Zool
Ističe se
- Poruka
- 2.223
a gde ti ono bese radis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.chfhq.org/Zool:a gde ti ono bese radis?
Eeeeeeeeeee..... (dve ajkule :-) )Zool:koliko kapiram ovo je neka humanitarna organizacija.Ali sta ce njima GF 7800 GT i dvojezgarni procesori?!?!?:shocked:
Možemo da kupimo od opreme šta god želimo. Naše odeljenje se bavi isključivo razvojem softvera za humanitarne organizacije.Zool:i dalje ne kapiram :-| :-|
Da bi se organizacija zvala humanitarnom, po američkom zakonu barem 5% od svojih prihoda mora da daje u dobrotvorne svrhe. Dakle, ti koji daju 30% su za "long shot" čiste humanitane organizacije. Naša je jedna od najefikasnijih jer preko 40% profita zaista ide onome kome treba.tab503:Negde sam citao da tek 30% skupljanog novca ide tamo gde treba a sve ostalo ostaje u organizaciji.
It's all done with wires... 8)Zool:hehe "poneku" :wink:
I ja se bavim pripremom i upravo planiram da kupim LCD monitor, imam kvalitetan CRT, ali posle 12 sati rada na njemu dzabe njegovo prikazivanje boja kada JA vise nisam u stanju da ih razlikujem.Lord British:Amen to that.
Apple rachunari su pojam mashina za dizajn, DTP... Svaki, ali svaki se isporuchuje sa TFT monitorom. 'Nuff said.