onih 60% nađe se i za po neku grafičku kartičicu, procesorčić, hard diskić, laptopčić, serverčić...

;-)

Lord British:
Amen to that.

Apple rachunari su pojam mashina za dizajn, DTP... Svaki, ali svaki se isporuchuje sa TFT monitorom. 'Nuff said.
I ja se bavim pripremom i upravo planiram da kupim LCD monitor, imam kvalitetan CRT, ali posle 12 sati rada na njemu dzabe njegovo prikazivanje boja kada JA vise nisam u stanju da ih razlikujem.
Merkam Samsung 930BF ili 193pb+ (mada vise ovaj), kada sam videla kao prikazuju boje RASPAMETILA sam se!

Back